Каде можат да се најдат ваквите ампули? Јас сум од Битола, ги имам прошетано сите парфимерии и аптеки и никаде не можам да најдам од овие ...
Вака, за сите што прашувате за ампули. Има во јуник, видов пред некој ден и цените се движат од 50 до 100 денари. Незнам марка што беа, ама си се поделени и си пишува "ампули за расцветани врвови", "ампули против опаѓање", "ампули против првут"...ги има многу и така ќе си најдете за што ви треба
ако важат сеуште прашањава, ампуливе ги има во зегин на база се на животинска плацента но не знам дали беа под тоа име или и тие беа од фолтен, не се сеќавам само знам дека во зегин ги има 100% ако ги немаат моментално нека ги порачаат оти во Ск ги има, дека ретко држат на лагер обично ги порачуваат...
ау женска:/ слично нешто ми треба мене, но прв пат слушам за вакви ампули..можеш ли да ми кажеш каде ги има и како се користат:/ срцка како се викаат таблетките? :/ мноооогу ми е потребно такво нешто
Значи незнам како се викаат. Кога барав во аптека ампули за коса продавачката ми ги кажа како многу квалитетни и така си ги барам како што пишав. Ампули за сува и оштетена коса на база на зеленчук И никад не ми ги згрешиле Немам моментално дома иначе ќе ги сликнев да ти ги покажам Побарај ги вака како што ти кажувам. И ако ти помага нешто ги купувам од Зегин од ГТЦ 44 денари се
Јас денес си купив ампули за коса од космо.Земав 2 вида за сува и оштетена коса,за обновување и другите ми се за против опаѓање на коса.Ми рекоа дека се користат на мокра измиена коса се нанесува како шампон и пожелно е да се масира 5 минути за да упие убаво,не се мие косата после нанесување,се оставаат да делуваат.
А ќе може ли некој да ми објасни како се користат ампуливе? И дали навистина помагаат.. што се ампули на витаминска база ли се или?.. pls answer
Какво изненадување, какво чудо од производ, неможам да се изначудам, ми ја живна косата и изгорените врвови, , со една употреба, значи кога нешто е квалитетно се познава уште од прва употреба, а јас фрлам пари на Дов, Мов и триста глупави маски и кремишта. Нема више се ќе исфрлам и ќе ги заменам со овие ампули. А јас уште се спремам да ја шишам а толку стрпливо ја раснам, Е НЕМА! Ампулата ја добив на поклон со силиконски капки а бидејќи не користев ампули така си седеше, будала јас замјана по фирмишта големи, утре идам и купувам цеело пакување нека е и 500 денари ако треба. Кракто резиме, убава коса значи навистина зависи од здрави врвови.
Смешно е ама кажете ми како се отвараат овие ампуливе, пробувам со нож тешко ми оди. Дај споделете некоја финта
Jас прашував денеска во зегин кај мене во населба ми рекоа немале, нз тој типот ми направи чудна фаца,може требаше да прашам девојката што работи во зегин а не машкото. Ке провер деновиве па ке ви пишам јас се заинтересирав за ампулава
Извини дури сега ја посетувам темава, инаку ги купувам во Зегин а знам дека ги има и во Еурофарм, две ампули во пакување за 100 и нешто денари.
^ тоа допрва ќе видам бидјеќи употребив до сега 2 ампули, а една ампула која севте ја употребив многу ми ја омекна и обнови косата, но сепак одлучив многу малку, (толку и беше потребно, а пред ампулата бев спремна повеќе) да ја скратам и сега редовно ги користам ампуливе и ќе видам понатаму, но со оглед на резултатите кои уште од сега ми се допаѓаат верувам дека нема да имам потреба од почесто шишање.