Па ќе си се поправи и администрацијата и судството...Што може ние да смениме ако со неколку реченици се издуваме на форумов? Толку е влијателен форумов? Гледате ли со каков кадар располага сдсм, а со каков вмро? Ќе се подобри и без книшки и без врски, само нека се формира влада. (за саат време) Не е битно ние што пишуваме тука, зашто свесни сме Заев што ќе превземе. Инаку подобро за тебе е да прифаќаш секакво мислење, пошто искрено на никој не му е гајле ако некое мислење ти е неприфатливо
Создадоа економски систем во кој плата за неколку часовно играње солитер на П-3, Виндоус Икс Пе во канцеларија е повисока од онаа на градежњак кој виси на скеле по 10 часа и го ризикува животот. Ајде да сочуствуваме со играчите на солитер
Нова влада уште малку... Епа вечерва е и официјално готово со Грујо и дпне-то без никакво М во нив пошто беа најантимакедонска влада до сега!!! А Грујо е еден болесник, шизофреничар, лудак, психопат - цели 11 години Македонија беше заложник на неговите неизлечени трауми и комплекси од детството! Наказа и божја казна! Сега ќе видите што е нормална влада, јас мислам дека на сите во Македонија ќе им олесни, а тие што се дп(м)не-овци и натаму ќе си имаат проблеми се' додека не се откачат од нивниот патор. Ај сега кога нема да е на власт можеби ќе се смири малку. Шутка/Бардовци не ти бега Николаааааааа.
Никола Попоски му држеше предавање на Заев, што очекуваат од него, будно ќе го следеле, немаат срам. 11 години на власт, ја урнисаа Македонија по сите основи и сега кога конечно е крај, паметни се прават. Анти Македонци и предавници.
Сериозно верувате дека нема да вработуваат без книшка?? Кој сака нека е не верувам дека таквото вработување по државни институции ќе се промени некогаш во државава. Било и во времето на едните, и во времето на другите. Плус, се вработувало со книшка на Сдсм и во времето на Вмро, кај што имале моќ. Имам најмалку 5 такви примери на вработени во државно изминативе години.
Овај Грујо,лудак е или да? Не можам да го слушам.Од ова што го чита,испаѓа дека е хахахаха кој е луд,нек верује. Од фб: #НиколКиднал од умот.
Груевски си заминува а мене ми е нај тешко за две работи. Првата е Самоилови Тврдини што не стана барокна а втората е што не се направија двокатни кајчина во Охрид. Но, се надевам дека ќе има и други денови....
Прво и најважно што Сдсм нема е да биде е Вмро. Т.е да брка и се дивее над невини граѓани и да ги тера да вадат книшки или да ги брка од работа. Од работа ќе бидат бркани, или се надевам дека ќе бидат бркани , вмровска полиција која тепа и се сили под наредба на Мијалков , судии кои под наредба на вмро судат како им текне... итн итн... тие луѓе ќе се бркаат од работа , или треба да се бркаат... ќе се бркаат и тие директори што се силат и лечат комплекси над вработените... итн итн... Тие што седат дома и зимаат плата ќе ги бркаат. На крајот џабе магистарски , вредна работа , и црнчење кога рекол Грујо уништи нечиј живот тие тоа го направиле...Џабе. Е такви луѓе треба да се пазат од новата влада, такви луѓе ќе бидат бркани , или барем се надевам дека ќе бидат бркани. Тие што се покажале добро што се труделе и што вредат , без разлика дали се вмро и сдсм , нема да бидат бркани. Сигурен сум дека ќе има вработени со сдсм книшки , ќе има сигурно и некој денар за во нивен џеб, ама за разлика од вмро , да дадат и на народот, да ги подобрат стандардите, да создадат услови за живот , да вработат и тие што не се партиски луѓе , и да не се дивеат врз невини луѓе.... тоа се бара и се надевам тоа дека ќе го остварат. Ќе се види све наредни 6 месеци како ќе иде, почетниве работи што ги најавија се одличен почеток , се надевам и така дека ќе продолжат За крај испраќање на шизофреничарот Гвујо (превземено од фацебук)
Комшиите ми се членови на сдсм. Ми кажува комшијата дека ако минатата година на состанок во МЗ имало 10 луѓе, на состанок минатата недела имало 100. Е од вакви лижачи ми се вртат цревата. Честито на новата влада. Се надевам дека успешно ќе владеат. Се надевам и дека сите гласноговорници на темава ќе бидат конструктивни критизери. И кој како ќе се враќа во МКД да се пријави тука Едит: " Седнете ееј има уште процедура"
Седнете море луѓе... кажа планинарот и сите се изнасмеаа Абе култура малку бе теристче Со @sanjaeva исто забележавме во исто време