http://fokus.mk/manchevski-nema-da-brkame-od-administratsija-no-ke-se-pravi-reorganizatsija/ А зошто да нема бркање од администрација? 120 000 луѓе работат во тој сектор, т.е. повеќето не работат, туку земаат високи плати. Барем тоа платите незаслужени да им се намалат. Или сега треба да се прават фини пред нив за да си обезбедат гласачи? Прашања кои ме мачат
Оливер, промотер на автомобили. А мене се ми се чини оти МВР скоро цела година е во рацете на СДС. Па на кого паѓа товарот за грижа или не грижа за колата?! И за целото време додека МВР е под СДС, во автомобилов делегации се возеа. Сигурно не бил вака валкан. Така да, смешни сте. Него, каде гребаниците од мачки ?! Ризично вака, ќе тужат од Анима Мунди. Да кажеше некој нешто прво околу вработувањата, отварање нови работни места, реформи во образование, здравство итн. Оти кога ќе/ако влезе Македонија во НАТО, ќе треба да одвојува средства за членство во истото. Па би рекла затоа инвестиции и работни места на прво место. А не промовирање на автомобилот и укинување на се и сешто, моментално и не толку битно, наспроти наводните реформи.
Да се надоврзам само јас ништо не видов да направат нешто освен што укинуваат,рушат огради за клупи да прават пред влада друго ништо нема,можеби тоа им се реформите на сдс да се руши
5 дена од владата на Сдсм , а јас уште не сум се омрсила...Уа Бранко, уа Заев... Грујо врати се, ти најбоље ме сексаше, и тоа у здрав мозок...
5 дена поминаа и прашуваат каде се реформите. Да не кажам каде се реформите. Колку треба да си ментално заостанат за вакво нешто да пишеш или објавиш. Бруки. Некогаш се прашувам дали ГРАМ МОЗОК имаат луѓево? Скраја да е да си во близина на вакви.
Код во моментов кажува за имотот на министриве, душички скромно, една кола, еден стан во Ск друго се е на родителите
Самите од сдс си се демантираат нема потреба да им контрираш,еднаш вака после еден час друго,каков лидер таква партија,нема што повеќе да се каже све е кажано. Пази до каде се оди авионот на Милошевски,а тој појма нема дека имал авион,да не беа овие сдс тој немаше да знае дека поседува авион
Ние 11 години поминавме во назадување, поделби на народот на предавници и патриоти, реваншизам, сиромаштија, навредување на дипломати и ставање во рамки IN MEMORIAM, тепање на пратеници, а тие за 5 дена реформи бараат. ВМРО стана најпримитивна партија која некогаш постоела во Македонија. Мој глас никогаш повеќе, затоа што се прости и насилници.
Јас ти кажав уште во првиот пост. Земи прочитај закон за државна помош. Неписмени новинари шпекулираат, а може убаво да си пресметаат. Ете и ти можеш истото да го направиш. Мене никој не ме уценува.
Не се занесувај многу не си најпаметна бидејчи гледаш само пред нос погледни малку подалеку па ќе видиш. ГРАМ мозок сме немале а ти најпаметната си па попуваш тука. Дали е лага дека СДС вети 20 министерства или помалку од порано а за голема лага они ги зголемија на 25 ако тоа е реформа тееба да се засрамиш во вербата на овие СдссссШ