Се сменила уредувачката политика у ШиТел, па сеа ако се збори за политика у емисијата, ќе го казнувале Јанко Јади Го*на... Прано Гвујо ги цензурираше, сеа на се знае дали он или сами, за да не го јадат. https://www.facebook.com/gledytv/videos/1264355193661643/
Ако грешам нека ме поправи некој оти и мене така ми кажаа, го прашувале вчера новинарите на Зоки за мечето од 600.000 евра, кажал дека бил изгребан од мачки
Не грешиш, така кажа, дека не е соодветно чуван и дека е оштетен. Заев кажа дека ако го продаваат, цената ќе му биде нешто повеќе од 400.000 евра, а го купиле 600.000 и затоа една од опциите е делегации да се возат во него.
https://www.facebook.com/ZbogumNikolae/videos/1133707040049988/ Да ги поздравам оние кои заборавија зошто всушност, беше нарачан мерцедесот. Тоа на М...
Освен прашањето како мачките го изгребале #Мерцедесот,има #уште едно прашање кое ме мачи:Зошто Груевски го именуваат со буквата Ж
+1 од мене Стварно што е финтата со тоа? Жаба? Жена? Искрено не ми е јасно. Нека не просветли некој мене и дама @Rama Спојлер Ж за педер сигурно не е. Или тоа е сепак? Реакција на Грујо за ова што прашуваме. Спојлер
''Доколку на Твитер сакате да прочитате некој твит за македонскиот премиер Никола Груевски или пак да напиштете нешто поврзано со него никогаш нема да ви текне дека како хаштаг треба да користите #Ж. Но, како македонската твитер заедница почна да го користи овој хаштаг? Се почнува со отворањето на официјалниот Твитер профил на премиерот, објаснува влијателниот твитерџија Нечовски (Аеродромски сон). Тој вели дека кога весникот Нова македонија објавил вест за Твитер профилот на премиерот во текстот се појавила грешка односно наместо да стои #gruevskinikola во објавениот напис стоело Жгруевскиникола што веднаш било забележано од македонските корисници на Твитер.'' Еве зошто дотичниот е Ж Можда и дека е женомрзец а? Карма, јбг...
@k.frosina Да предлогот е одбиен, и јас истото го прочитав. СЈО треба да отвори нов случај Котка. За мачето што го изгребало мерцедесот
Како доставиле предлог без правник Или ако го доставиле со правник, кој е тој правник што не знаел дека нема закон за породилно... А за СЈО, предметот мора или Том и Џери да е, или Тошо Мачорот... на Т да биде
Нели побарале да го поднесат од кога ќе ги направат измените? Пошо шишувало дека бараат измена на законот за породилно, а закон за породилно воопшто не постои.
Кружи петиција за Фатиме да биде државен јавен обвинител. Сори Кејт, едноставно не си доволно секси за народецов.