А има некаде да се прочита што содржи тој предлог? Ќе важи ли за тие што веќе се на породилно или не?
Само ова го прочитавhttp://www.skopjeinfo.mk/odbiena-gragjanskata-inicijativa-za-podolgo-porodilno-otsustvo-0
Предлогот за породилното е прифатлив за сите, дури и ЖМРО (да не веруваш), има грешки во предлогот инаку ќе го изгласаа.
@sanjaeva И јас навивам за Ева, срамота за роденден и „монтирале“ слика дека и купиле кола, затоа ја додадов во списокот ама сега дознавме дека мерцедесот е изгребан од некое маче (котка), па може нема да сака да се вози во него
Не и монтирале, од кај знаат да монтираат... Украле слика и ставиле демек Ева е, ама проста раја што не знае ни гугл да користи, им верува.
Леле, тоа со 35-годишната Русинка Веројатно на неполни 10 години ја добиле приновава Не крадат значи само тролови на форуми слики од инстаграм ѕвезди за да собираат лајкови, туку и новинари го прават тоа за вакви далавери Какви само бруки се ваквите ,,новинари“...
Не ми е јасно дали се толку глупи или сакаат да ги лажат. Толку е лесно во денешно време да провериш информација, уште дозволуваат да си играат со нив. Или овој од инфомакс и мина што излегува еднаш неделно со лажни вести, од тип на прислушкувани разговори и лажни викиликс. Него пак ни еден портал не го верува, никој ни да го украде до сега. Катастрофа, толку информации достапни на рака и толку лесно да се лажат луѓево.
Tие веруваат, ама најсериозно веруваат дека е прашање на ден кога владата на Заев ќе падне и дпмне ќе се врати на власт. Тоа им се вергла нон-стоп по штабовите.
Оваа на Кочан како го нападна Заев на тоа со новинарите, ама повишува глас, сака да се кара, вергла ли вергла... никој не и пристана на кавга на кутрата
Боже Господе Цццц Не знае човек какви се глупости постојат. Таман мислиш си видел се, ќе излезе нова глупост.
Мене уште не ми е јасно како Вмровчињата веруваат дека Грујо уште и некогаш пак ќе владеј и пак изперено му е главите дека уште Грујче чини и дека не прај ништо лошо, а тој вршеше терор цели 11 години. Леле линкот ми е срам да го отворам, ми е срам ова да го гледам, колку се бедни и мизерни самите не се свесни, ќе се убијат само за да бидат на власт , препрости ми се. Се надевам на добро со новата власт, го гледам Заев доста ветувачки делува па ајде да видиме шо мисли да постигни и дали ќе го постигни. Јас само сакам ДА СЕ ПРЕСТАНИ вработувањето преку партија, да се престани еднаш засекогаш и која будала се ќе стигни да држи фотелља, да се цени трудот на младите луѓе а не да бараш врски за секое можно и неможно место за работа.
Тој линкот од Викиликс го видов постиран од директор на јавна институција. Му имаа коментирано нешто во смисла "се надевам не си сериозен со линков, срамота е вакви глупости да споделуваш". Овој одговара - Срамота? Кога соросоидите се служеа со Викиликс за да го напаѓаат ВМРО-ДПМНЕ не беше срамота? Директор. Нема надеж.
Се дружеле, и кафе заедно пиеле Нема, нема надеж Јас бомбата уште ја нема преслушано, му ветив на АДОКИ ќе је преслушам.
Како израчунаа дека баш за 100 дена ќе падне, баш ме занимаУствари ме занима и по кој основ мислат дека ќе падне, ама тоа е прекомплицирано да ги прашаш кога главната дискусија им е пред кооперација.