Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Албанки се мажат за Македонци, смислена албанизација или?

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Tanjamm, 29 септември 2013.

1. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Ама пошто се Албанки, не знаат за подобри, нема зошто да ги мислиме, нели.
    Па уште и подобар си од тој што продава ако купиш.

На buba4e89, Purplelilac и eliesaab им се допаѓа ова.
  2. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.951
    Допаѓања:
    12.627
    Мојот комшија е ок човек, не е насилник и силувач. Тој од неа е постар 14 години. Таа е среќна со него, насмеана, средена, секој месец носи цела фамилија од Албанија овде на гости. Мене ми е неприфатливо да се мажи за некој што не го ни знае. Но, таа дури и посредуваше да си ја омажи сестра си на ист начин како неа што ја омажиле. Инаку не дојде млада, на 28 се омажи. Кога ја прашав како живеат таму ми вели „супер“. Не верувам дека е супер.

3. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.239
    Допаѓања:
    27.855
    Па 28 да не е стара мома случајно.
    Многу убаво за 45 годишен ја омажиле.

Инаку тоа што таа посредувала и за сестра и е знак само дека убаво мозокот им го испрале и за подобро не знаат. Самото тоа татко ти да помисли да те продава е доволен знак. Место родителите да ти се ветер во едрата да го искористиш својот потенцијал максимално, они да те продадат на некој чиче 50 годишен. Скраја од тоа усреќување.

На cresa-jagoda, Luminary, CameliaMiller и 6 други им се допаѓа ова.
  4. candy.cane

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    А зошто ја купил? Ако е ок човек, не можел да си најде жена на нормален начин?

На cresa-jagoda, Purplelilac, theowndemon и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.239
    Допаѓања:
    27.855
    Абе и најок да е, ако не може да најде нека е сингл. Не е сопруг или сопруга човеково право па ајде да обезбедиме за сите Јас сфаќам дека има луѓе што не можат да најдат партнер и не е тоа проблемот. Ама ако се решил да купи жена, автоматски е неок чоекот. Ко јас сега да земам маж да си купам :D Мислам еве од другата страна, колку може да си ок ко човек ако ти е во ред да најдеш странец рандом, да живееш со него и деца да имате заедно?

На cresa-jagoda, spacegirl92, CameliaMiller и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.810
    Допаѓања:
    17.574
    Да отвориме тема трговија со луѓе, одма коментари бљак, како можат, чудовишта се.

Ама купување невести е свет чин, ги спасуваат од беда да живеат среќно со стопанот.

(facepalm)

На cresa-jagoda, CameliaMiller, Purplelilac и 8 други им се допаѓа ова.
  7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.133
    Допаѓања:
    64.755
    А ти им светеш дома па да знаеш дали е силувач или не?
    Многу површно размислување имаш, насмеана била, средена била значи не може да е тепана, силувана, не знам што очекуваш онака на чело да и пишува дека не и е ок?

Тие девојки, момци што ги продаваат во трговија за луѓе исто се средени, насмеани додека ги продаваат зошто ако не се ќе ги убијат, потрошна роба се, сигурно и тие уживаат да се силувани секој ден.

На cresa-jagoda, CameliaMiller, Purplelilac и 2 други им се допаѓа ова.
  8. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Се што е купено е ефтино

На Tanjamm и Feminka22 им се допаѓа ова.
  9. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.951
    Допаѓања:
    12.627
    Човекот го знам цел живот и знам дека од мирноќња и срамежливост не можеше да се ожени, па зема жена од Албанија. И не, не светам на никому. Ако е силувана, според тебе, како тоа цела фамилија и доаѓа секој месец на гости? Мислам кој тоа ќе го трпи? Еве мене ми е мака кога ќе ги видам дошле сите од најмало до најголемо. На што личи тоа? На ништо, ама овде ќе си дојдат и како во хотел да се господа, гага јадење, шетање итн.

На Snowflake97 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  10. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.951
    Допаѓања:
    12.627
    Премногу мирен, ете тоа е. Инаку не е грд, не е алкохоличар, не е неработник.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  11. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Со тоа купувње на жени се понижава цел женски род и никако не е за оправдување, штом си купена немаш збор ни права таму каде што одеш. Незнам зашо со закон не се забранат вакви глупости и ја не би била со маж кој има намера да купе жена.

На eliesaab, Tanjamm, Feminka22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. candy.cane

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Каква врска има тоа дека е премногу мирен? Колку мажи што ги знам и се мирни, дури и би рекла непривлечни, имаат девојки најдено.
    Помири се со фактот дека е идиот, затоа купил. А не дека е мирен.

На CameliaMiller, Purplelilac, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.951
    Допаѓања:
    12.627
    И јас сум за да ги апси полицијата стројниците и да одговараат за трговија на луѓе.

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. candy.cane

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Тие ја продале, зошто мислиш дека ги занима дали ја силува некој?

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.400
    Допаѓања:
    60.015
    А она си ја прашала дали сака да се мажи? Еве тој може е златен, ама дали од нејзина страна било волево да ја дадат на тој начин? Затоа што таа си знае како и е да е продадена за маж кој не го ни знае, никој не може да ме убеди дека има љубов тука.

Ама чувствата на продадени жени изгледа небитни се. А сирота не ни може поинаку пошто претпоставувам дека нема излезено надвор да знае како изгледа светот.

Мене прежално и препоразително ми е ова да го помислам, а камоли да се оправам за истово на форум. Се пробувам да се ставам во нејзина кожа, во кожата на секоја ваква жена и ме полазуваат морници по цело тело.

На CameliaMiller, eliesaab, Bezimenka90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.951
    Допаѓања:
    12.627
    Нема зошто да ја силува, секако дека маж и жена во брак имаат секс.

17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.951
    Допаѓања:
    12.627
    Слушнав муабети од овдешен Албанец, дека тие девојки и не се така светици како ние што мислиме, туку дека таму поминале низ сито и решето и овде се мажат за постари Македонци кои не виделе жена, па им удоволуваат. Мажот и дозволува се што сака, откако дојде цел мебел во куќата е сменет на нејзино барање, а таа не ни работи. Завеси ново, се ново, се по нејзино.

18. candy.cane

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Засрами се.

На marija305, edna_malecka, Luminary и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.320
    Не им треба апсење на таквите, него фино лепо една вечер у самица кај што за вечера ќе добијат убав ќутек, а после тоа и упат за задолжителна посета на психијатар.
    Во нивното општество за жал уште е нормално таткото нели што е самопрогласен Господ на земјата да одлучува за судбината на децата, независно дали е мушко или женско.
    Прочитајте ја Патот на честа од Раџ Кумар и ќе ви стане јасно се.Одамна е тоа со продавањето ќерки за жал.
    Дали било ради долг према тој што ја даваат, дали за да не биде ,,стара мома" на fucking 20 години, па и да се спасат од нејзе ако дојде снаа во куќата..
    Загреота ми се
    Јас лично не би ги апсела тие.Испран им е мозокот и им треба помош.
    И ќутек

На edna_malecka, spacegirl92 и Tanjamm им се допаѓа ова.
  20. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.951
    Допаѓања:
    12.627
    Што да се срамам за тоа дека некој си ја продал ќерката? Има овде полиција, сепак ако е силувана, не сме во турско не бери гајле. Не видел жена 40 години, ја чува како капка на дланка, средена тип топ од глава до пети во тон, и ти ми кажуваш силувана била? Мислам ало? Од каде ви се тие идеи за манијци и психопати?