Не мораш. Никој не ти вика да ги гласаш. Ама остајте ги на раат тие што ја земале таа картичка без да им тупите Ве поткупија а?
Јас твојов ментален склоп не го разбирам. Цело време трубиш тука било поткуп со ова картициве, а ти си земала 2 картици, значи два поткупа, па уште и се фалиш со тоа. Поткуплива си значи на квадрат
Ќе го кажам истото како и во СДК, не се правете глуви и слепи. Ни едните ни другите не ги бива, но смешно е заради преокупација со Зајко да се заборави што сè правеа претходните - 11 години. Уцени, крадење, убиства. Ако сакате да се вратат заради ваша лична корист или заради името кое сигурно и другиве би го смениле немам што друго да ви посакам освен да си го доживеете. Само ве молам не ми глумете патриоти.
Ете на пример на Мартин? За останатите за кои нема докази или ние не ги знаеме, туку само сомнежи да ги прескокнеме.
Осуденикот Игор Спасов се поздравува со Зоран Заев за време на посетата на премиерот на затворот „Идризово“ на 11 септември 2017 (Фото: МИА)
Да не почнуваме со тоа што повеќе години затвор добија тие што влегоја в собрание одколку луѓе што направија многуууу полоши работи
Чекам одговор, за Заев кажавме што и како треба, дали Груевски и компанија постапија исправно? Или немаа друг излез? Тие немаат пуштено некој да избега? Тука или сме наивни или си молчиме за лична корист, што се па неколку убиства
Абе интересни ми се што мислат дека овие ако се вратат ќе биде поинаку. За ваков народ и Грујо и Заев се малку.
Полошо ќе биде. Ама знаеш како е. Партиски упикани кадри мора да трчаат за партијата. Им зависи работното место.