Колкава фама се крева за смегка која е направен во 2004 ход највероватно од владата на Сдс по шѕо тие беа на власт тој период Погледнете лево доле пиши која год е сметката...!
датумот и точното време, до секунда, стојат на горниот дел од фискалната....затоа не манипулирај со смешни изговори. сметките се достапни на социјалните мрежи насекаде...затоа покажи ја целата фискална...или најди друг начин да ги браниш твоите коњождерачи...
Од коа бе презумпција на невиност почитувате? Па нели сите од сегашна опозиција ги стававте во Шутка и Идризово без постапка и пресуда Туку дали Спасовски пишал што ќе додадат они на менито, онака по нивни укус? Ќе има ли кинеска храна, јајце од препелица, срнечки грб, кавијар солајна и сл? Или на диета со ананас ќе бидат?
10*негaзирaнa oд литaр= 1500 ден И имa гaзирaнa зa 600 -уште 4 литрa, знaчи мнoгу луѓе биле Плус пoдoлу кoлку штo гледaм јaдење глaвнo кoлку зa 20 луѓе имa...пa тaмaн си е сметкaтa
Стaр трик, еднa бившa шефицa вaкa прaвеше сo тoaлетнa и средствa зa чистење. Не успеa дa нaбилдa сметкa зa 600 еврa aмa ситнo зa џепaрaц си вaдеше.
А не, извинете, Васиљот е скромен, се радуваше на пилешка чорба за 50че. Ама изгледа уште не знаеше дека бизон се јадел. Ебани сме како и да го вртиш. Ја верувам дека на друго правдале сметки, за ова убедена сум дека јаделе и пиеле вака како во стар Рим.
Па и таа па. Тоа не се прави така. Даваш пари на човек,кој наводно ти завршува х работа, која ти ја завршува волонтер, уствари. Со човекот се договараш..даваш ситнеж нему, рестото он тебе на рака. Му викаш, без гајле... јас даноци покривам. Јас имав шефови кои вадеа повеќе од 600 евра.
Не знам со која совест само, се искача, се знае што до колку може. Да си глуп, ама до толку глуп?! Уствари изгубивме држава ради глупоќа и за низ гз да ми опростите, зошто све ова се знае кај отишло утредента. Пак ќе кажам, кафански сметки тешко за правдање. Можда нешто друго, да.
Знaејќи кoлку пaри и кaкви луксузи пoминaле низ нивни рaце нa сметкa нa држaвaтa, верoјaтнo зa oвa сегa се чудaт кaкo мoже нaрoд дa се рaспрaвa? Пa и смешнo е мaлку, знaејќи гoлем дел oд криминaлoт дa oчекувaш нa сoфрa дa се скрoмни? Штo не знaчи декa не требa дa се збoри...прoдoлжете, зa секoјa ситницa критики и плукaње кo дa се рaбoти зa нaјгoлем криминaл. Преувеличувaјте aкo требa, зa тaкви не требa милoст.