1. Дали следиш мода ? Не сум многу оптеретена со следењето на мода. 2. Какво кафе пиеш? Најчесто нескафе, омиленоо ми е, било топло, било ладно, иако гледам да го избегнувам. 3. Веруваш ли во хороскоп ? Не 4. Како се гледаш ти за 10 години ? Со завршен факултет и работа која ја посакувам. 5. Дали имаш некоја цел,која сакаш да ја исполниш/а не си ја исполнила ? Сум имала, сум ја исполнила, но постои и цел што ја немам исполнето, а сакам да ја исполнам.
1. Дали следиш мода ? - Да, ама не се оптеретувам. Носам тоа што ми се свиѓа. 2. Какво кафе пиеш? - Нес, едншка во 2 месеци. 3. Веруваш ли во хороскоп ? - Да. 4. Како се гледаш ти за 10 години ? - Професионален војник. 5. Дали имаш некоја цел,која сакаш да ја исполниш/а не си ја исполнила ? - Цел моментално м ие да ослабнам.
Прашања 1. Кое е твоето животно мото? 2. Имаш ли возачка дозвола? 3. Најдалечното место на кое имаш патувано е? 4. Кои песни најчесто се вртат во твојата музичка плеј - листа, периодов? 5. Како изгледа момчето/девојката од твоите соништа?
1. Кое е твоето животно мото? -Живеј го секој ден како да ти е последен 2. Имаш ли возачка дозвола? -Немам 3. Најдалечното место на кое имаш патувано е? -Италија 4. Кои песни најчесто се вртат во твојата музичка плеј - листа, периодов? - INNA - Caliente, Саша Ковачеиќ- Лапсус 5. Како изгледа момчето/девојката од твоите соништа? -Црн со плави очи стомачни висок и убави заби
1. Биди умерен во се што правиш 2. Немам 3. Охрид 4. Love to be loved; your song 5 исто како дечко ми. хахахах 1. што ти недостасува во моментов? 2. дали беше некаде на одмор? 3. читаш ли книги? 4. омилен спорт? 5. имаш ли најдобра пријателка?
1. што ти недостасува во моментов? 2. дали беше некаде на одмор? 3. читаш ли книги? 4. омилен спорт? 5. имаш ли најдобра пријателка? Одговори - 1. Единствено летото.. може да се каже. 2. Да, бев. 3. Читам книги, обожавам да читам. 4. Одбојка, пливање 5. Само што го прекинав контактот со `најдобрата пријателка` Значи дека не заслужно била најдобра. Моментално немам. Прашања - 1. Каква музика слушаш ? 2. Што најчесто читаш ? 3. Што мислиш, дали е подобро да се има поголемо искуство ( да се згреши) или пак никогаш да не се обидеш да направиш нешто затоа што се плашиш да не згрешиш ? 4. Што е она што те прави посебна ? 5. Имаш ли луѓе на кои можеш да им веруваш ?
Прашања - 1. Каква музика слушаш ? 2. Што најчесто читаш ? 3. Што мислиш, дали е подобро да се има поголемо искуство ( да се згреши) или пак никогаш да не се обидеш да направиш нешто затоа што се плашиш да не згрешиш ? 4. Што е она што те прави посебна ? 5. Имаш ли луѓе на кои можеш да им веруваш ? 1. house , trance 2.љубовни романчиња 3.да се згреши 4.мојот карактер 5.не, завршија таквите прашања 1.Дали успеваш во све што ќе замислиш? 2.која серија ја следиш? 3.имаш ли најверна другарка? 4.имаш ли среќа во љубовта? 5.која е твојата цел во животот?
1.Дали успеваш во све што ќе замислиш? 2.која серија ја следиш? 3.имаш ли најверна другарка? 4.имаш ли среќа во љубовта? 5.која е твојата цел во животот? Одговори - 1. Може да се каже, успевам. 2. Моментално никоја. 3. Моментално немам.. 4. Не сум вљубена. 5. Да станам мултимилијардерка. Прашања - 1. Што те исполнува ? 2. Дали би го дала и својот живот за некого ? 3. Дали си приврзана за некој предмет.. !? 4. Песна на денот ? 5. Во која држава би сакала да живееш ?
Прашања - 1. Што те исполнува ? 2. Дали би го дала и својот живот за некого ? 3. Дали си приврзана за некој предмет.. !? 4. Песна на денот ? 5. Во која држава би сакала да живееш ? Одговори - 1. вежбањето, пеењето и насмевката на моите сестри 2. да! 3. да, за плишано мече 4. Stone Sour- Say you'll haunt me 5. Русија или Велика Британија Прашања - 1. Која е твојата цел во животот? 2. Последниот сон што си го сонувала? 3. Омилена дестинација за одмор? 4. Дали би била сурогат-мајка? 5. Дали мислиш дека љубовта на прв поглед постои?
Прашања - 1. Која е твојата цел во животот? 2. Последниот сон што си го сонувала? 3. Омилена дестинација за одмор? 4. Дали би била сурогат-мајка? 5. Дали мислиш дека љубовта на прв поглед постои? Одговори - 1. Да станам нешто со кое моите родители би се гордееле. 2. Јас и тој .. заедно сме уживале во убавините на езерцево. 3. Не знам .. не сум посетила ниту една за да бирам некоја. 4. Не. 5. Не. Прашања - 1. Ако не можеш да имаш свое, дали би посвоила дете? 2. Кое е нештото (предмет) во собата кој ти е најмил и ти буди најубави спомени? 3. Која ти е омилената песна? 4. Од кој жарн најмногу сакаш да читаш книги? 5. Дали мислиш дека Ignorance is bliss (Незнаењето е благодет) и во кои моменти?
Прашања - 1. Ако не можеш да имаш свое, дали би посвоила дете? 2. Кое е нештото (предмет) во собата кој ти е најмил и ти буди најубави спомени? 3. Која ти е омилената песна? 4. Од кој жарн најмногу сакаш да читаш книги? 5. Дали мислиш дека Ignorance is bliss (Незнаењето е благодет) и во кои моменти? Одговори - 1. Да би посвоила. 2. Полицата за книги. 3. If you only knew. (Моментално.. ) 4. Секакви, немам некој посебно омилен жарн. 5. Да, но многу ретко. Има моменти кога и не треба баш се да знаеме.. за наше добро. Прашања- 1. Каков е твојот стил на облекување ? 2. Што би направила со 1.000.000 долари ? 3. Странски јазик, кој ти е најпривлечен !? 4. Што за тебе претставува идеална/совршена - девојка/жена ? 5. Дали би патувала во некоја друга држава, сосем сама ?
1.haha nez ..farmerki maice ..nekad fustance suknja i taka 2.haha bi ja zemala familijata baba mi dedo mi majka mi tatko mi i brat mi ..i da receme nekoj rodnini na nekoe ubavo patuvanje ..bi otisla na castenje na nekoe mesto vo evropa so drugarki ..bi si kupila ubava kola i na tatko mi i na dedo mi nekoj ubava kola .. bi otisla na patuvanje so baba mi i dedo mi deka najvekje gi sakam od se haha iii deka ziveam so baba i so dedo hehe ..i toa 3.francuski da receme ..i angliski i site mi se ubavi 4.neznam ubava so karakter ..i taka 5.ako me ceka nekoj blizok tamu da ..haha
i sea prasanjata 1.dali si ja posetila /posetil Spanija ? 2.sto bi sakala da se igradi vo skopjevo nesto novo ? 3.dali go sakas justin bieber kako pejac ? 4.koe e tvoeto omileno ime? 5.kakva kosa sakas povise vitkana ili prava ? 6.dolga ili kratka ?
1. Не 2. ништо доволно е 3. Не 4. Леа 5. виткана 6. долга Прашања 1. заљубена ли си? 2. играш спортска? 3. имаш стартки? 4. чуваш милениче? 5. пиеш бел чај?
1. Да 2. Многу ретко 3. Немам 4. Да чувам маче 5. Не Прашања 1. Cпортуваш ли? 2. Cакаш ли да пееш? 3. Пушиш ли? 4. Дали имаш ролери? 5. Какви филмови сакаш?
Прашања : 1. Ако не можеш да имаш свое, дали би посвоила дете? 2. Кое е нештото (предмет) во собата кој ти е најмил и ти буди најубави спомени? 3. Која ти е омилената песна? 4. Од кој жарн најмногу сакаш да читаш книги? 5. Дали мислиш дека Ignorance is bliss (Незнаењето е благодет) и во кои моменти? 1. Каков е твојот стил на облекување ? 2. Што би направила со 1.000.000 долари ? 3. Странски јазик, кој ти е најпривлечен !? 4. Што за тебе претставува идеална/совршена - девојка/жена ? 5. Дали би патувала во некоја друга држава, сосем сама ? Одговори: 1.Да не даде Господ да неможам да имам свое дете,но ако немам би зела 2.Лажица за мед купена од Словенија,пред Постојска јама(мислам така се вика) 3.http://www.youtube.com/watch?v=CP6LQjJo7eY 4.Криминалистички,мистерии,авантуристички,љубовни 5.Хммм за ова има многу да се зборува и пишува...а во моментов на долго и на широко не ми се пишува 1.Пред се елегантно,но елегантно за годините 2.Би си го дала најдоброто образование што може да се има,би го прошетала светот,би им ја обезбедила иднината на моите деца 3.Руски и француски 4.Штом совршено нема,значи воопшто нетрба ни да мислам на таа тема..како ја замислувам соврената жена/девојка.Но во секој случај треба да биде паметна,нормално убава(немора да биде нај нај во лицето),со тенка става,образована,културна,цврста,итра,средена и чист..во најкратки црти тоа 5.Би ми требало уште една личност само за да ме слика ХАХАХАХАХХА
Cece25 1. Cпортуваш ли? Малку 2. Cакаш ли да пееш? Е,сакам кога се лигавам или сум ептен расположена 3. Пушиш ли? Не 4. Дали имаш ролери? Имам 5. Какви филмови сакаш? Трилер,мистерија,хорор.. Прашања 1.Последното нешто шо си го купи е .. 2.Играш ли многу на свадба или си стоиш настрана ? 3.-2,3 дизајнерски скапи парчиња или еден куп кинеска/турска стока? 4.Шо најмногу цениш кај човек? 5.Највкусното нешто шо знаеш да го зготвиш е..
Одговори - 1. Ако мислиш општо, тогаш пенкало. 2. Да, играм. 3. Две три квалитетни дизајнерски парчиња. 4. Ценам кога некој си стои цврсто до своите ставови, и покрај предрасудите од околината. 5. Пица Прашања - 1. Би сакала да одам во/на... 2. Што за тебе претставува добра музика ? 3. Мојата најголема желба е... 4. Што мислиш за Македонија, општо како држава.. 5. Особини кои треба да го поседува еден добар и верен пријател..
Одговори- 1. Би сакала да одам во/на концерт на Maroon 5. 2. Што за тебе претставува добра музика ?-музика од 70'те,80'те и 90'те 3. Мојата најголема желба е да го запознаам Џони Деп. 4. Што мислиш за Македонија, општо како држава со премногу споменици. 5. Особини кои треба да го поседува еден добар и верен пријател се да знае да чува тајни,да е искрен,да е секогаш тука за мене... Прашања- 1.Најперфектно момче за мене е... 2.Би сакала да живеам во.. 3.Во иднина сакам да бидам... 4.Сум била во(соседни држави..)... 5.Сакам да го/ја запознаам....
1.мажето мое 2.египет,дубаи и париз 3.космонаут 4.грција,црна гора,германија 5.најмногу од се villi valo прашања- 1.омилена книга ? 2.која држава би сакала да ја посетиш? 3.со која позната личност би сакала да имаш секс? 4.дали би се омажила со некого само затоа што е богат и може да ти овозможи живот од соништата? 5.дали ги подржуваш хомосексуалците?