Не ми е јасно едно нешто. Лидер, премиер, високо образован ваљда, милијадер и не знае два збора сам да сврзи кон народот?! Realy? За греоти. Ова чинам само во Македонија го има. И еднаш нешто да кажеше како што е, впрочем како што целиот бел овој свет го зборува, го сваќа, го разбира, го чуствува.. како да се изразам.. Не. Пак пак и пак по негово. Стварно е луд и не е свесен што му се случува или така се прави. Абе ова бетер од циркузи е. Озбилно.
Мислиш образован е? Што барал стар скопјанец во Прилеп да студира? И таму се фалел кој му е вујко Стана милјардер со криминал , но од што е неписмен ги заборавил трагите да си ги избрише . Никој лидер во светот во демократска држава не повикува на насилство , не е насилен , и не му текнуваат некои психопатски идеии , и редовно оди на тв дуели и не чита од тоа што му напишале тие паметните од партија !
Јас сум за Груевски и му верувам но ако ИК ЦК на Вмро-Дпмне а и он самиот лично одлучи да се повлечи за доброто на партијата тогаш секоја одлука ќе ја прифатам и до смрт Вмрооо
Овој Села не го сакам ни на слика да го видам,а камоли за министер за здраство За тоа ли синоќа претеше....одвратно створење Нешто неофицијално излезе на фејс.
Не трошете емпатија на манијаци и психопати, најдобро би било за пастирот да најде кашикара, да тргне осигурачот и иглата и да си ја стави во уста. Тоа би бил соодветен крај за една таква креатура.
Хаха, се надевам дека е лажна вест. А ако не е, уште еден доказ повеќе за тоа во каков пропалитет од држава живееме.
На тоа дека му веруваш на Никола Груевски ? На што му веруваш ? На криминалот што го направи ? Никој не е против партијата вмро , туку све е против Никола Груевски и таа негова врхушка ! Додека лидер е тој на вмро , вмро никогаш нема да дојде на власт !
Губеше сдсм од вмро (не знам дали беше регуларно или не беше ,со свои очи не видов) и го пензионира легендарниот Бранко Црвенковски директно во Слатино .Инаку 11 години сдсм ги плакаше погубните грешки на Бучковски , и фала богу што ја нема таа катастрофална гарнитура ! Но дојде време го нокаутираа и боксерот од мува категорија Никола Груевски , и тој треба да си оди , но тој ке оди или во Шутка или во Идризово , многу париња украл , голем криминал направи .... Само него го фатија од сите премиери ... Некој мора да го јаде за сите Се додека е тој лидер не иде на власт вмро.