Се вознемирив и изнервирав во глава ми се 100000 прашалници ... Нејќам да верувам дека Тоше бил жртва на вакви гадотии,најчистото и најневиното суштество кое го знам ... Секогаш ми беше чудна несреќата во која го изгубивме , се тргна од фактот што возачот го СНЕМА за тоа во право е човеков како може без изјава да замине а предизвикал собраќајка со смртни последици !!! .Тоа признале или не е повеќе од чудно Нема докази нема истрага , нема возач , нема процес воопшто ! Зар е можно тоа да го рекол зетот на Тоше ? Дојдоа моите 5 минути ? Ах бре Тошенце ее затоа е еден и единствен зашто е единствена чиста душа во ова нечисто време ....
Господе боже..Не бев свесна дека и вакви работи ни се случуваат во државава,а ние појма немаме...цццц
Ехе, мене не ме чуди, секако беше сомнително, ама јас одбивав да поверувам зашто ме мрзи да се замарам со теории на заговор. А замислете само колку како Мартин Нешковски има а што ние поим си немаме, заташкани и скриени.
Дефинитивно ѓаволот го превзел светов во свои раце ... Затоа Ангелите имаат краток век на земјава, но сепак вечен на небото. Се поклопуваат многу работи и не сакам да верувам ама морам, дека навистина се случило убиство.
Вакви приказни сега може секој да си измислува, каде беа ова да го пишуваат тие 10 месеци додека беше жив?После други критикуваат дека најмногу плачеле тие што не го ценеле... Ниту верувам, ниту ме интересира да читам нешто повеќе и така никогаш нема да се дознае вистината.Во ниеден наш весник не пишувало за овие работи, ако е ова вистина, се е многу добро скриено и веќе заборавено.Џабе е сега се.
Стоп за Хашките случаи во судот 14.07.2011 15:23 Жестока дебата во собраниските комисии за законите кои по итна постапка влегоа во Собранието, а се дел од исполнувањето на договорот Груевски - Ахмети за новата владина коалиција. Со автентично толкување, Собранието ја стопира судската постапка за Хашките случаи. Ова значи дека кривично повеќе нема да се гонат ни водството на ОНА, ни обвинетите за малтретирање на мавровските работници, ниту пак ќе се процесуираат случаите за киднапираните Македонци и за липковската брана. Според опозицијата, со законот со кој се предвидува министрите во Собранието да можат да говорат и албански јазик, како и прецизирањето на употребата на знамињата се кршат Уставот и Рамковниот договор и е пред се размена на фотелјите на власта за штета на македонскиот јазик. Се во корист на партнерството...
Уште ова фалеше.. http://www.vesti.alfatv.com.mk/default. ... ntId=39127 http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?I ... 6C5BADCBA9 Предлог законот: http://www.sobranie.mk/ext/materialdeta ... ec2ad847fd До каде бе вака ? До каде?? Се дигнаа младите на протести и оп еве ви одговор на владаата. Целосна контрола врз невладините организации и младинскиот сектор... Фала многу што ми ја зацврстивте одлуката да се пакувам и да бегам од тука што побрзо.
Не знаев каде да ја сместам статијава се надевам дека ок е овде, кој има време нека читне, навистина реално елаборирано дека скоро секое семејство се потпира на најстарите свои членови како една од ретките „платежно способни„ групи. http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=72B45 ... 8C04BB4A86
на новава влада просек и е 30 години..незнам пошо сме така напредни,и напредуваме грабиме напред со брзи чекори,јас мислам дека просек на наредната влада ке биде 25 години директно од факлутет на фотелје,шо ке им е искуство,паметни си се они,башка нели образованието ни е толку квалитетно и уште толку ке ни се унапреди наредниве 4 години,за време мандатот на оваа влада,шо наредната директно од факс да ги земаме министрите,да рушиме рекорди,да се фалиме дека и ние у нешто сме нај у светот,имаме најмлада влада
Тоа е пошо младите се поголеми ентузијасти за лижење задници и ... пениси рецимо.А и рака на срце,не ни мора да го праат тоа,ама немаат искуство овај нали за да го знаат тоа,затоа што полесни се за манипулирање,а и вака да ви кажам пофино изгледаат за на тв.Могуќе е и од Мак Моделс да се. На постар чика не му личи од достоиство,башка наборан.А и многу знае батката кој ќе го трпи паметен да се прави,да им каже што чини,што нечини,си знае пастирот најарно,да му се меша у работата па сега.Пих!
Добар е Бејта он го среди Гостивар . Има многу неписмени овој пат Теута и Бесими се моментот Никола Попоски ако не друго секси е . Да се знае дека Mакедоциве се најубави