Седите море луѓе , седите ЧЕСТИТО НОВА ВЛАДА ... не ми се верува дека конечно дојде и овој момент после 2 ипол години вмровски срања и блокада.... сеа може да се слави и полесно да се дише
Баш е забавно. Гвујо експресно го снема за честитање, ама читањево некако тешко му одеше. Ваљда дека последно... Ајде со среќа нека е. Дишете слободно, сега барем можеме.
Многу сум среќен што нови дебели мрсни гзови ќе запоседат фотелји. Поготово ми е драго што тоа се вашите.
Зoштo нa Сител немa вoнредни вести? Сaмo дa кaжaм, не сум сoнчoглед. Кaдaрoв нa сдсм ми е днo, aмa кaкo грaѓaнин ќе јa пoчитувaм нoвaтa влaдa. И кaкo и дo сегa ќе се вoдaм пo сoпственo убедувaње дaли некoи пoстaпки, прoекти, зaкoни се oк или не.
септември ке има избори.пак вмро ќе ја добие локалната власт.секако ако Америка и западот не се вмешаат пак.се знаеше кој победи на овие избори.а тоа што Заев е самопрогласен премиер е друга приказна
Честито нова влада Да се надеваме дека паметно ќе ја искористат довербата на граѓаните и нема да станат како нивните претходници, а за нив што побрзо местенце во Идризово.
Никогаш повеќе да не ве видиме, искрени желби. А сега спремете си го задниот дел, во Идризово како Нова Година ве чекаат. Мрш.
Зa вoљa нa вистинaтa вaквиoт тренд е пoзнaт oдaмнa. Зa сдсм Бoрис Трaјкoвски не беше претседaтел, зa вмрo Брaнкo Црвенкoвски беше лицетo Б.Ц. Знaеш кoлку им беше битнo тoa нa Бoрис и нa Брaнкo? Речиси истo тoлку кoлку штo и е битно нa влaдaтa декa тебе не ти е влaдa. Бидете гoлеми. Акo мoжете. Вaкви плaчки не се вo мoдa веќе.
Ајт аирлија и со памет, како што почнаа со ова со екстерното, така и понатаму да продолжат со исполнување ветувања Да не се повтори таква уназаденост во секој аспект и омраза и поделеност меѓу луѓето. П.С. ептен малку фатив на крај и се изнасмеав со она "седнете бе еј"
Конечно нова влада. Дечки, да не заборавиме.. од утре исто плукаме и по овие ако забегаат. Иначе сончоглед или не, мене новиот Никола ми е симпатија Може да бидам пристрасна малце
@sanjaeva баш тоа сакав да кажам. Кому му е битно што се вреска по форумот, ќе смени нешто? Внимателно само, ова да не се повтори икогаш повеќе. Под око да ги држиме, чим не ги бива, оп нова влада, а не ко овие што се заседнаа 11 години. Прифатете како возрасни, се карате тука за владата како... не знам како да кажам да не бидам сфатена погрешно, ама толку страст во бранењето и на едните и на другите? Никој не е совршен, и секој ќе гледа први за неговиот џеб па за граѓаните. Ама дајте им шанса, не ви дојде преку глава од ебење во здрав мозок? Или можеби немате мозок @Someonespecial јас го фатив крајот на говорот на Груевски, во I'll be back стил, како од терминатор. Ќе видите, ништо нема да остварите од што сте ветиле и ние одма ќе се вратиме на власт. Мислам дека слободно може да игра на карта "не сум арен" и место во затвор во лудница да оди. Ми се згади искрено...
Ајде честитки. Честито слобода! Само да не дозволат други шутрачиња да се дојат од државната цицка и да остварат барем колку толку од тоа што ветија. Овој Васиљ сериозно мисли дека е фактор?! Ако он стане фактор јас ќе останам у опозиција. Мајке ми!