1.Дали ти пречат девојки кои машки се облекуваат и однесуваат? - Ne mi precat,samo jas licno nikogas ne bi bila takva.Nie treba kolku e mozno povece da ja istakneme zenstvenosta.Imam mnogu da diskutiram na ovaa tema i imam mnogu sto da kazam,no ovde ne e vistinsko mesto 2.Кој ти е идол од форумов? - Nemam 3.Опиши ја најдобрата другарка. - Imam najdobar drugar. Visok,slab,kafeavo-zeleni oci,epteeen kratka kosa,ima 3 tetovazi,go obozava AC MILAN,sekogas e so mene me podrzuva vo se,me razbira i me prifaca takva kakva sto sum.I srede noc da mu se javam ako mi treba nekoja pomos,ke dojde.Mnogu si go sakam,i jas sum isto takva kon nego i mozam da kazam deka sme vistinski primer za toa deka masko-zensko prijatelstvo funkcionira(duri mozam da kazam i podobro od zensko-zensko) bez da imame nesto povece! 4.Дали имаш фотографии од кои се срамиш самата? - Imam nekoi smesni fotografii,no ne se sramam od niv-pa toa sum jas. a kao se misli na sramni vo stil,nesto razgolena i sl. nemam! 5.Дали си блиска со твоите братучеди и колку? - Daaaaa,i toa mnogu.Gi obozavam 1.Dali imas sretnato manijak i kakva bese situacijata? 2. Sto koga vo tebe se borat razumot i srceto?Koj ke pobedi? 3. Kogo sakas najmnogu na cel svet? 4. Si imala li decko pomal od tebe,ako da,kolku pomal? 5. Tvoe mislenje za Elena Risteska?
1. да, се соблече гол и ме бркаше ама му избегав 2. разумот.. не му давам на срцето да ме команда повеке 3. брат ми (после него дечко ми) 4. хаха, да, 2 години помал 5. не ја сакам.. ама ич. 1. Колку време најмногу си била отсутна од дома? 2. Каде бил најубавиот одмор до сега?/ 3. Колку траела најдолгата врска? 4. Дали би дала живот за некого? 5. Кога би можела да направиш нешто што поминало да се врати, што би било тоа?
1. Две недели. 2. Грција. 3. 6 месеци. Сепак сум мала. 4. Зависи. 5. Времето кога татко ми не беше болен. 1. Дали би сакала да имаш 2 дечковци? 2. Омилено јадење? 3. Со кој сакаш да се запознаеш лично на форумов? 4. Дали сакаш да бидеш Администратор на форумов? 5. Како се чуствуваш денес?
1. Дали би сакала да имаш 2 дечковци? - "Na dve stolici ne se sedi,ama na tri moze da se prilegne" sala,ne ne bi sakala! 2. Омилено јадење? - Pecurki i stek 3. Со кој сакаш да се запознаеш лично на форумов? - Nema nekoj posebno sto bi sakala da se zapoznam.Ako mi izleze prilika bi se zaponzala so kogo bilo od forumot,zosto da ne... 4. Дали сакаш да бидеш Администратор на форумов? - Ne! 5. Како се чуствуваш денес? - Ucam cel den,eve sega sednav da vidam sto ima po internet taka da umorna sum mnooogu i mi se spie. 1. Sto ti se dopadja a sto ne ti se dopadja na femina? 2. Veruvas li vo zivot posle smrtta? 3. Kade bi sakala da zivees osven tuka vo Makedonija? 4. Se plasis li od zabolekar? 5. Najubava slucka od ova leto(nakratko)?
1.Ми се допаѓа речиси се,а не ми се допаѓа што соновникот требаше да биде во јануари готов,а уште го нема 2.Живот после смртта не верувам,но некогаш си мислам дека мртовците гледаат се на земјата 3.Флорида(ама ќе почекам уште 3 години ) 4.Не,воопшто од колеги немам страв и се што е во бел мантил 5.Секој ден,чим сум со луѓето што најмногу ги сакам и едно испиено кафе со муабет ме исполнува 1.Кој од форумов ти е антипатичен(не прифаќам немам или незнам) 2.Омилена книга 3.Најсекси дечко-маж за тебе е...? 4.Опиши ја косата 5.На колку години ја изгуби невиноста (ако си невина кога беше првиот француски бакнеж)
1.Кој од форумов ти е антипатичен(не прифаќам немам или незнам) -martina-srcuska 2.Омилена книга -Захир од Пауло Коељо 3.Најсекси дечко-маж за тебе е...? -Џорџ Клуни 4.Опиши ја косата -Долга, благовиткана со волумен, некогаш знае да ме изнанади и во локни да се навитка , светло кафена, моментално ко да ми се двојат прамени послеветли од сонцето 5.На колку години ја изгуби невиноста (ако си невина кога беше првиот француски бакнеж) -на 19 ја изгубив невиноста 1.Дали често си во центар на вниманието на луѓето со кои излегуваш? 2.Дали некогаш си ја замислувала својата свадба и како? 3.Омилена птица? 4.Дали им завидуваш на по среќните од тебе? 5.Што ќе направиш ако го фатиш дечкоти на дело како те изнаверува?
1.Дали често си во центар на вниманието на луѓето со кои излегуваш? 2.Дали некогаш си ја замислувала својата свадба и како? 3.Омилена птица? 4.Дали им завидуваш на по среќните од тебе? 5.Што ќе направиш ако го фатиш дечкоти на дело како те изнаверува? 1 обично јас ги кажувас смешките и затоа сум во центарот на друштвото. 2 Сакав да не бидам тругна на свадбата а бев... 3 немам, можда мало шатче, преслатко ми е 4 ретко, само ако е срекен на моја сметка и загуба, а е свесен за тоа. 5 Развод на лице место и парталите пред врата. 1. Најглупа тема од форумов? 2. која ти е омилена книга? 3. Дали имаш изневерено? 4. Да те побара дечкоти за жена сега во моментот би прифатила ли? 5. Каде се замислуваш по 15 год?
1.Најглупа тема од форумов? - Neznam,site sto sum gi otvorila mi se ubavi i interesni,koja mi se vidi glupava voopsto i ne ja otvaram 2. која ти е омилена книга? - "Divo meso" 3. Дали имаш изневерено? - Da 4. Да те побара дечкоти за жена сега во моментот би прифатила ли? - Nemam decko... 5. Каде се замислуваш по 15 год? - Tuka vo Makedonija,vo ubavo sredena kuca so golem i ubav dvor,se zamisluvam kako sexy profesorka i majka a ako mi se ispolni zelbata da se omazam vo Hrvatska,togas istoto ova-no tamu 1. Uzivas li da bides sama doma,so glasna muzika 2. Koj sampon i koj gel za tusiranje koristis(ili sapun)? 3. Koj del od tvoeto telo najmnogu ti se dopadja,a koj najmalku ti se dopadja? 4. Veruvas li vo gospod? 5. Mislis li deka ima vistina vo testovite sto gi resavame na facebook? lol
1.да и понекогаш тоа и го правам. 2.фелче гел за туширање и луфа,а шампон ваш енд гоу сега за сега 3.задникот го обожавам и косата, а најмалку мрсната кожа на лицето 4.да верувам, 5.не ама баш мислам дека се е лага и само трошење на време.... 1.најсексипилно нешто кај машките за тебе? 2.што не сакаш да правиш? 3.твој идеал? 4.реченица која те нервира од мајка ти? 5. имаш ли куче и како с евика?
1.најсексипилно нешто кај машките за тебе? -Убаво оформени раце и грб 2.што не сакаш да правиш? -Несакам да мијам садови бљак! 3.твој идеал? -Немам идеал. 4.реченица која те нервира од мајка ти? -Добро секој ден искачаш, седи една вечер дома да те видиме 5. имаш ли куче и како с евика? -Имав две, сега веќе немам и затоа не кажувам како се викаа 1.Дали веруваш дека мачките се лицемерни и користољубиви животни? 2.Дали некогаш му имаш пристапено прва на момче, и дали би го наравила тоа некогаш? 3.Дали досега некогаш си била во животна опасност и опиши. 4.Дали за некого би го ризикувала животот и за кого? 5.Од 1 до 5 каква оценка ми даваш?
-Дали веруваш дека мачките се лицемерни и користољубиви животни? 1.Не,баш ми се слатки мачињата -Дали некогаш му имаш пристапено прва на момче, и дали би го наравила тоа некогаш? 2.Досега немам,ама ако раскинам би го пробала и тоа.Само не овде кај што живеам -Дали досега некогаш си била во животна опасност и опиши. 3.Па и не е баш животна опасност.Ме има удрено кола ама не беше толку страшно -Дали за некого би го ризикувала животот и за кого? 4.Животот би го дала единствено за членовите на поблиската фамилија и дечко ми -Од 1 до 5 каква оценка ми даваш? 5. Петка,ептен ми се допаѓаш и ти и твоите мислења 1.Колку често се молиш или одиш на црква? 2.Како си лакирана моментално? 3.Кој парфем го користиш моментално? 4.Наброј ги петте членови кои најмногу ги почитуваш на форумот. 5.Омилена храна и пијалок?
1.Колку често се молиш или одиш на црква? -Се молам често и речиси без никаква причина, некако имам потреба и ми олеснува тоа, во црка исто одам често и на најголемите празници, ама денес не бев 2.Како си лакирана моментално? -Бледо розов мат лак 3.Кој парфем го користиш моментално? -Пако Рабан- Ултра вајолет 4.Наброј ги петте членови кои најмногу ги почитуваш на форумот. -Offspring -2468 -annnni -bagufce -ozbilnazena 5.Омилена храна и пијалок? -Пилешки прсти и тестенини карбонара, пијалак густи сокчиња 1.Омилена гума за џвакање? 2.Дали имаш учествувано во тепачка? 3.Кое списание највеќе го сакаш и читаш? 4.Дали би се пријавила на идол, т.е. дали имаш некој талент со кој би се пријавила на такво шоу? 5.Како ти се допаѓа одењето во театар и кога последен пат си била?
ОДГОВОРИ 1 ервејс 2 да имам 3 1Е 4 неам посебен талент за да се пријавам 5 монгу сакам да идам во театар иако од дамна не сум била ПРАШАЊА 1 која е твојата омилена книга? 2 твој омилен пијалак 3 што би сакала да бидеш во следноит живот 4 кој е твојот херој(ако го имаш) 5 кога би морала да бираш помеѓу кариера и љубов што би избрала?
1 која е твојата омилена книга? - Кујна, од Лили Прајор. 2 твој омилен пијалак - Вода 3 што би сакала да бидеш во следноит живот - Современа Јованка Орлеанка. Астролог или актерка. 4 кој е твојот херој(ако го имаш) - Мајка ми. 5 кога би морала да бираш помеѓу кариера и љубов што би избрала? - Љубов, секогаш. Желба што сакате да ја остварите? Во моментов, ви недостига... Храна што ве асоцира на секс... Моќ за вас е... Збор кој ве опишува?
Желба што сакате да ја остварите? -Да положам за возачка Во моментов, ви недостига... -освежително коктелче Храна што ве асоцира на секс... -Нешто луто Моќ за вас е... -кога ќе успееш да завладееш прво со себе и кога ќе бидеш способен да ги мотивираш другите доброволно да го прифатат она што сакаш да им го наметнеш Збор кој ве опишува? -Непостојана 1.Која е твојата најважна цел во животот? 2.Дали сметаш дека на земјава си со некоја мисија, ако да каква? 3.Омилен документарец? 4.Омилена тема на форумов? 5.Дали кога ти требаат повеќе пари дома лажеш дека ти треба нешто за на факс или школо?
1. Да го исполнам она што сум го зацртала на професионално ниво 2. Да, да сменам бар 2% од светот на подобро 3. Супер сајз ме 4. Па, ги сакам теми кои имаат квалитетна дискусија 5. Порано да. 1. Дали веруваш во љубов на прв поглед? 2. Дали би се откажала од љубов за пари? 3. Дали се сметаш за искрена личност? 4. Дали одиш во театар? 5. Дали слушаш турбо фолк?
1. Дали веруваш во љубов на прв поглед? - можеби има нешто ама јас не верувам 2. Дали би се откажала од љубов за пари? _зависи колку пари.. хахаа Никогаш не би се откажала од лјубовта 3. Дали се сметаш за искрена личност? - Доста искрена , и на некои особи тоа им смета 4. Дали одиш во театар? - Петко, скоро ич 5. Дали слушаш турбо фолк? - Да , иако не ми е приоритетна таа музика сепак ја слушам. 1.Мислиш ли дека постојат искрени машки? 2.Кога би можела да промениш нешто во државава, што би било тоа? 3. Што би сменила кај себе? 4.Дали го имаш изварано сегашниот дечко? 5. Би легнала ли со некој за гоооолема сума пари?
1.Мислиш ли дека постојат искрени машки? да.постојат ама многу ретки се таквите 2.Кога би можела да промениш нешто во државава, што би било тоа? се би променила,и би дило подобро 1000 пати 3. Што би сменила кај себе? наивноста 4.Дали го имаш изварано сегашниот дечко? не 5. Би легнала ли со некој за гоооолема сума пари? ни под разно 1.дали мислиш дека постои некој што те сака и не може без тебе ? 2.која песна ти лежи на срце? 3.кое е твоето мислење за македонскиот идол? 3.дали сакаш да си центар внимание? 4.дали има некој кој моментално ти недостасува? 5.дали ти се допаѓам
1.дали мислиш дека постои некој што те сака и не може без тебе ? Да.Дечко ми,мајка ми,најдобрата другарка,и моите папагали(ако не сум јас никој друг не им дава храна) 2.која песна ти лежи на срце? Морена,морена,моренаааааааа 3.кое е твоето мислење за македонскиот идол? Немам мислење 3.дали сакаш да си центар внимание? Само кога сум со дечко ми,се разбира и сум 4.дали има некој кој моментално ти недостасува? Мачорот,ама ќе се стрпам до вечер 5.дали ти се допаѓам Да,поготово твојот нов аватар...like it a lot! 1.Како се замислуваш за 10 години? 2.Омилена професија? 3.Омилен модел на кола-мотор? 4.Колку години имаш? 5.Дали досега имаш изварано некој?
1.Како се замислуваш за 10 години? пааа доста успешна ..со завршен факултет хахаха 2.Омилена професија? ги има многу ....секаде каде што ке мозам да бидам во контакт со многу многу народ 3.Омилен модел на кола-мотор? ферарррриииии н (полудувам на нив ) 4.Колку години имаш? 19 5.Дали досега имаш изварано некој? да...ама заслужено 1.што учиш? 2.твој хороскопски знак ? 3.омилена тема на форумот? 4.шо музика слушаш? 5.дали имаш плачено пред машко (дечко)?