Знаеш јас сум во овие 30,7 , но и за праламентарните беше ваква статистиката на курир и излезе неточна . Патем кој е главен уредник на курир? Србов ?
Ха! Слушам Таравари ќе се кандидирал за градоначалник на Гостивар. Тоа е тој пасивно алчен став, човек да се проба на повеќе места во политиката. Доктор е златна професија. Имам огромна почит кон тие луѓе. Ама не. Сакаше да биде политичар. Ама и тоа не е се, пошо стана и министер. И сега сака да биде градоначалник. Еднаш на почеток имав почит према него. Ај си велев, добар доктор е, ќе знае што и како со здравството. Искрено се надевам дека ќе изгуби на локални, а за министер ќе стаат некој што знае што и како со нашето здравство и кој нема да има други скриени интенции. Ма, мрш бе!
СЕЛОТЕЈП Коалиција: • Ако Таравари по само 3 месеци бега во трка за градоначалник, значи Владата нема концепт за здравството, на штета на пациентите! • Заев н€ма алиби за "Поткуп" 1€! • Министрите за странски инвестиции немаат контакти со инвеститори! • Министерот за животна средина Дураку нема концепт за екологија! • Министерот за финансии нема концепт за бруто/нето ДДВ и задолжување. • Министерот за Култура шири некултура! Националните интереси станаа предмет на меѓупартиски поткусурувања! Се на се, станува збор за една СЕЛОТЕЈП коалицијата на СДС-ДУИ-ЛДП-НСДП-Села која не е здружена врз основа на програма и развојни проекти, туку заедно ја држи надворешен фактор за сосема друга намена!
Тонвме ама не вака барем имаше некоја мала светлина на крајот од тунелот а А сега тонеме и тоа ќе се удавиме и не се гледа ни малку светли а на дното од бунаро
Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ бара да биде повлече Предлог -законот за употреба на јазиците кој веќе влезе во собраниска процедура и за кој собраниската расправа ќе започне на 13-ти овој месец. Седумнаесет професори и доктори на науки се потпишаа на петицијата испратена до Законодавниот дом со која бараат повлекување на законот од повеќе причини. http://fokus.mk/makedonisti-baraat-...preduvaat-deka-ke-treba-da-se-menuva-ustavot/
Вака како фин дечко изгледа овај Стефан, ама многу млад бе, 30 дали има? За ваква фунција потребно е животно искуство пред се' според мене.
И успешен. Читaм ствoрил кaпитaл кoлку просечен чoвек зa 3 живoти. Стефчo вртикaпa не гo сaкaм вooпштo, aмa Стефaн Чoвек дa се зaпрaшa сo штo ги хрaнaт децaвa штo се вaкa вoнсериски
Некој да ви се допаднеше добро ќе беше. Вие подобро треба да го знаете, доаѓал од богато семејство. И поарно таков отколку како нашиве татковци, без вода во очи, и ете ги само за себе открадоа. Јас сум за богати на функција градоначалник. И нашиот градоначалник е 30 и кусур години, ама не знае што е ДУП. И едвај Педагошки факултет заврши.
Ама велиш створил, јас ти коментирам од каде му се парите. Па и моите да се богати, нормално дека и мое е тоа. Да не глумиме сега како ние се сами ќе си створиме. Реков неизвалкан е, ама ете кога нема за што, за капиталот, за становите. Мене овој кандидат ми е еден од подобрите на СДСМ.
Јуле, тaткo ми имa имoт, aмa никoј не рекoл декa е тoa мoе. Јaс не сум гo ствoрилa. Кoј ќе ни е дoбaр? Пa зa мене билo кoј зa Киселa Вoдa. Кoгa ќе јa тргнaт Хурем мислaм зaбaвa ќе имa.
Сања сега да не бараме игла во сено. Што не изненадува што татко му дел од имот на го дал на синот? Подобро да има и да е богат верувај. А што е млад, не значи дека нема да биде добар градоначалник. Една година помал од мене. Имам колеги успешни адвокати на 29 год и други кои се одлични во својата професија. Има млади лица кои се далеку подобри и од некои за кои мислеме дека со тоа што се постари се и поискусни. Мислам дека ќе биде добар градоначалник.
Јуле, oстaви имoтoт нa семејствoтo. Медиумиве пишувaaт зa скoрo стекнaт имoт. Искренo, јaс сaмo кoментирaм, a зaсегнaтa не сум. Кoј сaкa некa биде грaдoнaчaлник, сaмo некa си јa рaбoти рaбoтaтa.
Па тука е проблемот. Во што е добар 28 годишниот Стефан Богоев? Или негово прво вработување треба да е градоначалник 4 години ако е добар океј ако не здравје?
Еве нека истржат од каде му е, па едвај 3 месеци е пратеник, и да сака толку за 3 месеци од крадење не може да има. Ама реков ќе барат се и сешто сега за да го извалкат.