1. Што повеќе би сакала, да бидеш невидлива или да можеш да читаш мисли? -Да бидам невидлива за да ограбам банка, инаку несакам да ги шпиунирам луѓето 2. Дали простуваш лесно? -Зависи колку е тешка грешката 3. Која особина најмногу ти пречи кај луѓето? -Радозналоста 4. Дали би сакала да знаеш колку ќе живееш? -Не 5. Дали си суеверна? -Не 1.Каков однос имаш со другарите во класот/колегите на факултет? 2.Кога би била во можност како би им помогнала на социалните случаеви во земјава? 3.За што најмногу се каеш во животот? 4.Што желба замислуваш кога ќе видиш ѕвезда како паѓа? 5.Искрено кого повеќе сакаш, мама или тато?
1.Каков однос имаш со другарите во класот/колегите на факултет? -Супер однос со сите,пријателски настроена сум секогаш. 2.Кога би била во можност како би им помогнала на социалните случаеви во земјава? -Не би им дала пари,ќе ги потрошат.Би им дала работо место,со редовна плата за да можат да носат пари во фамилијата секој месец. 3.3.За што најмногу се каеш во животот? -Не би одговорила,мада јас си знам. 4.Што желба замислуваш кога ќе видиш ѕвезда како паѓа? -Зависи што ми треба во тој момент ... Нешто за облека,нешто околу дечко ми,да се разреши нешто и слично. 5.Искрено кого повеќе сакаш, мама или тато? -Јас најискрено не можам да бирам,и двајцата ми се посебни и не би можела да живеам без нив.Тато е оној кој ме засмева,ме расположува.Мама е таа која е построга но со неа имам исто супер муабет. 1.Кој збор повеќе го употребуваш,да или не? 2.Што е она што сакаш да го имаш во со тебе во моментов? (предмет) 3.Што има во твојата соба од авон? 4.Што преферираш,вода или сок? 5.Ако имаш еден милион долари и мораш да ги потрошиш на една единствена работа,дали тоа ќе бидат штикли и облека или коли и куќи?
1.Кој збор повеќе го употребуваш,да или не? -Да 2.Што е она што сакаш да го имаш во со тебе во моментов? (предмет) -Миризлива свеќа 3.Што има во твојата соба од авон? -Само еден лосион за тело со светки, не ги кориистам многу Авон 4.Што преферираш,вода или сок? -Вода 5.Ако имаш еден милион долари и мораш да ги потрошиш на една единствена работа,дали тоа ќе бидат штикли и облека или коли и куќи? -Коли и куќи, после ќе шитнам една куќа и ќе си купам облека и штикли хихиих 1.Што би сакала да работиш? 2.Колкава плата сакаш да зимаш? 3.Како се замислуваш како мажена домаќинка, и што би готвела дома? 4.Кој ти е омилен лик од книга и зошто? 5.Најзасрамувачка ситација?
1. по струката - економист 2. колку ќе дадат толку 3. секси домаќица у штиклица и престилка... а најчесто ќе готвам ќофтиња и шпагети 4. мередит (игра на богови) - затоа што е опишана како жена новинар, идеалист на женската фигура и размислување 5. паѓање по скали сред кафиќ 1. колку години имаш? 2. од каде си? 3. збор кој често го употребуваш? 4. си била во лас вегас? 5. неостварена желба
1.17 2.Кичево 3.Душааа 4.Не,ама сакам да појдам 5.Да имам многу пари и постојано да шетам низ светот 1.Што учиш? 2.Имаш дечко? 3.Твојата цел во животот? 4.Што ти се допаѓа најмногу кај тебе? 5.Сакаш да живееш во голем или мал град???
1.Што учиш? 1година Оптика факс. 2.Имаш дечко? Јеахх Имаммм 3.Твојата цел во животот? Да станам успешна жена ,која ќе има своја работа да не зависам од никој.Да имам успешен брак со три деца кои ќе бидат здрави и паметни.(како мајка им ) 4.Што ти се допаѓа најмногу кај тебе? Очите,носот,нозите.(од изгледот) Амбициозна,упорна,друштвена,трплива.... (карактеро) 5.Сакаш да живееш во голем или мал град??? Во не многу голем , нејќам голема гужва и голем сообраќај. 1.Како би сакала да се викаш? 2.На мајка ти за што највеќе си и благодарна?(освен за тоа што те родила) 3.Каде за Нова Година? 4.Последен пат кога имаше секс? 5.Што те нервира највеќе кај дечко ти ?
1.Како би сакала да се викаш? Како што се викам-Александра 2.На мајка ти за што највеќе си и благодарна?(освен за тоа што те родила) За тоа што секогаш ми давала совети кои многу ми помагале и тоа што е сила жена и може да се справи со секоја ситуација-Ја сакам многууууу 3.Каде за Нова Година? хехе, врска немам 4.Последен пат кога имаше секс? пред 1 саат 5.Што те нервира највеќе кај дечко ти ? Инаетот негов-уффф 1.Колку пара штикли имаш? 2. Дали имаш големи и тешки обетки,а сепак си ги обожуваш? 3. Ако имаш дечко-колку време сте во врска? 4. Дали имаш убав и редовен секс? 5.Од се што поседуваш што најмногу сакаш?
1. штиклиии? мнооогу штиклохолик 2. немам (ја загубив едната) 3. ете пишува на бројчаникот 4. јеааах 5. карактерот и убавината 1. кога ти е роденден? 2. каква фризура имаш? 3. каде беше летово на одмор? 4. парфемот кој го користиш во мометов? 5. форумџика која ти оставила најголем впечаток
1. кога ти е роденден? - 12.01. 2. каква фризура имаш? - Dolga do ramenici,shishana na stepeni,so kratki shishki neznam kako da objasnam na drug nacin .... 3. каде беше летово на одмор? - Nekolku dena samo vo Ohrid 4. парфемот кој го користиш во мометов? - Bondage mmm 5. форумџика која ти оставила најголем впечаток - / 1. Ja gledas li serijata "koga lisjata padjaat"? 2. Omilena boja? 3. Po sto najmnogu ke go pametis ova leto? 4. Dali si zadovolna so segasniot nacin na zivot i od ona sto go imas? 5. Najdalecno mesto sto si go posetila?
1.да 2.црна 3.одморот 4.да 5.Турција 1.Си влегла ли некогаш во затвор? 2.Си била ли во болница? 3.Те ударил некогаш некој од посилниот пол? 4.Практикуваш ли 69? 5.Кога прв пат доби менструација?
1.Си влегла ли некогаш во затвор? - Ne 2.Си била ли во болница? - Pa sum bila sekako 3.Те ударил некогаш некој од посилниот пол? - Da,ednas.... 4.Практикуваш ли 69? - Fuj...NE! 5.Кога прв пат доби менструација? - Na kraj na VI oddelenie. 1. Kakva muzika slusas? 2. Bi se slikala li za "krema" ili za "ekskluziv"? 3. Mislis li deka ludjeto vo brak cel zivot se sakaat? 4. Sto te asocira na seks? 5. Sakas li da zivees sama-bez roditelite?
1. Kakva muzika slusas? -Smooth Jazz, Soul, R&B 2. Bi se slikala li za "krema" ili za "ekskluziv"? -Немам желба за такво нешто, а и незнам во што категорија би се сликала за такво списание или емисија 3. Mislis li deka ludjeto vo brak cel zivot se sakaat? -Дека се сакаат да, но дека се заљубени баш и не, ако има страст сеуште секако дека се сакаат... 4. Sto te asocira na seks? -страст 5. Sakas li da zivees sama-bez roditelite? -ДА! 1.Која годишна возраст ја сметаш идеална за брак? 2.Љубов или страст? 3.Дали би се омажила од љубов и само од љубов? 4.Омилена интернет страна? 5.Дали некои твои блиски роднини или друштво знаат дека пишуваш на овој форум и како си потпишана?
1.Која годишна возраст ја сметаш идеална за брак? 26-27 2.Љубов или страст? Ljubov 3.Дали би се омажила од љубов и само од љубов? Da 4.Омилена интернет страна? Femina i Idividi 5.Дали некои твои блиски роднини или друштво знаат дека пишуваш на овој форум и како си потпишана? Ne ne sum spomnala 1.Koga bi mozele da patuvate vo vremeto kade bi otisle vo minatoto ili idninata? 2 Vo koja drzava bi sakale da ziveete? 3 Dali ste materijalista? 4 Omilen moden brend? 5 Najzgodna licnost na celiot svet?
1.Koga bi mozele da patuvate vo vremeto kade bi otisle vo minatoto ili idninata? Во минатото за да кажам на еден човек НЕ , бидејќи тоа ДА не беше правилно. 2 Vo koja drzava bi sakale da ziveete? Во Босна 3 Dali ste materijalista? Не 4 Omilen moden brend? Мисс сиксти. 5 Najzgodna licnost na celiot svet? Бијонси. 1.Каква боја на чизми ќе си купеш овоа зимо ? 2.Како мала нешто најсмешно што си направила ? 3.Дали би се смуала со бившиот? 4.Каква фризура имаш? 5.Дали си плачела пред машко ?
1.Каква боја на чизми ќе си купеш овоа зимо ? - Црни. 2.Како мала нешто најсмешно што си направила ? - Сум си ги скратила шишките до пола чело. 3.Дали би се смуала со бившиот? - Не. 4.Каква фризура имаш? - Коса до под раменици и шишки на страна. 5.Дали си плачела пред машко ? - Да. 1.Дали би носела шпиц чизми? 2.Дали би сакала да живееш вечно? 3.Што си посакувала од секогаш? 4.Која е твојата омилена фризура? 5.Дали сакаш виткана или права коса? Ако е виткана, во локни или без некоја посебна форма?
1.Дали би носела шпиц чизми? Нема шанси! 2.Дали би сакала да живееш вечно? Не! 3.Што си посакувала од секогаш? Љубов, мир и хармонија! 4.Која е твојата омилена фризура? Оваа што ја имам моментално 5.Дали сакаш виткана или права коса? Ако е виткана, во локни или без некоја посебна форма? Права, долга каква што ми е! Колку години имаш? Сакаш ли природа? До каде би одела во љубовта? Имаш ли близначка? Дали си вегетаријанец?
Колку години имаш? 18 Сакаш ли природа? најмногу! До каде би одела во љубовта? секогаш до крајот Имаш ли близначка? нене Дали си вегетаријанец? никако ,штетно е по здравјето,највеќе по мозокот Што учиш/студираШ? Имаш дечко? КОја е твојата неостварена желба? Која е твојата земја во која би живеела? Дали користиш презервативи во сексот?
Што учиш/студираШ? - Filoloski vo Skopje Имаш дечко? - Ne КОја е твојата неостварена желба? - Nemam sega za sega site mi se ostvareni Која е твојата земја во која би живеела? - Hrvatska Дали користиш презервативи во сексот? - Da 1. Pisuvas li so nepoznati na facebook? 2. Da ima zadutre maskenbal,vo sto bi se maskirala? 3. Sakas li mali deca? 4. Kako pcues? 5. Si baknala li nekogas prva nekoe momce?
1. Pisuvas li so nepoznati na facebook? Не. 2. Da ima zadutre maskenbal,vo sto bi se maskirala? Во мачкица 3. Sakas li mali deca? Најмногу 4. Kako pcues? Ма нека иде све у п.м 5. Si baknala li nekogas prva nekoe momce? Се уште не 1. Да имаш уште еден ден живот, што би направила? 2. Со кого би сакала да останеш на пуст оствров? 3. Рок или турбо фолк? 4. Што ти е најважно во животот: здравје, пари или љубов? 5. Патики или штикли?
1. Да имаш уште еден ден живот, што би направила? - ona sto go pravam i sega i sto sum go pravela i dosega-za nisto ne se kaam,samo bi vnimavala da ne ispustam povtorno nekoi sansi 2. Со кого би сакала да останеш на пуст оствров? - Uuuuuff kako sum nervozna ovie denovi sakam sama da ostanam nikoj ne mi treba 3. Рок или турбо фолк? - Abe pa sega iskreno se slusam......ama sepak rok ajde... 4. Што ти е најважно во животот: здравје, пари или љубов? - Zdravjeto na prvo mesto 5. Патики или штикли? - Patiki na stikli mnogu mi se dopadjaat 1. So kogo e pointeresno da se izleguva so decko ili so drugarki?I zosto? 2. Da mozes da go vratis vremeto koi greski bi gi ispravila? 3. Veruvas li vo vistinska ljubov i veruvas li vo vecna ljubov? 4. Vo koja polozba sedis dodeka odgovaras na anketava? 5. Kakva boja ti se ocite i koga bi nosela leci koja bija bi ja izbrala?