1. Омилен бренд за долна облека? - Немам омилен бренд. 2.Дали имаш правено споменар и лексикон? - Имам правено лексикон. 3.Сакаш ли секс на отворено или на јавно место? - На отворено место. 4. Што е според тебе по корисно мсн или скајп? - Скајп. 5.Имаш ли официјален маил? - Немам. 1.Што најчесто појадуваш? 2.На која дата се фати со дечко ти? 3.Каде беше за 2-ри Август? 4.Дали пушиш цигари? 5.Омилена песна од Џенифер Лопез?
1.Што најчесто појадуваш? - кафе, кроасан и свеж сок од портокал 2.На која дата се фати со дечко ти? - моментално сум со статус сингл 3.Каде беше за 2-ри Август? - дома 4.Дали пушиш цигари? - да 5.Омилена песна од Џенифер Лопез? - у глобала не ја сакам ама ако морам да бирам, тогаш Get right 1. Кога би можела на некој да му влепиш шамар, на кого? 2. Што најмногу може да те насмее? 3. Кога би се појавил сега пред тебе Бред Пит, што би му кажала? 4. Дали си среќна? 5. Зграпчи го денот/или зграпчи ја ноќта?
1.Веројатно на некој кој си заслужува, а за да манам некого треба да имам гоолема причина, повеќе преферирам со разговор да решам ситуација. 2.Зависи од расположението, на пример тука некој интересен пост може многу да ме насмее или смешен видео клип. 3.Не знам што би му кажала, ама знам дека многу би се изненадила и би останала ваква , ама зависи за што е дојден. 4.Сум- малите работие ме прават среќна. 5.Дефинитивно зграпчи го денот и искористи го максимално. 1.Повеќе сакаш на чет или преферираш да контактираш преку ЛП ? 2.Да можам сега во моментов.... 3.Крајов на летово би сакала да го поминам........ 4.Ова лето ќе го паметам по...... 5.Најубава работа што ми се случи летово /(едно лето)е/беше...
1.Повеќе сакаш на чет или преферираш да контактираш преку ЛП ? -па штознам, досега само вака си контактирам 2.Да можам сега во моментов.... -Да почнам да учам 3.Крајов на летово би сакала да го поминам........ -во Египед 4.Ова лето ќе го паметам по...... -убавиот помин со дечко ми 5.Најубава работа што ми се случи летово /(едно лето)е/беше... -сеуште ми се нема случено 1.Омилен филм? 2.Омилено смајли? 3.Што највеќе сакаш да грицкаш? 4.Што најмногу играше на улица како мала? 5.Дали имаш некој бивши дечко што живее многу блиску до тебе?
1. Омилен филм, па повеќе се... Во последно време She is Out of my League највеќе го гледам,а и The Notebook. 2. 3. Смоки,стоби флипс 4. Да! Дефинитивно. Не се прибирав дома. Играв ластик, жмурка, а и граница 5. За жал, или за среќа, не 1. Кога би имала можност да заминете надвор од Македонија, каде би отишла? 2. Што има во вашата ташна кога искачате вечерно? 3. Дали верувате во надприродни сили, како што е магија.. ? 4. Дали верувате во духови, и дали ви се случила некоја необјасната случка,ако ви се случила раскажете ја 5. Што би правеле доколку вие бевте админи на форумов фемина?
1.Италија 2.Мобилен,клучеви,новчаник и несесер со шминка 3.Да, верувам во тоа многу 4.Верувам во духови....Кога бев на одмор еднаш,бевме многу девојчиња и решивме да повикуваме духови.По еден стар рецепт земавме хартија и на нејзе ги напишавме сите букви во круг и во помал круг сите бројки.Имавме и игла со конец,иглата стоеше во средина а едно девојче ја држеше,потоа прашувавме прашања и иглата саме се вртеше од една до друга буква давајќи јасни одговори.(навистина никои не ја вртеше иглата) 5.Ќе се радував. 1.Каква е вашата замисла за идеален маж? 2.Што јадевте последен пат? 3.Како се вика личноста која воопшто не ви се допаѓа? 4.Дали некогаш сте добиле нешто на некоја наградна игра? 5.Дали поскаувате да бидете ангел на Викторија Сикрет?Ако да кој?
1.Каква е вашата замисла за идеален маж? - Edna glava povisok od mene,so crna kosa,temen ten,kafeavi ili zeleni oci,atletski graden,so ubav zadnik,da koristi parfem sto ke mi se dopadja,da me saka,pocituva,da bide nezen,zabaven,da me razbira,da imame i drugarski odnos a ne samo da bideme decko i devojka itn. itd. ama sekako takov verojatno ne postoi,bidejci nikoj i nisto ne e sovrseno 2.Што јадевте последен пат? - Tost 3.Како се вика личноста која воопшто не ви се допаѓа? - Ivica,postojano trca po mene,ne e los deckoto,no koga ne mi se dopadja sto sega....... 4.Дали некогаш сте добиле нешто на некоја наградна игра? - Nesto sitno onaka...50 den na bingo i sl. 5.Дали поскаувате да бидете ангел на Викторија Сикрет?Ако да кој? - Mozebi nekogas sum posakuvala,sega vece ne... 1. Vo koj film bi sakala da glumis? 2. Omileno masko i zensko ime na bukvata "M"? 3. Dali nekogas si prezemala decko na drugarka? 4. Kolku deckovci si imala dosega(so muvacite zaedno)? 5. Sto pies od alkohol?
1. Vo koj film bi sakala da glumis? - Во никој филм. 2. Omileno masko i zensko ime na bukvata "M"? - Машко Матеј, а женско Марија. 3. Dali nekogas si prezemala decko na drugarka? - Не. 4. Kolku deckovci si imala dosega(so muvacite zaedno)? - 4. 5. Sto pies od alkohol? - Не пијам алкохол. 1.Со каков лак најчесто ги лакираш ноктите? 2.Каква паста за заби користиш? 3.Дали си купила производ со поминат рок? 4.Имаш ли табуретка? 5.Што последно си купи од облека?
1.Со каков лак најчесто ги лакираш ноктите? - so crven 2.Каква паста за заби користиш? -signal 3.Дали си купила производ со поминат рок? -da,ama go vrativ 4.Имаш ли табуретка? -imam 4 5.Што последно си купи од облека? - 3 maicki 1. Kazi eden kratok vic? 2. Gi depiliras li racete i nadusnicite? 3. Omileno zivotno? 4.Tvoja najdolga vrska? 5. Isto li e da studiras na drzaven i privaten fakultet.Ako mislis deka ne e ,koja e razlikata?
1. Kazi eden kratok vic? -Оди цајкан по улица сретнува дете и го прашува:„Мали кое оделение си?„ - Детето: „шесто„ -Цајканот:„е да бе седусмто„ 2. Gi depiliras li racete i nadusnicite? -Да 3. Omileno zivotno? -Куче и тигар 4.Tvoja najdolga vrska? -Сегашната две ипол години 5. Isto li e da studiras na drzaven i privaten fakultet.Ako mislis deka ne e ,koja e razlikata? -Мислам дека не е, разлики има многу, во оценувањето, попуштањето, уписите на пример без државна матура, па уште со незавршена 4та години се запишани веќе во мај, исто така во вредноста на дипломата, имам прочитано оглас во кој бараат дипломирани економисти и правници и со мали букви во заграда само да не е ФОН или Европски , па луѓе што незнае да читаат у средно имаат се положено уште пред сесија, и што да мислам дека почнале да учат? хммм 1.Дали би се пријавила на момент на вистината? 2.Што е најекстремното нешто што го имаш направено, некој спорт или некоја слична ситација? 3.Колку највеќе праи имаш потрошено на еден шопинг? 4.Дали нарачуваш козметика од Орифлејм и Авон и што најчесто? 5.Колку испити имаш за полагање сесијава?
1.Дали би се пријавила на момент на вистината? - Paa,jas bi se prijavila no neznam dali ke me primat.Sepak nema nesto opasno za prasuvanje,pa najverojatno nema da im bidam interesna 2.Што е најекстремното нешто што го имаш направено, некој спорт или некоја слична ситација? - Neznam,ili nema ili sega vo momentot ne mi teknuva 3.Колку највеќе праи имаш потрошено на еден шопинг? - Ne sum od onie devojki sto go obozavaat sopingot i retko izleguvamda kupam eden kup raboti naednas.Pocesto kupuvam onaka,posebno maicka pa drug den farmerki,pa tret den patiki i taka.... 4.Дали нарачуваш козметика од Орифлејм и Авон и што најчесто? - Od avon poracuvam samo kreonce za oci,a od oriflame senki,pudra,karmin i sjaj. 5.Колку испити имаш за полагање сесијава? - 10 1. Sto ucis/studiras i kako ti odi,kako ti se dopadja? 2. Na koja licnost vo tvojot zivot mozes sosema da se potpres,da i kazes se i sekogas da te razbira i da te prifaca takva kakva sto si? 3. Kolku ti se vazni parite vo vrska?Ne velam da ne go sakas deckoto tuku kolku ti se vazni parite??? 4. Sakas li iznenaduvanja i dali povece sakas ti da iznenaduvas ili tebe da te iznenadat? 5. Omilena istoriska licnost?
1. Sto ucis/studiras i kako ti odi,kako ti se dopadja? -Машински факултет, индустриско инженерство и менаџмент, ми се допаѓа не е толку тешко како што мислев, посебо ми се допаѓаат и имам најдобри оценки по предметите во врска со менаџментот 2. Na koja licnost vo tvojot zivot mozes sosema da se potpres,da i kazes se i sekogas da te razbira i da te prifaca takva kakva sto si? -Сестра ми 3. Kolku ti se vazni parite vo vrska?Ne velam da ne go sakas deckoto tuku kolku ti se vazni parite??? - Уфф, па важни ми се нормално, па би сакала дечко ми да е во слична финансиска положба како мојата, да не испаѓа дека сакам ваму да идам таму па едниот да нема пари, битни ми се во поглед на излегувањата, одморите кога секој си иде на свој терет, воопшто не ми се битни во поглед на подароците и сличните работи, искрено не би сакала да имам пребогат дечко па да ме потценува, или од се да зависам од него, да не се чувствувам слободно и да ме части нонстоп 4. Sakas li iznenaduvanja i dali povece sakas ti da iznenaduvas ili tebe da te iznenadat? -Не сакам изнанадувања, повеќе сакам планирани работи, а јас сакам да изнанадувам други луѓе 5. Omilena istoriska licnost? -Цар Самуил 1.Омилен лик од симпсонови? 2.Што си во кинески хороскоп? 3.Дали имаш страв од инсекти и од кои? 4.Дали би се согласила доколку некој шеик те побара за жена, да бидеш дел од неговиот харем и да уживаш во неговото богатство? 5.Сакаш ли да си холивуд селебрити?
1.Омилен лик од симпсонови? - Ne gledam simpsonovi i ne gi znam likovite,no ona bebeto mi e interesno 2.Што си во кинески хороскоп? - Zmija,a i vo privaten zivot nekogas sum zmija 3.Дали имаш страв од инсекти и од кои? - Od site,ama neznam dali toa e strav ili samo odvratnost 4.Дали би се согласила доколку некој шеик те побара за жена, да бидеш дел од неговиот харем и да уживаш во неговото богатство? - Ne 5.Сакаш ли да си холивуд селебрити? - I ova ne. 1. Sto ako decko ti ti kaze da izberes toj ili najdobrata drugarka?Kogo ke izberes? 2. Dali si zlopamtilo? 3. Koja pesna od nasive sto ne pretstavuvale na Evrovizija dosega ti e najubava? 4. Kolku si visoka i teska? 5. Na cij koncert bi sakala da otides sto dosega nemas otideno?
1.Најверната другарка.Затоа што добри пријатели тешко се наоѓаат,а дечкото нема да ми биде ни прв ни последен! 2.Не....бар така мислам 3.Па онака интересничка мие на XXL 100% те љубам,а најубава на Тоше Лајф 4.Висока сум 170 можеби за неколку цм повеќе,а тешка 54-55 кг 5.На Лејди Гага 1.Што ќе направиш ако го видиш момчето како те изневерува? 2.Кога последен пат си плачела и зашто? 3.Кога би имала можност да запознаеш некоја салвна личност кого би избрала? 4.За кого навивавте на светско? 5.Која е најлицемерната личност што досега сте ја запознале?
1.Што ќе направиш ако го видиш момчето како те изневерува? - Pred drugite ke glumam ladna i silna,a na samo mnogu ubavo ke mu kazam 2.Кога последен пат си плачела и зашто? - Pred nekoj den,mislev na tatko mi-picinat e 3.Кога би имала можност да запознаеш некоја салвна личност кого би избрала? - Mario Valentic i Axl Rose 4.За кого навивавте на светско? - Spanija 5.Која е најлицемерната личност што досега сте ја запознале? - "drugarka mi" sto se pomalku i pomalku ja fermam 1. Bese li na odmor,ako da kako si pomina?Ako ne,ke odis li? 2. Za sto najcesto razgovaras so drugarkite? 3. Go slusas li Zeljko Samardzic,ako da,koja ti e negova omilena pesna? 4. Na kolku jazici znaes da kazes "te sakam"? 5. Ostanuvas li na spienje kaj drugarkite ili kaj bratucedite?
2.Кога последен пат си плачела и зашто? - Pred nekoj den,mislev na tatko mi-picinat e *Sakav da kazam pocinat
1.Бев и си поминав најпрекрасно. 2.За се, ако не сме биле претходниот ден заедно за него си прераскажуваме. 3.Ги знам 9000 хиљада/метара, Не дај да те раде и Љубавник се единствени што му ги знам и слушам. 4.Отприлика 7-8. 5.Моментално сум кај братучедите, што значи да, често и од мала сум навикната така, за распусти обавезно морам минимум 5 дена да ги отспијам. 1.Зимава сакам да појдам....... со...... 2.Омилено годишно време ми е...../немам 3.Од есен решив дека ќе бидам........ 4.На работа/на школо ветувам дека.... 5.Денеска сакам да.........
1.Зимава сакам да појдам....... со...... - Sakam da pojdam nekade na zimuvanje,se nadevam decko da si fatam,pa so nego 2.Омилено годишно време ми е...../немам - Esen 3.Од есен решив дека ќе бидам........ - Redovna na fakultet 4.На работа/на школо ветувам дека.... - Ke ja sfatam poseriozno poslednata godina 5.Денеска - Deneska sakam da spijam cel den i nikoj da ne me budi.Od ponedelnik pocnuvam da ucam!!! 1. Omileno i najneomileno smajli? 2. Omilena igra na femina? 3. Imas li drugari(maski) ama vistinski? 4. Najglupavo prasanje sto ti go postavile? 5. So koi poznati licnosti se imas zapoznaeno(nemora site,onaka nekoj napisi)?
1. Omileno i najneomileno smajli? - Омилено а најнеомилено 2. Omilena igra na femina? - Зунга 3. Imas li drugari(maski) ama vistinski? -Мислев дека имам ама немам очигледно колку и да се прават. 4. Najglupavo prasanje sto ti go postavile? - Види во Глупо прашање и глупав одговор и ќе ти стане јасно(се зезам ),не ми текнува сега моментално. 5. So koi poznati licnosti se imas zapoznaeno(nemora site,onaka nekoj napisi)? -Владо Јаневски само. 1.Најубаво списание? 2.Колку другарки имаш ама искрено?(оние што заслужуваат така да бидат наречени) 3.Да имав дечко/на дечко ми ќе му кажам...... 4.Сега би сакала да бидам...... 5.Во моментов ми се .....
1.Најубаво списание? - TV Novele. 2.Колку другарки имаш ама искрено?(оние што заслужуваат така да бидат наречени) - 4. 3.Да имав дечко/на дечко ми ќе му кажам...... - Дека го сакам. 4.Сега би сакала да бидам...... - Со дечко ми. 5.Во моментов ми се ..... - Јадат медењаци. 1.Дали ти се има случено да не спиеш цела ноќ? 2.Што последно си купи? 3.Омилен газиран сок? 4.Дали знаеш да пливаш? 5.Дали чуваш твоја облека од кога си била бебе?