Гледаш и самата како си знаеш дека имаат образ. Наместо да речеш дека не се радуваш за смртта на неговото дете ти менуваш тема. Срамота
За кубење жени? И ти си жена бе девојко! Дали воопшто се читаш што пишуваш?! Фрлањето боја исто е со насилство врз луѓе? Да напоменам дека оние примери со мавање на полицајци НИКОЈ не ги оправда, за разлика од вас што ги браните насилнициве! А што е најважно, на дедото никакво дете не му е убиено, и самиот тој во првата изјава пред новинари кажа дека немал деца. Бесрамнициве без трошка обзир лажно го поврзаа насилниов лудак со еден од загинатите бранители што нема никаква врска со него! Не треба ли барем од тоа да ти се згади како „голем патриот“? Пошто мене ми се згади! Јас озбилно би се срамела од себеси на твое место Џиа, ама најозбилно...
И на тоа детето што викаа дека му го имаа убиено се јави сестра му и кажа да не го оцрнуваат татко им, дека тој од дома не излегол, а не жени да тепа. Срамота, срамови на сосема друга фамилија праивте.
Лелеле до кога истиве ќе ме цитираат Прво ми пратија вчера што си ме оговарала на чет што имаш против мене ќе пишеш јавно и ќе ме означиш или ќе ми пишеш во лп, а не да се криеш по четови и да пишуваш против мене Фрлавте боја и кршевте (меѓу кои беше и канцеларијата на Иванов) Зошто тие што маваа по полиција не им се суди? Зошто они не се во затвор? Мене ми се гади од предавници. Ми се гади од полицајци кои пукаат во сопствениот народ, а после се поставени за началници. Ми се гади што ги браните терористите од Монструм и барате нивно ослободување, ми се гади што молчите што Заеб се слика со убиецот на Мартин Нешковски. Ми се гади што се слика со терористи од Диво Насеље а тоа го премолчувате и го одобрувате. Ми се гади што за пари би продале и име, химна, знаме и држава. Јас се срамам од тоа што секој може да цитира мое мислење, а не може да даде никаков аргумент, ама најозбилно
Никој не оправдува насилство врз жени. А вие шекерка за жена ли ја мислите!? Јадни вие, абе таа бетер од змија отровница е.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209328542240488&id=1531104218 Носење на луѓе во автобуси и комбиња како стока
Стариот ќе добиеше повеќе ама бидејќи призна јавно доби само 4год. Треба да му се даде доживотно само затоа што е доволно глуп да го слуша Грујо и да мисли дека ќе го спаси после... И на него и на сите тие што влагаа во собрание и што се доволно глупи да веруваат дека ќе им помогнат или спасат Грујо и компанија. И конечно некој што не продава ќебапи и марули да иде во затвор. Има надеж за судот во Македонија
Баш ми е мило за Прилеп. Вчера преполн плоштад на митингот од СДСМ. Ми мириса на огромна разлика и промена во Прилеп. Хвала ку*цу !!!
Можеби кај тебе не работи ама кај мене и кај другите работи под полна пареа.Ти не сакаш да гледаш она што не ти одговара https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1314624638664818&id=571755109618445
Колку си сигурна за овој податок? Слушнал не разбрал се вика тоа. Сум против насилство во било каква форма, но покрај сувото и зеленото гори, така да дедото го извлече подебелиот крај. Штета што не се суди секој што не работи согласно законот. Колку криминалци се шетаат на слобода? Колку жени се претепани од своите сопружници и насилниците се повикани само на разговор во полициска станица. Следниот ден иста приказна, пак ја претепал или ќе прочитаме дека ја убил.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2019270118296459&id=1621891701367638 И кај ромите повеќе неможат да диктираат.
Луѓе...се мењаваат Е да така е. Кога ја скубат Митра, не битно. Ама кога ја скубат Шеќерка е тоа е веќе друго. По мое и Митра и Шеќерка се нападнати.
http://www.libertas.mk/video-sdsm-p...a-moli-za-glasovi-a-graganite-mu-svrtija-grb/ Од секогаш важело правилото Непоканет гостин зад врата седи
Предвидена казна затвор за кривично дело што го извршил старецот е од 3 до 10 години, така да минимална добил. Казни затвор ги чека и другите учесници, што убаво почнаа од старецот едвај чекам еден по еден вака да ги гледаме на вести. Срамови и бруки, али на време требал да мисли, сега нека кука кај боксерот и мафијашот. Како ги искористија луѓето...Кога се глупи и дно персони ако, нека си поседат во Шутка, мада ним не им е срам и онака цела багра соберена беше .