Jas imam cvorovi i jaki bolki vo vratot i pleskite. Se mislam vo Tong da odam. Dali posle toa ostanuvaat luzni? Nekam da iam. I dali e cuvstvoto kako koa te tetoviraat? Dopirot od iglite
Здраво, јас имав дискус хернија и бев во Тонг пред некоја недела. Ме боцкаа со огнени игли на самиот нерв, и малку беше болно, но се работи за една секунда само. По боцкањето 5 пати ти повторуваат дека не смееш да се бањаш 3 дена по ред, и да ги држиш затворени за да се исушат. Јас бидејќи правев два пати во рок од 6 дена, не го мокрев тој предел 8 дена и го држев затворен постојано. Еве сега по 9 дена, скоро и да немам никаков белег. Но, мора да ги слушате советите на докторот и да не ги чешате ни мокрите тие предели. Медицинските сестри и докторите се одлични. Пред прегледот имате подолг разговор за проблемот. Единствено е што може да има пред вас пациенти па да чекате 10тина минути. Од мене имаат секоја препорака. Сега ќе започнам и за тироида акупунктура. Во твојот случај штом е на врат, нема да ти користат огнени игли и нема да имаш никакви белези.