Интегра ми се несудени комити. Не ни знаев дека постојат се додека случајно не им слушнав дел од митингот. Нема ги оние ГДУ во анкетата. Тие се по ежови, змии...
Мислам дека сепак единствена опција за гласање е ВМРО само за да се тргнат другиве од власт, е двоумев за Левица, но испадна дека биле поврзани со ВМРО, па исто ми се фаќа, а Интегра глупи испаднаја и со проектите ненормални и како да постојат само за да одземат гласови.
Ок, секој има различно мислење. Заев не, Мицкоски ич. Убаво рекоа членовите пред нас, нема совршен избор кај нас на избори. Како партија, СДСМ, како премиер, никој од понудените. Ова е мој личен став и мислење. И на двете најголеми партии им треба нов лидер. На Дпмне на пр. Јанчев (градоначалникот на Кавадарци, мислам така беше), на Сдсм Царовска на пр. А дали да гласам, сеуште се мислам.
Abe nieden ne cini od ovie taka ako gledas. Mene inat me fakja i ke idam da glasam poso site Albanci ke iskocat a nashive pametni ke se praat i doma ke sedat.
Како може на чело на ВМРО - Јанчев да застане кога тој јавно истакна дека го поддржува заев. Не дека сите таму не се меѓусебно поврзани,ама изјавата на Јанчев на референфумот беше апла . Поставување на Јанчев на чело на ВМРО е еднакво на самоубиство.
Ај да се изјасни и Братов по прашањево. Да гласам нема, да гласаш на овие избори според мене покрај цела оваа калакурница и сите срања што ги направија години наназад и едни и други треба да си без почит прво кон сам себе,а богами и без здрав разум.
Дали навистина постои разумен човек кој ја поддржува Тања Милевска?! Дали?! Тања, вработена во МИА, роднина на Борјан, го тагира Ципрас, дека некојси не пишувал Северна. Таа не е нормална, твита у работно време, зима државна плата за да работи против оние што и даваат леб. Следниот твит и беше дека МВР апсела за шеги)) Па каков идиот! А она се жали и се вади на карта, женско сум. Идиот ... значи она е од тие типови на луѓе од кои ми се гади... Молим те, имај разум, Тања веќе не ја спомнувај...
Епа има ли бе појако Сите севернокомуњари ја споделуваат Абре Македонче Македонизмот пуштен на најјако Ова од Забрчанец наредба е сигурно Ќе ме премислите за вмро да гласам ако објавите уште некоја глупост до пладне бе будалетинки
Јас си завршив работа со гласањево утрово. Кај мене во маало, ретки се негласачите, а од сабајле има излезност.