1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Акупунктура

Дискусија во 'Алтернативна медицина' започната од Annath, 14 октомври 2010.

1. Skrienata

Skrienata Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2022
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Дали некој бил на акупунктура за пареза на лице и дали има ефект? Кај кој доктор?

2. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.609
    Допаѓања:
    5.951
    шТо се лечи со акупунктура?
    при што помага?

3. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.423
    Jas imam cvorovi i jaki bolki vo vratot i pleskite. Se mislam vo Tong da odam. Dali posle toa ostanuvaat luzni? Nekam da iam. I dali e cuvstvoto kako koa te tetoviraat? Dopirot od iglite

4. Ancula

Ancula Нов член

Се зачлени на:
    17 август 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1

Здраво, јас имав дискус хернија и бев во Тонг пред некоја недела. Ме боцкаа со огнени игли на самиот нерв, и малку беше болно, но се работи за една секунда само. По боцкањето 5 пати ти повторуваат дека не смееш да се бањаш 3 дена по ред, и да ги држиш затворени за да се исушат. Јас бидејќи правев два пати во рок од 6 дена, не го мокрев тој предел 8 дена и го држев затворен постојано. Еве сега по 9 дена, скоро и да немам никаков белег. Но, мора да ги слушате советите на докторот и да не ги чешате ни мокрите тие предели. Медицинските сестри и докторите се одлични. Пред прегледот имате подолг разговор за проблемот. Единствено е што може да има пред вас пациенти па да чекате 10тина минути.

Од мене имаат секоја препорака. Сега ќе започнам и за тироида акупунктура.

Во твојот случај штом е на врат, нема да ти користат огнени игли и нема да имаш никакви белези.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.423
    Бил некој?
    IMG_3186.jpeg