Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анкети

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Lux, 15 април 2010.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    1. Каде вечер?
    - дома си бев цела вечер :worried:
    2. Со кого сакаш повеќе да поминуваш време со дечко или со другарки ?
    - со дечко ми
    3. Совршено место за одмор?
    - Малдивите
    4. Кои 3 работи би ги понела на пуст остров ?
    - дигитален, купаќи и очила за сонце
    5. Што те остава без здив ?
    - неочекувано изненадување :$

1. на колку години ја изгуби невиноста?
    2. каде беше летово на одмор?
    3. каде би сакала да одиш на зимување?
    4. омилена комбинација од твојот плакар?
    5. која форумџика ептен те нервира? :D

2. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    - 19
    - Во Охрид,ама на кратко
    - Незнам,незнам ни дали сакам да одам.Не ја сакам зимата,да можам би ја преспала целата зима како мечките :D и потоа да се разбудам.
    - Било што само да е црвено-црна комбинација.Најубава ми е.
    5. која форумџика ептен те нервира?
    - OzzyAngel,мислам дека таа беше,а и уште една форумџика што многу ја ценев и мислев дека е попаметна почна да ме нервира :D ама ај...

1. Последен концерт на кој си била?
    2. Што би сакала да ти купи дечко ти,а досега не се сетил да ти го купи тоа? :)
    3. Каков чај пиеш(од што)?
    4. Омилена комбинација за вечерно излегување(гардероба,фризура и шминка)?
    5. Колку серии гледаш и кои?

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    -На 19
    -Грција
    -Австрија
    -Сиви холахопки, дебели чорапи сиви со црни шари до над колена, црна блузичка, тексас сукња, сив долг џемпер на копчиња, црни чизми до под колена и црна ташна :)
    5. која форумџика ептен те нервира?
    -Катакомба, нејмот ме асоцира на гробница, а и постовите и се постојано жалење, ништо лично...

1.Имаш закажано искачање со дечкото, но во последен момент ти се јавува најдобрата другарка која штотуку раскинала со дечкото и е многу вознемирана... кој ќе има предност?
    2.Твоја најголема амбиција?
    3.Твое мислење за влијанието на хороскопскиот знам врз личноста?
    4.Си се запрашала ли некогаш дали целиот свет е рален или само плод на нашата имагинација и дека всушност ништо не е реално? Твое мислење за ова.
    5.На што се си подготвена за човекот што го сакаш?

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Се извинувам за дуплите одговори на прашањата, ама веќе се ми беше напишано несакав да бришам.
    Имам и една забелешка, може ли да бидете малку покреативни во смислувањето на прашањата, веќе сите обични прашања поминаа по 100 пати...

5. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Mims-89 неможе секој да биде креативен.И мене некогаш ми се досадни,а исто и јас некогаш можеби досадни прашања поставувам,ама кога не ми се допаѓаат едноставно не ги одговарам. :)

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    можеее мимс, како не може :)

1.Имаш закажано искачање со дечкото, но во последен момент ти се јавува најдобрата другарка која штотуку раскинала со дечкото и е многу вознемирана... кој ќе има предност?
    - и двајцата под рака и на журче :rock:
    2.Твоја најголема амбиција?
    - да успеам ееептен во животот. да завршам факултет, да се вработам... и се по ред :$
    3.Твое мислење за влијанието на хороскопскиот знам врз личноста?
    - секогаш кога го разгледувам ова прашање, тргнувам со онаа теорија дека човекот си го прави сам хороскопот. од него зависи дали ќе е среќен, дали денеска ќе успее на професионален план... едноставно хороскопот е повеќе забава. е сега, има карактеристики кој секој знак си ги носи со себе, а и личноста која припаѓа во истиот. но не секогаш е така. зависно од тоа колку влегува во тој знак и нејзиниот подзнак.
    4.Си се запрашала ли некогаш дали целиот свет е рален или само плод на нашата имагинација и дека всушност ништо не е реално? Твое мислење за ова.
    - е реален кога сакаме да го видиме тоа. а кога ,,замижуваме,, велиме дека не постои реалност. не е точно. тоа значи дека го гледаме убаво светот, ја сфаќаме неговата суштина, живееме во него... но, не сакаме да се соочиме со тоа што го гледаме и не очекува. самите, визуелно ја конструираме сликата за она околу нас, зависно од тоа што ни се допаѓа, а што не. дали го прифаќаме, или не.
    5.На што се си подготвена за човекот што го сакаш?
    - да ги премижам моите стравови, и да поминам низ нив (си знае тој кои се) :)

1. веруваш ли во тоа дека денеска само со врски ќе најдеш убава работа? дека никој не ти зема во предвид дипломата, ако немаш некој грб?
    2. што мислиш за толкувањата на соништата и нивното значење?
    3. твоето секојдневие...
    4. твојот однос со надворешната средина
    5. да можеш да го вратеш времето за 5 години назад, што би направила, што би сменила?

7. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    1. веруваш ли во тоа дека денеска само со врски ќе најдеш убава работа? дека никој не ти зема во предвид дипломата, ако немаш некој грб?
    - Или со врски или преку партија.Во 98% случаи е така.Ретко некој да си има среќа и да си најде работа по струка или работа од која ке биде задоволен.
    2. што мислиш за толкувањата на соништата и нивното значење?
    - Не верувам во такви работи како што се "ако си го сонувала сонот четврток спрема петок ке ти се оствари ако не не"...бла бла бла...Мислам дека сите соништа и желби ако се некогаш се исполнуваат.Секако ако се потрудиме околу нив.
    3. твоето секојдневие...
    - Станам,идам на факултет,после предавањата кафе со колешките,после дома,јадам,и спијам ако ми се спие.Кога станам пак кафе,ама сега со другарките. :lol: Навечер или ке излезам или ке се собереме некаде да седиме.И во слодобно време на интернет дремам секако :lol: За викендите исто,само одењето на факултет заменето со подоцна спиење :rofl:
    4. твојот однос со надворешната средина
    - Па што знам.Според мене добар е.Комуникативна сум,добро понекогаш кога некого првпат гледам се срамам,ама во секој случај брзо се опуштам.Прилагодлива сум,имам запознаено луѓе со милион различни карактери и добро се снаоѓам.
    5. да можеш да го вратеш времето за 5 години назад, што би направила, што би сменила?
    - Би посветила повеќе време на семејството.Не дека несум посветувала,ама откако почина татко ми,се си мислам дека сум можела уште повеќе време да поминувам со него ;(

1. Последен концерт на кој си била?
    2. Што би сакала да ти купи дечко ти,а досега не се сетил да ти го купи тоа?
    3. Каков чај пиеш(од што)?
    4. Омилена комбинација за вечерно излегување(гардероба,фризура и шминка)?
    5. Колку серии гледаш и кои?

8. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    1. Не идам на концерти..така да не се сеќавам на кој сум била последен...
    2. Па ми има се купено....не знам што би можело да биде...нека ме изненади...
    3. Нане, камилица...ретко пијам чај само кога сум болна...
    4. Па црно хаљинче, црни чизми ( над колена ) ....права испеглана или благо навртена...црн римел, моливче..малку сенка...пудра, руж и сјајче...ништо посебно
    5. Сега моментално ниедна ( не сакам турски, а други нема )

1. Што студираш а што сакаше да студираш...?
    2. Задоволна ли си од својот живот?
    3. Што би сменила на себе ( карактерно и физички )
    4. ја сакаш ли новата година...какви емоции ти буди ?
    5. Каде на зимување ако одиш ако не кај би сакала ?

9. t.a.m.a.r.a

t.a.m.a.r.a Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    5
    1. студирам на електро, сакав на електро :)
    2. ептен
    3. карактерно скоро ништо, а физички да не почнувам..
    4. и не ми е нешто посебно, славам оти сите слават :D
    5. не одам никогаш на зимување оти ЕПТЕН нејќам зима и ладно

1. Дали пушиш цигари?
    2. Кој јазик сакаш да го знаеш?
    3. Веруваш ли оти има еден и само еден човек створен за тебе
    4. Кој од светските фацки сакаш да ти пее на роденден?
    5. Најдалечен град кој си го посетила?

10. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    1. Да..
    2. Италијански
    3. Да..и го имам плус...
    4. Хмм...Брајан Адамс...
    5. Барселона...

1. Каде сакаш да живееш?
    2. Најромантично нешто направен од дечко?
    3. најромантично нешто од тебе направено за дечко?
    4. Веруваш ли во Господ?
    5. Веруваш ли во судбина или ние самите си ја кроиме нашата судбина ?

11. nate.k

nate.k Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    ...Франција, Париз....
    ...Се уште го немам ама ќе дојде....(11 год..суммм...)
    ...повторување на одговор 2....
    ...Секако мислам кој не верува...
    ...Ние самите си ја кроиме....

1.Кое е најодалечено место на кое си била и дали си си поминала убаво?
    2.Кое е твоето мото?
    3.Како се вика твојот дечко?(ако не сакаш не го пишувај во јавност можеш и во лп. а ако не сакаш ен го пишувај воопшто)
    4.Дали имаш некои другарки кои едноставно се лигави и лицемерни?
    5.Дали си мрзлива?

12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    1.Кое е најодалечено место на кое си била и дали си си поминала убаво?
    - За жал Бугарија,но секогаш си поминував убаво :)
    2.Кое е твоето мото?
    - Целта ги оправдува средствата
    3.Како се вика твојот дечко?(ако не сакаш не го пишувај во јавност можеш и во лп. а ако не сакаш ен го пишувај воопшто)
    - Епа ај тогаш не го пишувам воопшто,и онака ми е од скоро,а брзо ке го откачам.Почнува на Д,како и обично(секогаш некој на Д шмекнам) :lol:
    4.Дали имаш некои другарки кои едноставно се лигави и лицемерни?
    - Имам две такви и се помалку и помалку ми е гајле за нив,одвратни ми се таквите "другарки"!
    5.Дали си мрзлива?
    - Да

1. Можеш ли без Фемина? :)
    2. На какви луѓе им се восхитуваш?
    3. Дали мислиш дека марихуаната треба да е легална и кај нас,како и во некои други земји што е?
    4. Мислиш ли дека има логика во она,да си добар и глуп е исто?
    5. Ти се случило ли некогаш да не те пуштат да влезеш во некој кафиќ и како изреагира во тој момент?

13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    1. Можеш ли без Фемина?
    1.Не можам без Фемина, откако направив тука профил, едноставно станав зависна. :D

2. На какви луѓе им се восхитуваш?
    2. Им се восхитувам на оние кои можат да успеат во се’, кои по сите обврски и должности наоѓаат и време за себе, кои се упорни и на крај го добиваат се’ она што го сакаат.... Како им успева сето тоа? :^)

3. Дали мислиш дека марихуаната треба да е легална и кај нас,како и во некои други земји што е?
    3. Од една страна е добро, а од друга страна е лошо. Добрата страна е тоа што ако е легална ќе ја купуваат а притоа парите ќе одат во касата на државата и исто така може да се заштитат невини луѓе да настрадаат поради марихуаната. Од друга страна пак, со легализирањето на марихуаната масовно ќе се зголеми бројот на нејзините конзумирачи. :!:

4. Мислиш ли дека има логика во она,да си добар и глуп е исто?
    4. Во некои моменти може да изгледа како идентично, но всушност не е. Кога си добар спрема некој кој манипулира со тебе, секако дека од страна ќе изгледаш како глуп. Но ако си добар кон добрите - тогаш, фала богу, не си глуп. Како и да е, глупите можат да бидат и добри и лоши... :!:

5. Ти се случило ли некогаш да не те пуштат да влезеш во некој кафиќ и како изреагира во тој момент?
    5. Фала богу мене ми се нема тоа случено, но на една пријателка да. Едниот од дечките на вратата беше другар на нејзин другар, па најверојатно сакаа малку да се пошалат со неа. Таа се вцрвени, но потоа кога сфати дека е шега се вадеше со тоа дека знаела дека не се озбилни. :D :D :D

1. Дали некогаш (во некој тежок момент во твојот живот) си помислила дека не вреди да се живее, дека немаш живот, а со самото тоа дека би било најдобро да умреш, или пак си помислила на самоубиство?
    2. Што мислиш за групниот секс?
    3. Колку пара чизми имаш и какви се? :)
    4. Дали некогаш би се сликала гола за во списание?
    5. Што мислиш за луѓето кои ги привлекува истиот пол? Дали ги оправдуваш или не?

14. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    1. Да..( ама само помислив )...во рок од 5 мин се премислив... ;)
    2. Пфф...Гадно ми е...ама не ги осудувам тие што имаат...
    3. Ааа чизми обожавам имам околу 5 6 пара што ги носам..( црни до глужд високи и ниски, црни над колена рамни и високи, сиви на штикла под колена ( најнови ми се ) и нешто како каубојки ама не се не е многу висока штика..) :)
    4. Да, за некоја добра сума пари ама не во Македонија :!:
    5. Да, сите сме различни...кој што сака нека си прави..не ми сметаат

1. Дали веруваш во љубов за цел живот дека еден е вистински ?
    2. Колку ти е битно финансиска страна ?
    3. Водење љубов или див и страстен секс...( или двете во комбинација ) ? :$
    4. Најромантично нешто за тебе е ?
    5. Каkва е твојата свекрва (ако ја имаш или идна )? :lol:

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    1. Верувам. За секое тенџече има капаче.
    2. Малце е општо поставено прашањево... не сум материјалистка, ама и за леб пари требаат, нели?
    3. Их... ај нека биде комбинација (ако е воопшто возможно).
    4. Најромантично? Во принцип не сум романтична, па тешко некако ми оди да одговорам на прашањево. Ете најромантично би било момакот да ми исвири (претпоставуваме дека знае да свири на гитара) некоја убава песна пред голема толпа на луѓе и притоа да ме гледа во очи :wasntme:
    5. Немам ни сегашна, ни идна, фала му на Бога :D :D :D

1. Колку време посветувате на шминкање?
    2. Што мислите за диоптерските очила?
    3. Омилена Ју-Рок песна.
    4. Имате ли автомобил? Ако да - каков? Ако не - каков САКАТЕ да имате?
    5. Како реагирате кога некој ве убедува во нешто за кое знаете дека не е така?

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    1.5-10 мин вообичајно , а најмногу 15 мин. :)
    2.Јас носам диоптерски очила и многу си ги сакам :geek: леки не можам да носам.Кој има проблеми со видот нека си носе. :) Сега барем има секакви модели.
    3.Многу ги имам ама ајде нека биде нека биде...Prljavo Kazaliste - Iz Nekih Starih Razloga .
    4.Немам , ама би сакала да имам некоја хондичка. :D Ај ако маж ми биде мафијаш ќе имам таква :lol: :lol:
    5.Има да му докажам дека јас сум во право.Доказ ќе му дадам.

1.Какви луѓе те нервираат?
    2.Имаш ли брат или сестра?
    3.Омилена фраза?
    4.Твој најголем успех во досегашниот живот?
    5.Каков подарок би сакала да добиеш од дечко ти?

17. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    1. Лигуши кои немаат свое јас...дволични и патолошки лажговци
    2. Брат
    3. Живеј секој ден како да е последен!
    4. хмм...па завршив факултет не е некој успех ама ете тоа е за сега..
    5. хмм..сакам да ме изненади со нешто...знае он што сакам ја...

1. Да си машко на еден ден што би направила ?
    2. Омилен алкохолен пијалок?
    3. Опиши некоја дешавка со алкохол ( смешна ) ?
    4. Што мислиш за дрогата?
    5. Да си претседател на Македонија што би направила прво ?

18. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    1. Да си машко на еден ден што би направила ?
    - Ништо посебно,би се шетала без мајца цел зожји ден,само за тоа им завидувам на машките :lol:
    2. Омилен алкохолен пијалок?
    - Пиво(иако јас не го сметам за алкохол) :D
    3. Опиши некоја дешавка со алкохол ( смешна ) ?
    - Кога сум пијана,се памтам и што правам и што зборувам.И не правам глупости,само малку повеќе сум расположена.Смешна случка немам,имам несреќна :worried: На крај на 8 одделение еден школски другар правеше журка за целата генерација во една недоправена куќа.Имаше огромна печка на дрва,а јас од што без пијана неможев да стојам,другарка ми неможеше да ме задржи и паднав накај печката,таа само ме турна настрана за да не се изгорам ептен.Падајќи ем малку се изгорев,ем се изгребав од едно дрво.И сега си имам белег :sweat:
    4. Што мислиш за дрогата?
    - Па сигурно немам добро мислење за дрогата :) Марихуаната(иако некој не ја смета за дрога) мене ми е чисто срање(извинете),сум пробала и не гледам никакво задоволство во тоа.Мислам дека постои можност да се почне со неа и после да се навлечеш на повеќе.А за другите наркотични сретства несакам ни да помислам,а не па да пробам.Ке кажам само едно "ти не узимаш дрогу-дрога узима тебе"!!!
    5. Да си претседател на Македонија што би направила прво ?
    - А тука па многу го шишаат прецедателот хахахаха.Искрено не би ни сакала да бидам,а кога би била веднаш ке ги сменам 95% од законите,би ги избркала албанците од Македонија и веќе би биле во ЕУ и Нато! :P

1. Пишуваш ли дневник?
    2. Те фатиле ли твоите родители некогаш на дело за било што?Каде пушиш цигара(а тие незнаеле),каде имаш секс со дечко ти и сл.? :lol:
    3. Најчеста причина за твоите раскинувања со бившите дечковци?
    4. Кога би имала многу пари,дали би сакала да имаш домашна помошничка.Да ти чисти,да ти готви и др.?
    5. Дали си алергичнана нешто? :)

19. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    1. Пишуваш ли дневник?

Не,имам еден нотес во кој ги бележам настаните кои ми се најзначајни,најинтересни....сакам одвреме навреме да ги читкам и да се потсетувам.

2. Те фатиле ли твоите родители некогаш на дело за било што?Каде пушиш цигара(а тие незнаеле),каде имаш секс со дечко ти и сл.?

За секс фала богу не,за цигари...ехеххеее:)))...а друго искрено не ми текнува ништо така поинтересно.

3. Најчеста причина за твоите раскинувања со бившите дечковци?

Немало којзнае какви причини.едноставно не одело ,ни се здосадило или неверство (тоа не толерирам бре).

4. Кога би имала многу пари,дали би сакала да имаш домашна помошничка.Да ти чисти,да ти готви и др.?

А кој не би?

5. Дали си алергичнана нешто?

Да,на прашина и на поленов прав.

1.Кое е твоето најголемо достигнување во животот?
    2.Која песна мислиш дека ти е автобиографска?
    3.Каде се гледаш себе си по 10 год.?
    4.Јадење кое најдобро го готвиш?
    5.Кога последен пат излажа некој и за што?

20. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    заврсив средно :D :D се омажив
    од тебе незнам да се опоравим-цеца
    хм.. се надевам повторно во македонија :D :D
    долми
    не лажам :D
    1 без сто неможес?
    2 сто највеке мразис?
    3 омилен предмет?
    4 омилена боја?
    5 кога би била кралица сто би направила?