1. Која ти е омилена песна ? Feel-Robbie Williams и Unfaithful-Rihanna 2. Каде живееш ? Битола 3. Кога последен пат си легна пред полноќ ? Пред две недели( кога се вратив од одмор-преуморена бев) 4. Кој интернет го користиш ? на БТВ 5. Каде беше/ќе одиш на одмор летово ? Бев 1 недела Саранда и 10 дена Италија,а кај средината на август ќе одам Охрид со друштво 5-6 дена 1) Колку често гледаш филмови? 2) Дали сметаш дека здраво се храниш? 3) Користиш припејд или постпејд мобилна телефонија? 4) Каков лак за нокти имаш на себе моментално? 5) Колку често гледаш тв,и која програма најчесто?
1) Колку често гледаш филмови? - Mnooooogu retko 2) Дали сметаш дека здраво се храниш? - Definitivno ne! 3) Користиш припејд или постпејд мобилна телефонија? - Pri pejd 4) Каков лак за нокти имаш на себе моментално? - Bordo 5) Колку често гледаш тв,и која програма најчесто? - Retko,samo serii koga gledam,A1 najcesto 1. Bez sto ne izleguvas od doma? 2. Mozat li masko i zensko da bidat prijateli,ama vistinski? 3. Kolku clena ste vo vaseto semejstvo i kako se slozuvate medjusebno? 4. Sto treba da ima eden decko od nadvoresen izgled i karakter za da te privlece? 5. Dali bi se prijavila vo nekoe realno shou,ako da vo koe?
1. Bez sto ne izleguvas od doma? -Од дома не излегувам без ташна во која што има многу работи без кои не излегувам од дома 2. Mozat li masko i zensko da bidat prijateli,ama vistinski? -Мислам дека можат се додека не постои физичка привлечност меѓу нив 3. Kolku clena ste vo vaseto semejstvo i kako se slozuvate medjusebno? -4 вкупно, во глобала се сложуваме добро, со нормални расправии најчесто јас и мојата сестра против татко ми 4. Sto treba da ima eden decko od nadvoresen izgled i karakter za da te privlece? -Па за надворешен изглед, треба да биде висок, пристојно и класично облечен( неможам да ја поднесам машката мода со расцепени спуштени фармерки, каиши со токи марами и триста чуда), и да биде среден и да мириса чисто и убаво, пожелно е да има и атлетско тело но не е морално , за карактерот, хмммм да има смисла за хумор, шарм, мистичност, open minded и магнет тоа би било тоа 5. Dali bi se prijavila vo nekoe realno shou,ako da vo koe? -Не би се пријавила никако, многу ги мразам тие шоуа, дебилни 1.Колку фустанчиња има во твојот плакар? 2.Од што најмногу ве фаќа срам? 3.На кој факултет студирате?/ средно училиште? 4.Како се замислувате во иднина? 5.Колку плишани мечиња имате?
1.Колку фустанчиња има во твојот плакар? - Ne mnogu,6. 2.Од што најмногу ве фаќа срам? - Pfff pa neznam,i ne sum bas mnogu sramezliva 3.На кој факултет студирате?/ средно училиште? - Filoloski fakultet "Blaze Koneski" Skopje 4.Како се замислувате во иднина? - Pa kako sexy profesorka dobro situirana i kako majka sekako.A zena neznam,nesakam da se mazam! 5.Колку плишани мечиња имате? - Auuu me mrzi da gi brojam,ama premnogu se.Mojot bivsi decko so koj odev 3 godini imase firma za plisani mecinja i tie takvi raboti,pa mozes da zamislis kolku gi imam 1. Sto ti se dopadja a sto ne ti se dopadja na sebe? 2. Dali mislis deka zabranetite raboti se najslatki? 3. Tvoe moto? 4. Vo idnina povece bi sakala da zivees vo kuca ili vo stan?I zosto? 5. Dali si zavisna od nesto?
1. Не. 2. Незнам веројатно исто. 3. Не. 4. Девица сум. 5. Па можеби писател или психијатар, нешто во тие области. Еве од мене: 1.Наброј три карактерни особини кои една личност би морала да ги има за да ти биде најдобра другарка. 2.Дали држиш дневник и колку често пишуваш во него? 3.Што според тебе е здрава исхрана? 4.За што си експерт? 5.Најомилена, најнеомилена и боја која најмногу ја има на твојата облека.
Si ja zgresila anketata ama ajde nema vrska,drugpat podobro ke poglednes 1.Наброј три карактерни особини кои една личност би морала да ги има за да ти биде најдобра другарка. - Da imam doverba vo nea,iskrenost i da me saka,razbira i podrzuva takva kakva sto sum. 2.Дали држиш дневник и колку често пишуваш во него? - Da pisuvam dnevnik i sega pravam kniga po nego.A kolku cesto???Pa porano pocesto pisuvav,sega poretko. 3.Што според тебе е здрава исхрана? - Retko sega nekoj da se hrani zdravo.No vo takov svet ziveeme,pa ne se ni zamaram sto e zdrava ishrana.Ponekogas stavam i takvo nesto vo usta 4.За што си експерт? - Za sarkazam da bidam ironicna vo isto vreme da izgledam prirodna.Isto taka nikoj nemoze da me izlaze,ok sekogas ima iskljucok,ama toa se slucuva reetko reetko,vednas zabelezuvam koga nekoj laze,uste od momentot koga ke pocne da zboruva. 5.Најомилена, најнеомилена и боја која најмногу ја има на твојата облека. - Najmneomilena mi e sinata mi se place od nea a i belata ne ja sakam mnogu. A omilena rozeva i crvena.A najmnogu imam rozeva i crna obleka. 1. Sto ti se dopadja a sto ne ti se dopadja na sebe? 2. Dali mislis deka zabranetite raboti se najslatki? 3. Tvoe moto? 4. Vo idnina povece bi sakala da zivees vo kuca ili vo stan?I zosto? 5. Dali si zavisna od nesto?
1. Sto ti se dopadja a sto ne ti se dopadja na sebe? Ми се допаѓа мојата решителност, а не ми се допаѓа тоа што брзо се нервирам. 2. Dali mislis deka zabranetite raboti se najslatki? Дефинитивно НЕ. 3. Tvoe moto? Не се замарај... 4. Vo idnina povece bi sakala da zivees vo kuca ili vo stan?I zosto? Дефинитивно во куќа со двор. Отсекогаш живеам во куќа и тешко би се привикнала во стан. 5. Dali si zavisna od nesto? Да, од грицки,благо и кафе 1. Каде би сакала да живееш да не беше родена во Македонија? 2. Која програма ја користиш за гледање филмови? 3. Омилено кафе? 4. Дали имаш одено некаде на одмор/викенд само ти и дечко ти? 5. Си имала ли секс за една вечер?
1. Каде би сакала да живееш да не беше родена во Македонија? - Hrvatska 2. Која програма ја користиш за гледање филмови? - Ne gledam filmovi,reeetko 3. Омилено кафе? - Tursko,ne pijam drugi kafinja,ne mi se ubavi 4. Дали имаш одено некаде на одмор/викенд само ти и дечко ти? - Da i na odmor i na vikend 5. Си имала ли секс за една вечер? - Ne! 1. Pusis li cigari? 2. Vo kolku casot otprilika se vracas koga si izlezena? 3. Kako izgleda eden tvoj den?Sto pravis,kade odis? 4. Si imala li sex za vreme na mesecen ciklus? 5. Duvas li sveca seuste koga ti e rodenden?
1. Pusis li cigari? -Не 2. Vo kolku casot otprilika se vracas koga si izlezena? -Па ако сум онака на кафе негде накај 12-01, а викенди ако сум дискотеки кафанчиња заглавувам до 3-4-5 3. Kako izgleda eden tvoj den?Sto pravis,kade odis? -Станувам рано, шетам кучиња , појадувам, се цртам пред ТВ или лаптоп, читам книга, до комшии на кафе, ручек, седења на тераса со друштво или со домашните, коа ќе злади малце пак шетам до блискиот парк со милениците , туширање и излегување со другарки или дечкото, во меѓувреме вечерам нешто, дома се туширам и се облакам во пижами ритали за чистење лице итн итн и најчесто гледам филмчиња или на нет 4. Si imala li sex za vreme na mesecen ciklus? -Ауу не, не ни планирам да имам нехигиенски ми е некако 5. Duvas li sveca seuste koga ti e rodenden? -Па не, еве веќе неколку години немам дувано свеќи, а и не го имам славено нешто посебно ме замисли сега, за наредна година мора да дувнам свеќички 1.Каква музика слушаш? 2.Колкаво е твоето друштво? 3.Дали себеси се сметаш за среќна личност? 4.Дали досега имаш фатено некое момче да те изнаверува? 5.Колку пара патики имаш?
1.Каква музика слушаш? - Slusam se sto mi se dopadja,no najmnogu rock 2.Колкаво е твоето друштво? -6 drugarki i 2 drugari 3.Дали себеси се сметаш за среќна личност? - Mi falat uste mnogu raboti za da kazam deka sum srecna,no velat:"Srecen e onoj covek sto uspeva da gi usreci drugite ludje".Spored ova,DA se smetam za srecna licnost 4.Дали досега имаш фатено некое момче да те изнаверува? - Sum doznala deka me izneveruva,no nesum go fatila 5.Колку пара патики имаш? - 2 1. Dali mislis deka na forumot treba da ima samo clenki nad 18 godini? 2. Koja e prvata rabota sto ja pravis koga ke stanes nautro? 3. Kolku pari ti davaat za izleguvanje i vo kolku casot doadjas doma? 4. Dali vistinata sekogas ja pobeduva lagata? 5. Veruvas li vo zivot posle smrt i kako go svacas toa?
1. Dali mislis deka na forumot treba da ima samo clenki nad 18 godini? Не! Еве јас имам 13 и пол(скоро 14) и сметам дека можам да бидам членка на форумот,но секако-да испраќам мислења на теми кои се соодветни со мојата возраст а не да испраќам смешни постови во некои теми кои едноставно не се за мене Така да мислам ако личноста е доволно свесна и паметна нема потреба да и биде забрането членството на форумот поради возраста 2. Koja e prvata rabota sto ja pravis koga ke stanes nautro? Мијам заби и потоа доручкувам 3. Kolku pari ti davaat za izleguvanje i vo kolku casot doadjas doma? Ми даваат по 3-4 стотки и се враќам најкасно до 12 и пол 4. Dali vistinata sekogas ja pobeduva lagata? За жал не! Повеќепати ми се случило нечија лага да биде прифатена наместо мојата вистина 5. Veruvas li vo zivot posle smrt i kako go svacas toa? Па незнам дали да верувам или не.Едноставно не мислам многуу на тоа 1) Дали гледаш шпански серии и ако гледаш кои ?? 2) На колку години научи да пливаш?? 3) Дали сеуште ги чуваш играчките од мала (плишани мечиња,барбики)?? 4) Најдраг член на форумот??? 5) За што учиш/студираш??
1. Да .. Акапулко .. Доња Барбара ... 2. Незнам на 9 или 10 год .. (би требало ) 3. Плишаните мечиња да а барбиките не 4. ЛовелуГирл .. Бадгирл12 .. Аннатх .. и уште многу други .. 5. На гимназија сум 1. Дали сакаш да се шминкаш ? 2. Имаш ли брат сестра? 3. Имаш ли дечко ? 4. Колку пати во животот си се разочарала ? 5. Дали ти се свига емо стилот ?
1. Дали сакаш да се шминкаш ? -Da ama samo za izleguvanje i nekogas za fakultet.Inaku si ja sakam i prirodnata uavina 2. Имаш ли брат сестра? -Imam postara sestra 3. Имаш ли дечко ? -Ne bas 4. Колку пати во животот си се разочарала ? -Hmmm,pa povece pati 5. Дали ти се свига емо стилот ? -Pffff ne,crni natazeni facicki sto napravile srce so rakata.I neznam uste sto..... 1.Koj ti e omilen hristijanski i nehristijanski praznik? 2. Vo koj film ili pesna se pronaodjas samata sebe? 3. Dali si razmazeno dete? 4. Dali oblekata i se drugo sto kupuvas mora da bide nekoja poznata marka? 5. Si se tepala/karali li nekogas za momce?
1. Dali mislis deka na forumot treba da ima samo clenki nad 18 godini? - Па штознам, и да и не, понекогаш многу банални прашања поставуваат, а и ме чуди фактот дека и под 18 гледам искусни девојки па делат совети во полето на сексот, да не ме сфати некој погрешно немам ништо против може сум малце конзервативна, ама мислам дека треба да биде форумов 18+ и за заштита на малолетните девојки 2. Koja e prvata rabota sto ja pravis koga ke stanes nautro? - Гледам колку е саат 3. Kolku pari ti davaat za izleguvanje i vo kolku casot doadjas doma? -За на кафе 200-300 денари блиску ми е центар, а за дискотека, кафана околу 1000 денари али секогаш враќам кусур , дома преку недела 00-01, а викенди заглавувам до 03-04-05... 4. Dali vistinata sekogas ja pobeduva lagata? -Мислам дека не, има толку многу лаги што не е возможно да се откријат сите, и од толку многу лаги и злоба вистината за жал тешко успева да дојде на површина, ретко... 5. Veruvas li vo zivot posle smrt i kako go svacas toa? -Да верувам, читав една книга „Смртта најголемата мистерија на животот„ која што ме натера да мислам така, верувам дека после смртта има друг живот, го замислувам во друга форма тој живот, секоја смрт значи повторно раѓање во кое не се сеќаваш на ништо од претходниот живот, незнам зошто но убедена сум дека постои нешто такво, само што нема некој да се вратил за да ни потврди (можеби ќе ми се смеете зборувам глупости ) 1.Колку контакти имате на мсн? 2.Дали флертувате на фб? 3.Кое списание го читате? 4.Дали мислиш дека само еднаш вистински се сака? 5.Дали си љубоморна на бившите девојки на твојот дечко?
1.Колку контакти имате на мсн? - Se zivo ispobrisav ))) sega mi ostanaa samo 80 2.Дали флертувате на фб? - Pff ne 3.Кое списание го читате? - OK 4.Дали мислиш дека само еднаш вистински се сака? - Ne,mislam deka povece pati moze vistinski da se saka 5.Дали си љубоморна на бившите девојки на твојот дечко? - Ne,ima pricina zosto se bivsi... 1.Koj ti e omilen hristijanski i nehristijanski praznik? 2. Vo koj film ili pesna se pronaodjas samata sebe? 3. Dali si razmazeno dete? 4. Dali oblekata i se drugo sto kupuvas mora da bide nekoja poznata marka? 5. Si se tepala/karali li nekogas za momce?
1.Koj ti e omilen hristijanski i nehristijanski praznik? -Божиќ и Велигден, а нехристијански незнам... неам ваљда 2. Vo koj film ili pesna se pronaodjas samata sebe? -Па за филм незнам, али во песна моментално се пронаоѓам во Is it a crime- Sade 3. Dali si razmazeno dete? -Не, ме размазуваат само кога сум болна 4. Dali oblekata i se drugo sto kupuvas mora da bide nekoja poznata marka? -Облеката не, но парфемот и козметиката за лице да 5. Si se tepala/karali li nekogas za momce? -Не, никогаш, па да бил толку вреден немало да се караат за него
Заборавив прашања: 1. Омилен парфем? 2. Колку странски јазици знаеш? 3. Дали си заљубена? 4. Се дружиш ли со колегите од факултет? 5. Каква шминка користиш?
Заборавив прашања: 1. Омилен парфем? Наоми Кемпбел,моментално го користам 2. Колку странски јазици знаеш? Еден англиски ама не совршено 3. Дали си заљубена? Дааа 4. Се дружиш ли со колегите од факултет? Да 5. Каква шминка користиш? Нежна,несакм нападна шминка. Прашања: 1.Колку пати во неделата имате секс? 2.Какви мажи ве привлекуваат со плави или црни очи? 3.Што ве прави најсеќни? 4.Најдалечно место кое сте го посетиле? 5.Омилена позната личност?
1.Колку пати во неделата имате секс? - 5-6 пати. 2.Какви мажи ве привлекуваат со плави или црни очи? - Не ми е важна бојата на очите. 3.Што ве прави најсеќни? - Кога сум со дечко ми. 4.Најдалечно место кое сте го посетиле? - Црна Гора. 5.Омилена позната личност? - Џим Кери. 1.После колку време од врската го запозна дечко ти со твоите родители? 2.Дали дечко ти има свршено во тебе без кондом? 3.Дали имаш собирано салфетки? 4.Дали јадеш локум? 5.Колку пара сандали имаш?
1.После колку време од врската го запозна дечко ти со твоите родители? После една година мислам, не ни памтам од што беше одамна 2.Дали дечко ти има свршено во тебе без кондом? Не! 3.Дали имаш собирано салфетки? Да, акако помала собирав салфетки, и имав 3 големи кутии, како очите ги чував,ама после ги дадов на помала братучетка, она партали ги направи 4.Дали јадеш локум? Нашиов локум не ми е нешто многу убав, ама затоа турскиот...мњам мњам тој е прсти да излижеш 5.Колку пара сандали имаш? Имам 4 пара штопостојано ги носам, инаку да ги соберам може на кај 10 ќе испаднат 1. Омилен бренд за долна облека? 2.Дали имаш правено споменар и лексикон? 3.Сакаш ли секс на отворено или на јавно место? 4. Што е според тебе по корисно мсн или скајп? 5.Имаш ли официјален маил?