ако они се заглавени во криминали и се под закани не е народот, македонија на македонците, слобода или смрт.
Реформите започнаа Викторија Лоба на пречекот на ракометарите не испеа цела строфа од химната Одново сега знамето се вее на Крушевската Република, на Гоце Делчев, Питу Гули Даме Груев, Сандански. Не приметивте? Случајност? Не би рекла, ова ќе се случува и во иднина. Денес почина девојче од Гостивар. Зошто не барате одговорност од Таравари да си даде оставка? Или тоа важеше само за Тодоров? ДВОЈНИ СТАНДАРДИ А? И секогаш ќе има СПОНТАНИ протести, зошто никогаш нема да дозволиме промена на име, знаме и химна.
Никој не може да спори дека македонија е континуитет на самоиловата држава и крушевската република, западот тој филм на обезличување не го гледа, за македонија многу жешка крв се леела за некој да не уценува и омаловажува. тој што сака да оди во еу и нато како фиромец нека оди но не во мое име.
го гласавте сдс епа сега гледајте си го филмот... одлично го опишува ова еден србин на коментар на јутуб на ова видео. Najveća ironija naše istorije, to što je oktobarskom degradacijom naš narod besplatno osvojio karte u jednom pravcu za ponor i pakao, što dan danas smatra da živi u državi, a ne u ništavilu i što veruje u ,,svetlu" budućnost... Сега слушајте ја песната и фарбајте се со боја што империјата ви ја фрла у очи.
Разликувате скоро седмица и единаесет години? Онака информативно. Еј летна пиле превртено, срам да им е на новата влада.
Сериозно треба да се бара оставка од некој лик кој бил три дена на функција? Тоа што девојчето починало е резултат на 11 годишната политика на твоите господари и сите кои ги подржуваа. Нит возилото било набавено, нит одржувано нит раја обучувана во овие ТРИ ДЕНА. Срамно е да ловите вакви настани за оправдување на пастиризмот поради кој гробиштата се наполнија со млади луѓе.
Ако ништо друго барем драго ми е што отидовме во следната фаза, готово е со фазата Албанците и голема Албанија, ставање на Македонското знаме на прозори , фб слики и тераси , време е за 500 евра плата и каде се реформите во 7 дена владење. Ако ќе се навикнам и уживам да ви ги гледам плачките наредните 4 години. Cheers.
хахахахаахахахахха некрофилите сега нас не обвинуваат за смртни случаи аххахаахахахха кога вмро ве обвинуваше за се во државава не ви чинеше, сега истото го правите, е сега ќе видите вистински отпор македонски а не платен од страна, туку вистинска емоција за својата родина.
Знаеш што е тоа континуитет? Онлајн пребарувањето не дава резултат на македонски па да видиме што кажува англискиот речник the unbroken and consistent existence or operation of something over a period of time. Сега ти објасни како нешто кое исчезнало во 1018 година и нешто кое се појавило во 1903 (10 дена) има континуитет. Само околу 1000 години имаме прекин. Исто и за она од 1944/1991. А Самуил бил македонец колку и Барт Симпсон.
црна ружа убаво е вака народ да гледа на јавен форум да види што пишуваш, а ти мисли си дека си многу паметен, ова што го пиша немора ни да го коментирам, судот ќе го даде народот. ова пари не го купува чиста емоција и љубов. минус сликата за дпмне, политичарите се к..... што не го водат народот.
Знаеш кој е Драган Тевдовски? Му го знаеш CVто? Знаеш што се постигнал за негови 30 и нешто години? Сигурно не, да знаеше немаше да ти текне да напишеш вакво нешто за него. Седни начитај се, информирај се, па после коментирај изузетен професор, човек, професионалец, научник. Вака само се брукаш.
сликава е одговор на последниот коментар за нашиот незнам ама фридрих е добитник на нобелова награда за еконoмија
@sjdgo Секогаш се пеела цела. И баш таа строфа не ја знаела или заборавила. Не знаев дека химната се пеела со саати, па требало да се штеди на време. @Црна Ружа јас немам господари. Јас го имам Господ, ама твојот ник кажува многу работи. Доволни се и три дена за да се согледат многу работи. Баравте оставки, сега ние ќе ги бараме. А, оправување за СДС имаш и сега, пак друг ви е крив. Срамно беше и тоа вие го што пишувавте за Тодоров. Немој да имаш двојни стандарди
тодоров или албанецот исти к.. работата е што едните легално си победуваа а другите со изигрување на демократијата и малцинствата се наместени како попчиња, тоа ми ствара револт, а подобро здравство од ова нити е можно нити некогаш ќе биде, луѓето бараат живот на балкан... не гледаат дека не е до нашата волја да се развиваме туку западна европа и америка ни се робовладетели, а луѓето во македонија се палат на 500 евра плата, глупаци. ќе дошле на власт ќе не правеле ко скандинавија хахаха си викав ај барем немам богат живот со 14 000 плата ама имам среќа и сум мирен тука, моите деца нема да се плашат по улица да одат како во западна европа. но не мораше и мирот да ни го земат, и да не бидеме свои на своето, сега ништо ќе немаме ни држава ни пари.
@Дарко1991 малку оф топик. Извини да те прашам дали имаш потекло од Егејска Македонија? мислев во лп да ти пишам, ама затворено ти е.
ја приметуваш ли ти разликата од југословеснкото и егејското како јас ? мајками како мал ми пееше народни песни, ама ептен убав глас има и денеска, тој македонски непокор од неа го имам добиено до ден денеска е силна и сеуште и е до македонија и иднината на овој народ, должен сум и повеќе нејзе него на татко ми да се зачува оваа земја за македонскиот народ.