1.Дали ти се има случено да не спиеш цела ноќ? -Да ми се има случено. 2.Што последно си купи? -Интегрален тост 3.Омилен газиран сок? -Кока Кола 4.Дали знаеш да пливаш? -Да. 5.Дали чуваш твоја облека од кога си била бебе? -Да, некои омилени работи кои несакам да ги дадам на никој, ги чувам за моето бебе 1.Најубав спомен од детството? 2.Дали беше одлична во средно? 3.Колку често бегаше од часови? 4.Дали ги чуваш тајните што ќе ти ги доверат? 5.Што сакаш да ти поклонат за роденден?
1.Најубав спомен од детството? - Pa neznam,verojatno site ludorii sto sum gi pravela,nemozam nisto da odelam,mi nedostiga detstvoto i se sto sum pravela... 2.Дали беше одлична во средно? - Ooo pa i ne bas sega na fax ucam mnogu povece otkolku togas 3.Колку често бегаше од часови? - Ne mnogu,losa mi bese klasnata. 4.Дали ги чуваш тајните што ќе ти ги доверат? - Da! 5.Што сакаш да ти поклонат за роденден? - Pa najmnogu sakam pari da mi davaat pa da si kupam sto mi treba 1. Vo koi slucai lazes? 2. Omilen film i kniga? 3. Dali mislis deka sprotivnostite se privlekuvaat ili povece sakas da ste slicni so decko ti? 4. Koga bi bila poznata t.e. javna licnost,sto bi sakala da bides? 5. Omilena ex yu pesna?
1. Vo koi slucai lazes? - Кога не ми се излегува негде. 2. Omilen film i kniga? - Омилен филм ми е Boat Trip. Книги не читам. 3. Dali mislis deka sprotivnostite se privlekuvaat ili povece sakas da ste slicni so decko ti? - Повеќе сакам да сме слични со дечко ти. За среќа, така е. 4. Koga bi bila poznata t.e. javna licnost,sto bi sakala da bides? - Би сакала да бидам Џенифер Анистон. 5. Omilena ex yu pesna? - Имам повеќе омилени. Не знам која да ја напишам. 1.Омилена евровизиска песна? 2.Со кој холивудски актер би сакала да имаш секс? 3.Дали си се возела на мотор? 4.Дали се плашиш од висина? 5.Што јадеш од сувомеснати производи?
1.Омилена евровизиска песна? - Не гледам евровизија. 2.Со кој холивудски актер би сакала да имаш секс? - Со Колин Фарел и Леонардо ди Каприо.... 3.Дали си се возела на мотор? - Да,но имам некој страв од нив..Како да сум загинала во претходниот живот... 4.Дали се плашиш од висина? - Уф,да... 5.Што јадеш од сувомеснати производи? - Скоро ништо..Не ги обожавам воопшто... Некогаш во пица,инаку вака сама да земам да јадам,нема шанси... 1. Што не направивте летово,а сакавте? 2. Што пиете за да се разладите? 3. Во кои ситуации се срамите? 4. Секогаш ли имате отворен муабет со вашите другарки или сепак,чувате нешто и за себе... 5. Колку трошите месечно на мобилниот?
1. Што не направивте летово,а сакавте? -Сакав да идам во Aqualend во Грција, ама не отидов 2. Што пиете за да се разладите? -Леден чај 3. Во кои ситуации се срамите? -Па не срам... ама глупо ми е малку пред родителите на дечко ми 4. Секогаш ли имате отворен муабет со вашите другарки или сепак,чувате нешто и за себе... -Си чувам многу работи за себе 5. Колку трошите месечно на мобилниот? -Ауу малце, заборавам и да си ставам понекогаш, од прилика 100-200 денари, почесто ме бараат 1.Дали досега имаш заработено некој денар? 2.Со каков гел за туширање се тушираш? 3.Во која земја од Јужна Америка би живеела? 4.Дали би сакала да глумиш во шпанска серија, ако да каква улога би сакала да имаш? 5.Идеш до продавница со 100 денари, што ќе купиш?
1.Дали досега имаш заработено некој денар? -Ако се важи тоа што ми го даваат за родендени да. 2.Со каков гел за туширање се тушираш? -Моментално со Фа. 3.Во која земја од Јужна Америка би живеела? -Во Бразил 4.Дали би сакала да глумиш во шпанска серија, ако да каква улога би сакала да имаш? - Ако сум добро платена ќе глумам ,а би сакала да имам главна улога каква било, секаде ќе се снајдам. 5.Идеш до продавница со 100 денари, што ќе купиш? -Сок,мастики,чоколадно млеко и кусурот ќе си го задржам. 1.Кога на еден ден би имале можност да бидете машко, што најпрво би направиле? 2.Што ќе направиш ако добиеш наградно патување ама за 3ца , кого ќе земеш со тебе? 3.Дали ако имаш можност би глумела во филм заедно со Анџелина Џоли? 4.Што мислиш за Џенифер Анистон? 5.Кој/а е според тебе најубавата/иот позната личност во светот?
1.Кога на еден ден би имале можност да бидете машко, што најпрво би направиле? - Би имала секс. Да видам како е кога машко работи. 2.Што ќе направиш ако добиеш наградно патување ама за 3ца , кого ќе земеш со тебе? - Дечко ми и една другарка. 3.Дали ако имаш можност би глумела во филм заедно со Анџелина Џоли? - Да. 4.Што мислиш за Џенифер Анистон? - Добра глумица е и убаво изгледа. 5.Кој/а е според тебе најубавата/иот позната личност во светот? - Адријана Лима. 1.Дали би имала секс во лифт? 2.На колку години би сакала да го родиш првото дете? 3.Што мислиш за Гвинет Палтроу? 4.Кој дел од " Американска пита " ти е најубав? 5.Дали те има каснато оса?
1.Дали би имала секс во лифт? - Pa verojatno da,sto znam....nesum razmisluvala za toa 2.На колку години би сакала да го родиш првото дете? - Sakam da imam dete sega koga ke ja isslusam i cetvrtata godina,znaci bi imala 22 godini.Ama nesakam da se mazam seriozna sum,pa ke vidime sto ke bide... 3.Што мислиш за Гвинет Палтроу? - Ne mislam nisto. 4.Кој дел од " Американска пита " ти е најубав? - Samo prvite dva sum gi gledala,ne gledam mnogu filmovi.I iskreno nieden ne mi se dopadja,ama ajde ako moram da biram togas prviot e nesto podobar 5.Дали те има каснато оса? - Fala bogu ne. 1. Koj ti e omilen lik od "seksot i gradot"? 2. Sto bi pravela ako si nevidliva eden den? 3. Koga ke imas dete koj sakas da ti go cuva?Baba/dedo ili nekoj drug rodnina,samata ti i soprugot,da go pracas vo gradinka ili...? 4. Koja grandka od medicinata najmnogu te privlekuva ili ti e najinteresna za rabota? 5. Koi emisii gi gledase koga bese mala(ako pomnis nekoja)?
1. Koj ti e omilen lik od "seksot i gradot"? -Сите ми се забавни и посебни,ама еве најомилена Кери. 2. Sto bi pravela ako si nevidliva eden den? -Ќе одам да дознаам шифра од трезор преполн пари 3. Koga ke imas dete koj sakas da ti go cuva?Baba/dedo ili nekoj drug rodnina,samata ti i soprugot,da go pracas vo gradinka ili...? -Јас и сопругот, а во делот од денот кога сме на работа и не сме во можност тогаш баба/дедо,не сакам градинки. 4. Koja grandka od medicinata najmnogu te privlekuva ili ti e najinteresna za rabota? -Естетска хирургија. 5. Koi emisii gi gledase koga bese mala(ako pomnis nekoja)? -Здраво генијалци,Во светот на бајките,Дајте музика,Бушава азбука. 1.Кој факултет го сметаш за најперспективен? 2.Омилен коктел? 3.Која песна најдобро опишува некој момент од твојот живот? 4.Што би променила кај себе? 5.Омилен политичар/политичарка?
1.Кој факултет го сметаш за најперспективен? - So oglet na toa kakvo vreme e,stvarno neznam sto bi odgovorila eve ajde da kazeme mozebi filoloski(jazici),velat jazikot zlato vredi! 2.Омилен коктел? - секс он д бич 3.Која песна најдобро опишува некој момент од твојот живот? - Aaahhh,pa mnogu pesni mi opisuvaat razlicni periodi od zivotot,nemozam sega site da gi brojam 4.Што би променила кај себе? - Nisto! 5.Омилен политичар/политичарка? - Nemam... 1. Ako imas facebook,koi igri gi igras? 2. Dali bi se druzela so homoseksualci? 3. Sto najdobro i najlesno ti ja smiruva nervozata? 4. Dali se gordees samata so sebe i na sto najmnogu se gordees? 5. Sto najcesto im podaruvas na bliskite ludje za rodenden?
1. Ako imas facebook,koi igri gi igras? -Немам, кога имав најмногу играв покер 2. Dali bi se druzela so homoseksualci? -Не, неможам да поднесам такви настрани луѓе! 3. Sto najdobro i najlesno ti ja smiruva nervozata? -Брзо се смирувам, доволни се збор-два, или само по себе ми поминува за кратко. 4. Dali se gordees samata so sebe i na sto najmnogu se gordees? -Па не се гордеам нешто посебно, уште ги немам постигнато зацртаните цели, тогаш ќе се гордеам многу, иначе најмногу се гордеам со мојата способност секогаш да ги насмеам и развеселам луѓето, и тоа што сум многу реална 5. Sto najcesto im podaruvas na bliskite ludje za rodenden? -Во тој поглед сум секогаш оргинална, им изработувам сама честитка, а поклонот е најчесто долна облека, книга, миризливи сапунчиња или масла за опуштање, масажи итн 1.Каква кола би сакала да возиш? 2.Како би се снашла доколку дома останете во многу тешка финансиска состојба, дали би го нашла излезот во лесно заработени прлјави пари? 3.Како би му помогнала на некој другар доколку тргне по лош пат, дрога, криминал, дали би кажала на неговите дома, или без нивно знаење би превземала нешто и што? 4.Што кога ќе почнат да ти оладуваат чувствата спрема дечко ти, дали би му раскинала, или би го изнаверила само колку да ти помине малку досадата? 5.Што би направила доколку дечкото што го сакаш се облекува многу клошарски, невкусно, но ти го сакаш премногу но ти пречи што го гледаат настрана во град и ти се потсмеваат?
- Искрено, никаква. Многу ми е страв од самата помисла дека еден ден ќе треба да седнам пред волан. - Никогаш не би работела нечиста работа. Некако ќе го најдам излезот, но никогаш не би работела нешто валкано. - Во принцип не се мешам во туѓи животи, но доколку гледам дека тргне по лош пат, а другарот навистина го ценам и ми е вреден, би го кажала на неговите. - Би му кажала што се случува и понатака заедно ќе одлучиме дали би смениле нешто или станало премногу монотоно, па доколку мораме ќе ставиме крај. Не би го изневерила во никој случај. - Гајле ми е за туѓото мислење. Јас го сакам момчето и тој е со мене, другото не ме интересира. 1. Како се викаш ? 2. Омилен парфем. 3. Како се замислуваш по 10 години ? 4. Која е твојата идеална професија ? 5. На колку години ти се случило првото пијанство ?
1. Како се викаш ? - Наде. 2. Омилен парфем. - Немам омилен парфем. 3. Како се замислуваш по 10 години ? - Се замислувам како мажена жена, со две деца и вработена. 4. Која е твојата идеална професија ? - Преведувач од англиски на македонски и обратно. 5. На колку години ти се случило првото пијанство ? - Не сум била пијана до сега. Не пијам алкохол. 1.Дали ти се допаѓа песната " Careless Whisper " од George Michael? 2.Ако имаш машки близнаци како би ги крстила? 3.Кога последен пат се имаш скарано со некого? 4.Дали би отишла на одмор во Египет? 5.За што најчесто размислуваш?
1.Дали ти се допаѓа песната " Careless Whisper " од George Michael? -Да многу, моментално ми е рингтон на мобилен 2.Ако имаш машки близнаци како би ги крстила? -Дамјан и Давид 3.Кога последен пат се имаш скарано со некого? -Пред некој ден, со моите дома 4.Дали би отишла на одмор во Египет? -ДААААА! Сакав ова лето ама не искочи ништо 5.За што најчесто размислуваш? -За учењево што треба да седнам и да научам! 1.Кога би била животно, кое би избрала да бидеш? 2.Кога би била сирена, би го направила ли истото што и Ариел за да бидеш со саканиот? 3.Омилен писател? 4.Што имаш на позадина на компјутерот моментално? 5.Дали би го изнаверила дечкото ако си 100% сигурна дека никогаш нема да дознае?
1.Кога би била животно, кое би избрала да бидеш? - Zmija 2.Кога би била сирена, би го направила ли истото што и Ариел за да бидеш со саканиот? - Verojatno da 3.Омилен писател? - Pa nemam bas nekoj omilen...mi se dopadja Venko Andonovski i kako pisatel i kako profesor 4.Што имаш на позадина на компјутерот моментално? - Se misli na slika? Ako da,slika od mene i sestra mi. 5.Дали би го изнаверила дечкото ако си 100% сигурна дека никогаш нема да дознае? - Ako toj drugiot premnooogu mi se dopadja,a ovoj nema sansi da doznae,da! 1. Koja princeza od crtanite filmovi sakas da bides? 2. Si se oblekuvala li nekogas razgoleno i provokativno za na uciliste?I dali ti se dopadja toa? 3. Dali nekogas ti se dopadjal nekoj koj ti e zabranet? 4. Pies li kafe i pusis li? 5. Tvoeto moto?
1. Koja princeza od crtanite filmovi sakas da bides? -Џасмин, од Аладин 2. Si se oblekuvala li nekogas razgoleno i provokativno za na uciliste?I dali ti se dopadja toa? -Не сум се облекла, и тоа воопшто не ми се допаѓа, што немаат каде да го облечат тоа па мора во училиште срамота, незнам како ги пуштаат од дома такви! 3. Dali nekogas ti se dopadjal nekoj koj ti e zabranet? -Па ако за забранет се важи и најдобар другар на дечко, тогаш да, кога идев со еден не бев нешто заљубена онака ми беше, ме привлекуваше премогу другар му али остана само фантазија сеуште... 4. Pies li kafe i pusis li? -Кафе пијам, ретко така само со друштво и во кафич, а не пушам! 5. Tvoeto moto? -What goes around, comes around, секој ќе добие што заслужува? 1.Омилена комбинација за излегување? 2.Омилен дел од гардеробата? 3.Зимска или летна гардероба? 4.Што повеќе би сакала да чуваш, слатко кученце или некое големо ѕвер ? 5.Омилен светски дизајнер?
1.Омилена комбинација за излегување? - Za vecerno izleguvanje sakam fustancinja,a za preku den farmerki i maicka ili helanki i nekoja tunika 2.Омилен дел од гардеробата? - Obrnuvam vnimanie na dolnata obleka i uziiivam koga kupuvam gradnici,tangi i tie takvi raboti 3.Зимска или летна гардероба? - Letna,uuuuffff ne ja sakam zimata nikako..... 4.Што повеќе би сакала да чуваш, слатко кученце или некое големо ѕвер ? - Ni edno ni drugo,sestra mi i majka mi od se se plasat taka da ke ne isfrlat i mene i dzverot 5.Омилен светски дизајнер? - Nemam nekoj omilen... 1. Koga ke se mazis sakas li vencanicata da ti bide bela ili sampanj boja i sakas li da nosis kruna ili ne? 2. Sto ke obleces i kako ke se odnesuvas na prviot sostanok so nekoj decko-simpatija? 3. Samo ednas vo zivotot se saka,ili moze i povece pati? 4. Dali celta gi opravduva sredstvata? 5. Koj e popameten maskite ili zenskite?I zosto taka mislis?
1. Koga ke se mazis sakas li vencanicata da ti bide bela ili sampanj boja i sakas li da nosis kruna ili ne? - Рано ми е да се врзам... Бела сепак...А тоа другото,можеби би носела... 2. Sto ke obleces i kako ke se odnesuvas na prviot sostanok so nekoj decko-simpatija? - Значи,нешто пристојно,а сепак секси...Можеби некое од црните фустанчиња...Ќе измислам нешто..А за однесувањето,обично не одам со момци кои претходно не сум ги запознала,така да сигурно ќе имаме теми на разговор...А и да не се знаеме,јас таква сум,зборлива,ќе измислам нешто... 3. Samo ednas vo zivotot se saka,ili moze i povece pati? - Хммм....Што и да кажам,потписот мој доле ме откажува.... 4. Dali celta gi opravduva sredstvata? - Зависи.Но не секогаш. 5. Koj e popameten maskite ili zenskite?I zosto taka mislis? - Во некои ситуации ние сме порационални,во некои се тие...Тука некаде е ...Но ние секогаш се трудиме да ни е open mind...За секакви информации,така да ние сме во водство! 1. Што може да ве изнервира максимално? 2. Сте размислувале ли некогаш за самоубиство? 3. Со кого сте поблиски,со таткото или мајката? 4. Која карактеристика ја имате со која се гордеете? 5. Способни ли сте да мразите?
1. Што може да ве изнервира максимално? - Koga nekoj me pravi budala i me laze i me laze i me laze i gleda deka nemoze da me izlaze a prodolzuva da laze 2. Сте размислувале ли некогаш за самоубиство? - NE! 3. Со кого сте поблиски,со таткото или мајката? - Tatko mi skoro pocina inaku so dvajcata bev isto bliska. 4. Која карактеристика ја имате со која се гордеете? - Vo site ludje duri i vo onie najlosite se trudam da najdam nesto dobro i da go iznesam toa na videlina.Sekogas sum iskrena,znam da gi isslusam ludjeto,da gi razberam i da podelam po nekoj dobar sovet 5. Способни ли сте да мразите? - Neznam dali sum sposobno,no sega za sega nikogo ne mrazam.Sakam taka da ostane.Mislam deka ne e ubavo vo sebe da go nosime cuvstvoto na omraza,duri i da se raboti za najgolemiot neprijatel. 1. Kakvi oci imas? 2. Sto imas brat ili sestra i kako se slozuvate? 3. Koj i sto ti treba za da si pomines naaaaajjludo na edno vecerno izleguvanje? 4. Imas li decko?Ako da,kolku vreme ste zaedno,a ako ne,dali si vljubena? 5. Za sto najmnogu trosis pari?
1. Kakvi oci imas? *кафеаво зелени 2. Sto imas brat ili sestra i kako se slozuvate? *имам сестра помала 2години од мене и да се сложуваме и сме отворени една спрема спрема друга 3. Koj i sto ti treba za da si pomines naaaaajjludo na edno vecerno izleguvanje? *па дефинитивно друштвото да ми биде погодено и вечерта ќе ми биде помине убаво, а и доволен ќе ми биде и дечко ми за да се поминам лудо и незаборавно 4. Imas li decko?Ako da,kolku vreme ste zaedno,a ako ne,dali si vljubena? *да имам врска од година и 3месеци(скоро 4) и сум ПРЕМНОГУУ заљубена 5. Za sto najmnogu trosis pari? [/quote] *аууу на се трошам пари, сите што ми викаат имааш се а ти пак ги даваш на глупости во ги трошам на облека, козметика, штикли, ташни и накит 1.Дали си задоволна со својот изглед? 2.Според кои особини ги селектираш луѓето што сакаш да те опкружуваат? 3.Имаш ли најдобра другарка? 4.Дали сметаш дека денес постои вистинско другарство или постои само искористување на другиот? 5.Што треба да има дечко за да се заљубиш во него и да речеш ''ова е вистинскиот''? 6.За каква личност се сметаш?