Којзнае дали го посетува Хаклидики во одредено време на годината како одредени особи од демохристијанска ориентација...
Заебанција некоја е или сериозно ликови од твитер прославени од активности по улици станале советници за ова или она?! Партиските книшки од вчера им биле, така? Од сите они случајно најподобни за измислени позиции Иста песна на нов глас... Заев се глиба во гомненца од сам старт. Нека со го смени тимот околу него што го советува на глупости и нека намали со лековите против болки, му помина главата.
А што има врска дали е геј или не? Овие кои се геј и се кријат од јавноста, а додатно се во политиката не беа квалитетни досега? Тие посекако се неквалитетни луѓе? (+ping Tim Cook). Не знам од кога сексуалната ориентација е мерило за квалитет, ама еве да чујам можеби има нов стандард во светот.
Ниту подржувам, ниту поддржувам наркомани разуздани до степен да закачат ХИВ. Тоа се твои донкихотовски трипови. Ќе да ти треба потсетник дека ти мене ми се обрати прва, а не обратно. Се извинувам за офтопикот, само не верував дека бизарниот лик и дело на Џиа Каранџи некогаш ќе ме насмее, ама се се случува во животот.
Здраво на сите , имам едно прашање ви пишувам од странство и чув дека е можно новата влада да ги менува пасошите и дека со стариот не би можела да патувам. Дали е тоа вистина бидејки имам веќе платено одмор во Португалија во Август и дали е можно да неможам да патувам ? Ве молам дајте ми одговор
Некој многу лош пожар. Овде пишува дека причината не е сеуште позната за тоа како се случил пожарот. Овде пишува дека (од жртва која избегала) дека противпожарниот аларм не бил активен и дека можеби причина зошто толку се раширил пожарот е таа.
Најверојатно лоша инсталација, се жалеле станарите 3 години веќе дека нешто вакво може да се случи. Пиша за да се пофалиш дека си во странство? Не, нема да се менуваат пасошите.
веќе не ми е ни гајле што е... тоа што си го правеа тоа ќе си сркаат, лондонистан одамна не е дел од европа, нормалните луѓе нека се селат да не бидат и они културолошки збогатени... и моите бараа помош да опстојат во струга, ама изгубена земја не се враќа
Абе да, сите сакаат да се фалат. Ќе пише или праша некој нешто и одма значи дека се фали. Како ги сфаќате работиве...
Луѓе целта не ми беше да се фалам дека сум во странство ниту пак дека ќе одам на одмор туку беше едноставно едно обично прашање што ме мачи со денови бидејки веќе ми е се платено, и од овие нашите политичари се може да се очекува сега не сакам да тргнам и ОП ме враќаат дека пасошот не ми важи од кај да знам тоа го слушнав и се загрижив плус млада сум и не се разбирам многу , сепак ви благодарам на вашиот одговор.
Никогаш не се случило да се менуваат лични документи и стариот вид да не ти важи одеднаш. И да ги сменат, стариот си ти важи до истек. Плус, од каде тоа дека ќе ги менуваат? И која е реалната потреба да се сменат?
Па така ми кажаа тука едни роднини дека новата влада имала право да ги смени пасошоте и дека е можно тоа да се случи па затоа сакав да се информирам
@Mädel не е погрешно да прашаш. Но, како што си слушнала, менувањето на пасошите е можно, а не е дефинитивно и сигурно. Нема да имаш никаков проблем за твојот одмор во август. А нови или стари, битен е рокот на важност на пасошот.