@Abeja јас го исмевам него целосно како лик. Едноставно, смешен ми е. @ADOKI @veteruska абе изгубија ВМРО зашто народот така одлучи. Што не е јасно? Продолжете да се карате сами со себе. Мене столче не ми се клати, ако на вас две ви се клати, нормално е револт да искажувате.
http://sdk.mk/index.php/makedonija/sana-lukarevska-nova-direktorka-na-ujp/#.WURPszMuSts.facebook Се боревме против партиски вработувања, за повторно да има партиски вработувања?!
Сања Лукаревска е долгогодишна вработена во УЈП,не е нововработена т.е. за неа и останатите назначени нема да се издвојуваат дополнителни сретства од Буџет за плати. ...за разлика од претходната Влада која ставаше раководни функции од надвор кои поим немаа плус си носеа свој тим од надвор.
Виц на денот ми е дека Коце Трајановски пак ќе се кандидирал за градоначалник. Дека не се обрука и не го обрука градот доволно...која појава и која самодоверба, човече.
Го читав ова баш пред некоја минута. Каква шега е Балканов, служи за препукувања на релација Русија-Америка.
Мене не ме интересира колку години работела, ни од кого била вработена, ме интересира како се прогресира во кариерата тука. И не ме интересира ни претходната влада. Не се веќе влада и не треба да служат како средство за оправдување. Департизирање на институции, тоа јас го паметам и ме интересира.
Кариера гради 15 години во УЈП.Е така..од референт до шеф на одделение. П.С...да не требаше некој друг да стават?! Според тебе,кој е компетентен ако не внатрешен член на УЈП?! Не е работа само да се зборив против..ајде еве ТИ кажи..дај оредлог..оти пљукачи колку сакаш,ама луѓе со идеи нема
На такво место се става ем професионалец од кариера истовремено и човек од доверба... оти УЈП а и другите финансиски институции ќе треба допрва да го отплеткуваат криминалот што со години го правеа вмровците ... Затоа Соња е одличен избор...
Поголема партизација немало за 11дена власт све разрешија,тоа се реформите на сдс,шарените станаа најголеми функционери и министри,администрацијата веќе почнаа да ја бркаат и си ставаат нивни партиски војничиња,за жал уште од сега се гледа нов режим и диктатура од сдс.
Очекувам уште полошо да биде ова е само почеток на нашите Македонски страдања,се се плашам дека наскоро ке нема да не има под името Македонија.