1. Кога последен пат откачивте целосно на музиката во клубовите? Минатиот викенд. 2. Пиете ли често,мислам,алкохол? Да обично на излегување. 3. Што би сменила на себе?. карактерот,не би сакал да бидам толку избувлива. 4. Си украла ли нешто? Да ,кога бев малечка украдов играчка. 5. Кој беше последниот на кого му рече Те Сакам? На дечко ми. 1.Омилена позната личност? 2.Какви мажи ве привлекуваат смеги или црни? 3.Најдалечно место кое сте го посетиле? 4.Кај би избрале да одите на одмор од Грција и Бугарија? 5.Што може да ве извади од такт?
1.Омилена позната личност Кетрин Зета Џонс 2.Какви мажи ве привлекуваат смеги или црни? Смеги 3.Најдалечно место кое сте го посетиле? Белгија 4.Кај би избрале да одите на одмор од Грција и Бугарија? Грција 5.Што може да ве извади од такт? Неорганизирани луѓе 1. Повеќе сакате права или виткана коса? 2.Омилен дијалект? 3.Омилена торта/колач? 4.Гимназија или стручно образование? 5.Омилен ден во неделата?
1. Повеќе сакате права или виткана коса? - Права. 2.Омилен дијалект? - Кумановскиот. 3.Омилена торта/колач? - Чоколадна торта. 4.Гимназија или стручно образование? - Гимназија. 5.Омилен ден во неделата? - Петок. 1.Што мислиш за Зоки - Фаци? 2.Кои наши познати личности сметаш дека не треба да се појавуваат на телевизија? 3.Кои странски јазици би сакала да ги научиш? 4.Дали како мала си зафркавала по телефон? 5.Како би сакала поинаку да се викаш?
hehehe mi se dopadja toa so kumanovskiot dijalekt 1.Што мислиш за Зоки - Фаци? - Pfff mislam deka nema losa dusa,dobar tip e,ama mnogu se seljaci covekot 2.Кои наши познати личности сметаш дека не треба да се појавуваат на телевизија? - Dragan Vucic na prvo mesto,Jovan Jovanov,Elvir Mekic,Slatkar itn. zosto ako pocnam da gi brojaaam....................................... 3.Кои странски јазици би сакала да ги научиш? - Haha pa angliskiot za pocetok zosto sum dupka,drug nekoj nema.... 4.Дали како мала си зафркавала по телефон? - Pfff kako ne,vrtevme na maskite sto gi svidjame im zakazuvavme sostanoci na koi ne se ni pojavuvavme,vrtevme i na stari ludje sto sega mnogu mi e zal,vikavme taksi na razlicni adresi itn itn 5.Како би сакала поинаку да се викаш? - Mi se dopadja Daniela 1. Dali bi se muvala so nekoj ako znaes deka ima devojka?? 2. Dali celta gi opravduva sretstvata? 3. Koga nekoj ti se dopadja,kako mu davas do znaenje deka ti se dopadja? 4. Ste se spremile za izleguvanje so drugarkite,no edna od niv izgleda katastrofalno.5 boi stavila na nea,edno so drugo ne odi itn.Dali ke i kazes,ili ke si premolcis i ke ja ostavis taka da izleze? 5. Dali nekoj znae se,ama bas seee za tebe???
1. Dali bi se muvala so nekoj ako znaes deka ima devojka?? - Не. 2. Dali celta gi opravduva sretstvata? - Да. 3. Koga nekoj ti se dopadja,kako mu davas do znaenje deka ti se dopadja? - Му се насмевнувам. 4. Ste se spremile za izleguvanje so drugarkite,no edna od niv izgleda katastrofalno.5 boi stavila na nea,edno so drugo ne odi itn.Dali ke i kazes,ili ke si premolcis i ke ja ostavis taka da izleze? - Ќе си премолчам и ќе ја оставам така да излезе. 5. Dali nekoj znae se,ama bas seee za tebe??? - Не. 1.Дали си романтична? 2.Сакаш ли мотори? 3.Најскапо парче облека што си го купила и колку чинело? 4.Дали си препишувала на тестови? 5.Што би направила ако си невидлива само еден ден? Зошто ти се допаѓа тоа со кумановскиот дијалект? Да не си од Куманово?
1. Јас и романтика - магаре и музика. 2. Не сакам мотори. 3. Е сега ова... најскапо, зимската јакна, 3600 4. Признавам, виновна сум 5. Ако сум невидлива еден ден, прво и основно, ќе се изнашетам гола 1. Што ви недостасува? 2. Колку често си гаите илузии на сопствена штета? 3. Каде најчесто излегувате? 4. Која личност во животот ви е незаменлива? 5. Опишете го чувството кога саканиот ќе ве погали по образот.
1.Брат ми 2.Скоро Никогаш 3.Во Населба 4.Мама ми 5.Ммм немам зборови за да го опишам тоа прекрасно чуство 1. Што најчесто му подарувате на дечко ви за неговиот роденден ? 2. Дали слушате рап ? 3 .Кое чоколадо највеке ви се допага? 4. Каде би сакале да живеете надвор од Македонија? 5. Кој ви е омилен актер ?
1. Што најчесто му подарувате на дечко ви за неговиот роденден ? - слика од нас 2. Дали слушате рап ? - ДА 3 .Кое чоколадо највеке ви се допага? - нестле со цели лешници 4. Каде би сакале да живеете надвор од Македонија? - на ибица 5. Кој ви е омилен актер ? - Адам Броди (мислам така се викаше) 1. Веруваш во хороскоп? 2. Дали би ставила дреч црвен кармин на уста? 3. Дали знаеш да готвиш и што? 4. Кои ти се омилени форумџики (наведи неколку). 5. Дали би сакала да бидеш администратор на форумов (зошто да...зошто не) ?
1.Не секогаш 2.Не Никогаш 3.Знам ама не баш се .. јајца супа пире руска салата компири макарони шпагети и др 4.Хмм .. Ангелце ти(го гирл) хипица анннни ии сите други (извинете морав да наведам само неколку ) 5.Па не .. зошто уф нз онака само сакам да си бидам членка ( ии морам да признаам го гирл ств тешки прашања поставуваш поздравче ) 1. Дали сакате да се шминкате? 2. Дали би сакале да ја напуштите Макдонија? 3. Дали би посвоиле кекркичка или синче ? 4. Дали сте љубоморни на бившата на вашиот дечко ? 5. Зошто се зачленивте на форумов ?
1. Дали сакате да се шминкате? - Не. 2. Дали би сакале да ја напуштите Макдонија? - Да. 3. Дали би посвоиле кекркичка или синче ? - Да. 4. Дали сте љубоморни на бившата на вашиот дечко ? - Не. 5. Зошто се зачленивте на форумов ? - За да разменувам мислења со останатите членки. 1.Дали си држела диета? 2.Дали ти е страв кога одиш на заболекар? 3.Дали би направила естетска корекција, ако да, на што би направила? 4.Дали имаш дигитален апарат? 5.Дали постои личност што не ја поднесуваш?
1. Не 2. По некогаш 3. Не би направила 4. Немам 5. Да 1. Каква музика слушаш ? 2. Која форумџика највеке ја сакаш ( и зошто) 3. Повеке сакас рап или метал ? 4. Дали би извршиле самоубиство ? 5. Без која личност во вашиот живот не можете да живеете ?
1. Каква музика слушаш ? ----> Smooth Jazz, Soul, R&B 2. Која форумџика највеке ја сакаш ( и зошто) -----> 2468 и annni бидејќи имаме слични размислувања и вкусови, и veri hipica и darki ми се многу искулирани и откачени (неможев да одвојам една ) 3. Повеке сакас рап или метал ? -----> бидејќи мора да бирам рап 4. Дали би извршиле самоубиство ? -----> НЕ! 5. Без која личност во вашиот живот не можете да живеете ? -----> Можам без секого 1.Дали некогаш сте украле нешто? 2.Дали некогаш ја имате изневерено довербата на некого? 3.Омилена книга? 4.Омилен бутик? 5.Омилен лик од цртаните филмови?
1. Не 2. Да 3. Порака во шише 4. Теранова 5. Џери 1. Колку пати во денот лажете ? 2. Дали некогаш сте го изневериле вашиот дечко ? 3. Која држава ви е омилена ? 4. Од каде најчесто купувате долна облека ? 5. Колку пати во денот пцуете ? (не ми текнуваше нишо па морав нешо да треснам)
1. не лажам 2. не, никогаш.. 3. Америка 4. Од Софи-бутик за долна облека 5. не знам баш..околу 2-3 пати..некогаш и не пцујам. 1. Дали некаде работаш? 2. Дали летово беше или ќе одиш на одмор? 3. Колку членови имате во друштво? 4. Колку партнери сте имале до сега? 5. Како се викаш?
1. На 3ти август почнувам 2. Не бев и најверојатно нема да одам 3. Па неам едно друштво и само со тоа да искачам... имам школски со нив во друштво сме 6 само женски, ама зашто сите сме до дечковци, 12 , имам уште многу другри другарки и другари, ама не се дружат сите мегусебе, мислам не се ни познаваат... 4. Ако мислиш на дечковци, овој што ми е сега ми е вистински партнер, со него имам доживеано многу работи, од мала сум со него... а иначе онака сум имала уште 4 5. Еј ќе ти кажам у лп како се вика 1. Колку си висока? 2. Дали некогаш би направила пластична операција, и ако да, на што? 3. Дали на другарките и на дечкото им се доверуваш буквално за се? 4. Опиши еден твој обичен ден? 5. Помеѓу журка у кафич и после тоа продолжение во дискотека, и искочени негде на палачинки или на кафе, сладолед, па после продолжение кај него, кај тебе дома со топла вечера и филмче, што би избрала?
1. 168 цм 2. никогаш не би направила. 3. на другарките не, а на дечко ми (сега бившиот) му се доверував буквално за се. 4. станување сабајле кај 10 часот, одење на работа до 15 часот, после тоа дирекно на плажа, па дома, потоа на пешачење, па туширање, потоа излегување и на крај в кревет 5. зависи од расположението, но почесто тоа второто на кафе/на јадење па дома(му) 1. Како се вика твојата најдобра другарка? 2. Каде учиш/студираш? 3. Твојата другарка од друштвото и твојот дечко имаат роденден на ист ден. И двајцата ја прават забавата во иста вечер, но на различни места кои се далеку едно од друго.Ти не можеш да постигнеш да одиш на двете места, а за такси немаш доволно пари бидејќи џепарацот ти е на конец. За каде ќе се одлучиш? (тешко прашање,а? ) 4. Дали те фатиле во лага и како си реагирала? 5. Далиимаш роднини во странство и ако имаш, во кои држави?
1. Како се вика твојата најдобра другарка? - Nemam najdobra drugarka,imam najdobar drugar.Se vika Predrag 2. Каде учиш/студираш? - Filoloski fakultet "Blaze Koneski" Skopje 3. Твојата другарка од друштвото и твојот дечко имаат роденден на ист ден. И двајцата ја прават забавата во иста вечер, но на различни места кои се далеку едно од друго.Ти не можеш да постигнеш да одиш на двете места, а за такси немаш доволно пари бидејќи џепарацот ти е на конец. За каде ќе се одлучиш? (тешко прашање,а? ) - Epa ke se snajdam sepak,znaes kako velat,koga se saka se se moze 4. Дали те фатиле во лага и како си реагирала? - Ne,lazam samo koga sum vo gusto retko,ama dobro lazam taka da nikogas ne me fatile. 5. Далиимаш роднини во странство и ако имаш, во кои држави? - Znam deka imam vo Srbija,a mozebi imam i na drugi mesta a da ne gi poznavam 1.Koga ke kupis vesnik ili spisanie koja tema prvo ja citas? 2. Pcues li i koja ti e najcestata pcovka? 3. Dali e vo ret masko da udri devojce ako preeeemnogu pretera i ako navistina devojkata e vinovna? 4. Tvojata najdobra karakteristika i tvoja najgolema mana? 5. Omilena igra koga bese mala?
1. Некој добар трач 2. Па да понекогаш .. пич***и матер .. 3. Незнам и да и не 4. Најдобра - оптимист .. Манаа - инает и твроглавост 5. Жмурка 1. Колку години имаш ? 2. На колку години ја изгуби невиноста ? 3. Кое ти е најомилено машко и женско име ? 4. Кој ти е Најомилен град? 5. Која форумџика највеке те иритира а која највеке ја сакаш ?( искрено и без љутиш )
1. 19 2. 18 3. Машко Никола, женско Марија 4. Њу Јорк 5. Ме иритираат некои нови што се занесуваат не им ги памтам никовите, а највеќе ја сакам 2468 1. Дали имаш самодоверба, и што највеќе ти ја подкрева? 2. Дали искрено го сакаш тој што си моментално со него? 3. дали би се соблекла по градник и танга пред блиско друштво за пари? 4. Каков мобилен имаш? 5. што мислиш за мене?
1. Дали имаш самодоверба, и што највеќе ти ја подкрева? - Sekako deka imam,a sto najmnogu mi ja potkreva? - pa sto znam,svesna sum za svoite vrednosti...sekako i mani,no znam da se nosam so niv. 2. Дали искрено го сакаш тој што си моментално со него? - Nemam decko... 3. дали би се соблекла по градник и танга пред блиско друштво за пари? - Ne! 4. Каков мобилен имаш? - Sagem c401 - poglupav telefon zdravje 5. што мислиш за мене? - Ne mislam nisto,ne te poznavam i nemam pravo za stvaram mislenje bez nikakva osnova,a osobeno ne loso se dodeka si se druzime tuka,ok si mi 1. Koj e tvojot idol i zosto? 2. Koja e najcestata pricina za prekinuvanje na tvoite ljubovni vrski? 3. Kakva si koga si DASKA pijana i pomnis li utredenta se sto se slucuvalo? 4. Dali nekogas si pomognala na nekoj nepoznat vo nevolja ili da nosis kesi na nepoznati postari ludje? 5. Omileni boja,broj,den vo nedelata,mesec....?