1. па имам повеќе друштва, (од факс, од маало, од средно, од невладини) и секаде сме различно.. Инаку 4 другарки сметам за најдобри 2. Секогаш различни . Да, сум користела тампони 3. Бљак. Не. Гадно е 4. Лав, зошто најдобрите другарки ми се тоа 5. Па.. несакам кога ми делат памет, а и не сакам баш да се правам паметна. Кога би бирала, сепак да давам совети 1. Дали имаш домашен миленик? 2. Колку сексуални партнери до сега си имала? 3. Дали си имала секс на јавно место? 4. Автомобил од соништата? 5. Одмор од соништата?
1. Дали имаш домашен миленик? имав куче сега немам 2. Колку сексуални партнери до сега си имала? ниеден 3. Дали си имала секс на јавно место? не 4. Автомобил од соништата? ферари 5. Одмор од соништа? хаваии 1.во што си најдобра? 2.дали си ситничар? 3.опиши се себеси? 4.дали си голема лутка? 5.дали би се жртвувала самата за да помогнеш некому (што ти значи)?
1.во што си најдобра? - Vodelenje na soveti 2.дали си ситничар? - Ponekogas da,no retko... 3.опиши се себеси? - Smedja kosa,kafeavi oci,visoka 1,69(metar i zelba za rastenje) karakter: iskrena,zborliva,dinamicna,so dobri dobra so losi losa i ima uste ama aj dosta e 100 pati go imam odgovarano ova prasanje 4.дали си голема лутка? - Ne 5.дали би се жртвувала самата за да помогнеш некому (што ти значи)? - Samo za sestra mi i za majka mi....za drugite ne vredi... 1. Dali stanuvas vo avtobus za da sednat postarite ludje? 2. Za sto najmnogu te biva od ovie tri,za peenje,tancuvanje ili svirenje na nekoj muzicki instrument? 3. Na sto te asocira crnata boja? 4. Si se zagubila li nekogas na nekoe mesto sto malku go poznavas i retko go posetuvas? 5. Najcudniot son sto dosega si go sonuvala?
Одговори 1.Да станувам , но може некогаш да се случи и да не станам. 2.ЗА танцуввање 3.Елеганција 4.Да 5.сонував како бегам од некој силувач и после со долга игла сум го избодела . Прашања 1.Каков лак за нокти најчесто ставаш ? 2. СЕга какви гаќи носеш? 3.Си го изневерила ли некогаш дечко ти ? 4.Што учиш/ студираш/работиш? 5.Што ти се допаѓа највеќе кај самата себе (каракерно и од изгледот) ?
Прашања 1.Каков лак за нокти најчесто ставаш ? - Crven 2. СЕга какви гаќи носеш? - Zolti 3.Си го изневерила ли некогаш дечко ти ? - Pa sega nemam decko,no da sum izneveruvala 4.Што учиш/ студираш/работиш? - Studiram na filoloski fakultet vo Skopje 5.Што ти се допаѓа највеќе кај самата себе (каракерно и од изгледот) ? - Od izgled zadnikot,a karakterno toa sto znam da gi isslusam ludjeto a i dosta sum tolerantna 1. Omilena pesna od Ceca? 2. Kazi eden vic? 3. Koe zivotno bi sakala da bides i zosto bas toa? 4. Od kade si? 5. Koe vreme obicno stanuvas nautro?
1. Omilena pesna od Ceca? тражио си све роџен са грешком 2. Kazi eden vic? си биле две зелки се тепале те тепале и на крај салата се направиле 3. Koe zivotno bi sakala da bides i zosto bas toa? слонче ...... немам појма жош ама многу сакам 4. Od kade si? неготино 5. Koe vreme obicno stanuvas nautro? немам утро само ако треба рано станувам иначе кај 1 или 2 поручек а може и повеке 1.која била ти се пижамките ? 2.која боја на облека преовладува кај тебе ? 3.едноделни или дводелни купаќи? 4.планина или море? 5.шпанска или турска серија ?
1.која била ти се пижамките ? - Imam sivi,crveni i rozovi za ovoj period 2.која боја на облека преовладува кај тебе ? - Rozeva i crna 3.едноделни или дводелни купаќи? - Dvodelni 4.планина или море? - Moreeeee 5.шпанска или турска серија ? - Spanska 1. Kakvo dete sakas da imas i kako bi go krstila? 2. Duvas li seuste svecicka za rodenden? 3. Najdolga vrska do sega? 4. Si bila li nekogas na dieta? 5. Sto e ljubov(kako bi ja opisala)?
1.Машко/Стефан 2.Да последен пат добив торта на поклон со свеќички 3.2 години и месец дена сеуште трае 4.Не никогаш немам потреба од тоа 5.Нешто што не се опишува само се доживува 1.Црвен или розев лак? 2.Омилено животно? 3.Kој мобилен оператор е најдобар според тебе? 4.Дали си носела подвезици и каква боја ? 5.Како му посакуваш добара ноќ на дечко ти ?
1.Црвен или розев лак? Црвен 2.Омилено животно? Мачка и папагал 3.Kој мобилен оператор е најдобар според тебе? Вип 4.Дали си носела подвезици и каква боја ? Да.Во повеќе бои. 5.Како му посакуваш добара ноќ на дечко ти ? Секогаш различно.Со многу сладок бебешки глас(се лигавам ) а ако спиеме заедно,тогаш прво оне чека јас да заспијам,значи јас не му посакувам добра ноќ. 1.Омилена фраза? 2.Број на сексуални партнери? 3.Кондом или антибеби пилули? 4.Кој бр.на градник носиш? 5.Најдолгата врска ти траела...?
1.Омилена фраза? - Уживај и не се замарај! 2.Број на сексуални партнери? - 4 3.Кондом или антибеби пилули? - дефинитивно кондом 4.Кој бр.на градник носиш? - 90ц 5.Најдолгата врска ти траела...? - 5 години, и уште ми трае 1. Што е за тебе убаво помината вечер? 2. Си била ли на шопинг во Солун? 3. Колкав ти е просекот на факултет, или просекот на оцени во школо? 4. Анален/Орален секс, за што си? 5. Дали би легнала со некој за само една вечер и никогаш повеќе да не го видиш?
Прашања 1.Омилена песна? 2.Дали те мачи нешто од минатото? 3.Во една вечер си се мувала ли со повеќе машки? 4.Што е тоа што не го поднесуваш кај другите луѓе? 5.Дали си подготвена да оставиш се заради љубениот? 6.Цигари пушеш ли ?
1.Омилена песна? -Is It a Crime- Sade 2.Дали те мачи нешто од минатото? -ДААА 3.Во една вечер си се мувала ли со повеќе машки? -Па да, коа бев копиљ коа ми беше интересно тоа 4.Што е тоа што не го поднесуваш кај другите луѓе? -Коа пробуваат да ме убедат во нешто... 5.Дали си подготвена да оставиш се заради љубениот? -Не! Не ни сакам! 6.Цигари пушеш ли ? -НЕ! 1.Колку можеш да издржиш без секс? 2.Дали кога дечко ти би сакал да имате анален секс, а ти иако во никој случај несакаш би го направила ли тоа само за да биде тој среќен и задоволен? 3.Како би постапила кога најдобрата другарка почнува да те избегнува бидејќи фатила дечко и цело време сака да биде со него? 4.Дали се каеш за некоја работа која не си ја направила во минатото, а си можела, и што е тоа? 5.Дали би искочила со дечко кој си го запознала преку фејсбук или слично?
1.Колку можеш да издржиш без секс? Зависи дали сум добро задоволена 2.Дали кога дечко ти би сакал да имате анален секс, а ти иако во никој случај несакаш би го направила ли тоа само за да биде тој среќен и задоволен? Не 3.Како би постапила кога најдобрата другарка почнува да те избегнува бидејќи фатила дечко и цело време сака да биде со него? Незнам, би и кажала за ситуацијата и би ја замолила, ако не прифати нека иде у п.м. 4.Дали се каеш за некоја работа која не си ја направила во минатото, а си можела, и што е тоа? Да, на кафе ми се паднаа седум бројки и сакав да уплатам лото, и не го направив тоа, и после ќе имав 5 добиени 5.Дали би искочила со дечко кој си го запознала преку фејсбук или слично? Можеби. Зошто да не 1. На колку години го имаше првиот секс? 2. Дали мастурбираш? 3. Дали имаш најверна другарка на која можеш се, ама баш се да и кажеш? 4. Дали доколку дечкото на твојата најверна другарка ти каже дека те сака и сака да има нешто со тебе, ќе прифатиш?Под услов таа да не знае ништо... 5. Си се бацила ли некогаш кога истурало дожд.. Како си се чувтвувала..
1. На колку години го имаше првиот секс? -На 17 години 2. Дали мастурбираш? -Не 3. Дали имаш најверна другарка на која можеш се, ама баш се да и кажеш? -Да а и она мене 4. Дали доколку дечкото на твојата најверна другарка ти каже дека те сака и сака да има нешто со тебе, ќе прифатиш?Под услов таа да не знае ништо... -Не,никогаш 5. Си се бацила ли некогаш кога истурало дожд.. Како си се чувтвувала. -Да сум се бацила и цувството е мн добро посебно е 1.Дали би имала секс во природа? 2.Дали си се бацила со некоја твоја другарка? 3.Што би направила ако дознаеш дека твојот другар не те гледа повеќе како другарка..? 4.Дали си романтицна и која е најромантиќната работа што си ја направила до сега или ти ја направиле на тебе? 5.Дали би го чекала дечко ти доколку оди да работи во др држава на три месеци и вооппто да не го изневериш?
1.Дали би имала секс во природа? Би имала 2.Дали си се бацила со некоја твоја другарка? На образ само! 3.Што би направила ако дознаеш дека твојот другар не те гледа повеќе како другарка..? Ќе му кажам дека јас само можам да сум му другарка ништо повеќе. 4.Дали си романтицна и која е најромантиќната работа што си ја направила до сега или ти ја направиле на тебе? Не сум баш романтична,а и дечко ми ич не е романтичен Па ете нешто романтично,тој мислеше дека јас ќе дојдам за 10 дена покасно ,а јас го изненадив и му отидов на работа и му ги затворив очите и то... 5.Дали би го чекала дечко ти доколку оди да работи во др држава на три месеци и вооппто да не го изневериш? Да би го чекала не три месеца , три години да не го видам и пак ќе сум му верна.Не изневерувам и кога сакам еден само тој го сакам. Прашања. 1.Што највеќе ти недостасува во животот? 2.Какви ти се амбициите за понатака во животот,што сакаш да постигнеш? 3.Дома и помагаш ли многу на мајка ти ? 4.Да ти предложе дечко ти сега брак би прифатила ли ? 5.Со 5 збора опиши ме мене! 6.Првиот бакнеж кога го доби ?
1.Што највеќе ти недостасува во животот? - Tatko mi 2.Какви ти се амбициите за понатака во животот,што сакаш да постигнеш? - Da go zavrsam fakultetot na vreme,da si najdam rabota po struka i da si imam dete so ostanatoto sto bide neka bide 3.Дома и помагаш ли многу на мајка ти ? - Uuufffff pa i ne mnogu,sestra mi e povredna od mene 4.Да ти предложе дечко ти сега брак би прифатила ли ? - Nemam decko 5.Со 5 збора опиши ме мене! - Neznam ova zosto odamna nesum bila aktivna na femina.Ama izgleda deka ti celo vreme visis 6.Првиот бакнеж кога го доби ? - Vo 14 god 1. Te fatil/a li nekogas nekoj/a profesor/ka na zab? 2. Resavas li krstozbor i koj ti e omilen? 3. Bi se prijavila li vo realnoto sou "Farma"? 4. Omilena balada? 5. Ostanuvas li da prespivas kaj decko ti doma?
1. Te fatil/a li nekogas nekoj/a profesor/ka na zab? -Па да, гадно се испокарав со една дрска професорка во средно, бидејќи беше неправедна, среќа беше пред крај на година па не ја трпев многу 2. Resavas li krstozbor i koj ti e omilen? -Па понекогаш, најмногу ми се допажа осумнасочникот, и тој обичниот крстозбор 3. Bi se prijavila li vo realnoto sou "Farma"? -Незнам баш за што се работи, малку имам видено ама НЕ! 4. Omilena balada? -Bed od roses 5. Ostanuvas li da prespivas kaj decko ti doma? -Само ако е сам дома неколку дена, инаку не! 1.Дали понекогаш се сожалуваш самата себе си? 2.Што би направила да си невидлива еден ден? 3.А да си машко еден ден? 4.Помагаш ли кога ќе видиш дека некоја стара бабичка едвај влече торби? 5.Што е највредното нешто што го поседуваш (се мисли на предмет) било да е од материјална или нематеријална вредност?
1.Дали понекогаш се сожалуваш самата себе си? не 2.Што би направила да си невидлива еден ден? би дознала многу работи што ме мачат 3.А да си машко еден ден? би сфатила зошто ги мрзи да се бричат и би направила тепачка 4.Помагаш ли кога ќе видиш дека некоја стара бабичка едвај влече торби? да 5.Што е највредното нешто што го поседуваш (се мисли на предмет) било да е од материјална или нематеријална вредност? слика од татко ми 1. Дали си задоволна од сексот? 2. Што сакаш на постигнеш во животот? 3. Дали се караш со братот-сестрата? 4. дали би се пријавила во квизот момент на вистината? 5. Дали би сакала да го вратиш времето?
1. да, сум 2. да, ептен многу 3. понекогаш 4. не, не даваат пари бреееј лажат 5. понекогаш посакувам 1. се почитуваш ли доволно самата себе? 2. кога ти било првото пијанство? 3. убав дечко без автомобил или грд дечко со автомобил? 4. колку другарки имаш? 5. најдолг период без секс?
1. се почитуваш ли доволно самата себе? - Definitivno da! 2. кога ти било првото пијанство? - Na kraj na 8 oddelenie,skolskiot drugar pravese zurka. 3. убав дечко без автомобил или грд дечко со автомобил? - Ubav bez avtomobil 4. колку другарки имаш? - 4 5. најдолг период без секс? - Auucc mnoguu 1. Dali nekogas si iskoristuvala nekogo za nesto? 2. Koga vo ucilistata/fakultetite bi se nosele uniformi,kakva sakas da bide tvojata uniforma? 3. Pies li energetski pijaloci? 4. Koj treba da dominira vo vrskata a podocna i vo brakot.Mazot ili zenata? 5. Si odela li so nekoj decko sto ne go sakas?