Jas imam odeno na akupunktura ..tongda.. otidov so takvi bolki shto i pregledot pri dodir beshe nepodnosliv. Tamu te prashuvaat dali sakash so vreli igli ili ne. Edna terapia so vreli igli e kako 10 terapii obicni. Se odluciv na vreli... poshto bolkite bea golemi.... veruvajte izlegov bez bolki.....
Да? А отворени рани од иглите избодена+изгорена не беше? Јас солзи пуштав, да не споменам дека едвај се бањав наредните 3 дена, како си излегла без болки свака ти част.
Mene mi stavija lepenka kaj shto bea iglite. I 3 dena netreba da go mokrish mestoto. Belezi od iglite imam seushte. No od kaj niv izlegov bez bolki.
Zdravo Thalia zapata me interesira dali bese na akupunktrura,jas imam isti probemi kako tebe? Pozdrav
Да, реално, зависи каков проблем имаш и како ќе реагираш на терапиите. Јас десет правев, ама не беа костозглобни проблеми да речам Не е ефтино, искрено, но доста луѓе имаат многу подобрувања.
Првиот пат е 1500 затоа што имаш консултации и преглед и анамнеза доколку имаш конкретни резултати (снимки, лабораторија и слично). Третманите со дебели игли или со вендузи мислам дека е повеќе од 1000.
Preporacuvaat Vo pota vlae bev na akupunktura. 1500 den e. Bez razlika kakvi igli se. I tenki i debeli. I na seto toa imash 20 min do 30 min masaza. Kaj dr sonja. Ordinacia meridian
Bi sakala da spodelam iskustva dosega shto sum bila. Mislam pred da pocnete so akupunktura... kvantna terapia.... najdobro e prvo da se otide na mestenje na atlasot. ...... celiot skelet kompletno. Dodeka seto toa ne se sredi dzabe e seto drugo. Pozz
Здраво. Дали може препорака за ординација за акупунктура во Скопје. Читав дека помага кај аритмии на срце па сакам да се обидам. Страдам од забрзана и неправилна работа на срцето после промена вакцина за ковид. Многу би ми значело одговор.