антитела тест асимптоматски прележано дали е голем бројот или мал, за вакцини зашто пробувавме да останеме бремени не ни размислувавме. 8ма недела бремена
Некоја од вас да ми помогне околу резултативе,до петок нема да имам здравствено осигурување,па реков случајно некоја што се разбира,да ки каже што всушност значат покачениве вредности?
Бројот на еритроцити во крвта ти е намален. Анемија најверојатно, е сега не знам дали имаш некаква мака или симптоми. Вредностите за MCV, MCH, MCHC ти отстапуваат ради еритроцитите, тие даваат информација за хемоглобинот во еритроцитите и волуменот на еритроцитите.
Јавува дека постои некое жариште во организмот треба да се види од каде тоа но некогаш дава покачена седимемтација од расипан заб.. Сепак треба да се види каков воспалителен процес имаш моментално дали е бактериски дали е вирусен или нешто сосема друго.
Имам фарингитис. Матичната ок ми рече дека ми е седиментацијата..... И само анемична дека сум у бактерија во мокрача. Ама буквално ништо не ми објасни. Ништо дирек на заболекар и гинеколог. Уште таму не појдов
Точно. Од хемоглобинот сум анемична. Само проблемот е што докторкава не ме упати што понатаму со бактеријата
И објаснив сега во приватна порака Поради тоа што е биохемиска пишано е само бактерии е сега следен чекор е тоа