Феминки совет: Золвицава има нагребано тежок вирус, две недели прима инфузии на инфективно крева температура на секои 4 саати ( не повисока од 39) кога 37,кога 38 ама не поминува ден без тт, крвна слика црп 24 седиментација 40 лимфоцити и тие покачени, урина покажа некои бактерии, ама прими инфузии и последнава слика чиста е, ако знае некој што може да биде покачено црп, тт и седиментација? На инфективно др и рече ако продолжи тт ке и дадат упат за Ск кај хематолог, што може да биде?
Не, може да укажуваат на вирусна настинка. Гранулоцитите покажуваат на бактериска инфекција. Извини дури сега видов дека си ме означила
Вчера ме вагаа и ми ги дадоа овие резултати, ако некоја феминка нека ми објасни подетално, за да даде одлични резултати ттреба да си водииш здрав живот, здрава исхрана, а не ко мене по 5кафиња на ден Едит Биолошка возраст 46год мислам wow
Денес правев лабораторија некој да ми ги прочита резултатите дали ми се добри иначе сум 30та недела бремена
Што означува параметарот "микс од еозинофили,базофили и моноцити" ? Како поединечни, еозинофилите ми се во ред, базофилите во ред, моноцити во ред, но овој миксов е под нормала.
Ме интеерисира дали може по моја иницијатива, т.е мое барање да си испитам тумор маркери, и дали во секоја лабороторија се прават овие испитувања?
Ааа епа ко ќе ти помине ќе си направиш уште една крвна слика, да ти покаже реална состојба. Ако останат исти вредностите ќе бараш друго чаре. Кога има упала и имунитетот е паднат, логична е сликава. Поработи и на имунитетот.
Какви симптоми имаш? Едит: видов дека грло те боли. Има жариште. Ќе повториш пак по завршување на антибиотикот. Нема да умреш.