1. Кога за последен пат си плачела? -pred dve nedeli.Nisto posebno,pms 2. Опиши се! -Karakter ili izgled?Ajde i dvete.Visoka 1,68,52kg. smedja kosa,kafeavi krupni oci,karkter:iskrena,tvrdoglava,temperamentna,snaodliva,zborliva itn. 3. Дали повеќе сакаш авантура или романтика? -pa neznam sega....nesum mnogu romanticna,ama pa nesakam ni na momcite da im bidam samo avantura.... 4. Омилен пејач -Merlin,pesnite mu se zakon!!! 5. Омилен спорт -rakomet da kazeme... 1.Koja emisija ne ja ispustas i zosto? 2.Dali vo ucilistata treba da se vovede seksualno obrazovanie? 3.Dali nekogas si ja iznecerila najdobrata drugarka,slucajno ili namerno? 4.Moze li da se sakaat dvajca vo isto vreme? 5.Dali mislis deka navistina vo 2012 godina ke bide kraj na svetot?
1.Koja emisija ne ja ispustas i zosto? Неможам да се сетам на на некоја емисија. 2.Dali vo ucilistata treba da se vovede seksualno oбразоvanie? Да. Младите треба подобро да се запознаат со сексот. Тоа не е само да легнеш со некој и да се фалиш 3.Dali nekogas si ja iznecerila najdobrata drugarka,slucajno ili namerno? Да, заради еден дечко. Таа го сакаше, а тој мене ме сакаше. Се скаравме за глупави работи и за да и вратам се смував со него пред неа 4.Moze li da se sakaat dvajca vo isto vreme? Може 5.Dali mislis deka navistina vo 2012 godina ke bide kraj na svetot? Не, но никогаш не вели никогаш хахаха 1. Каква музика слушаш? 2. Наброј некој од работите кои секаде ги носиш со себе каде и да одиш? 3. Наброј 5 работи за на пуст остров 4. Со кој би де заглавила во лифт 5. Дали некој ти бапнал тоооолкааава канта??
1. Каква музика слушаш? -slusam se,samo transot ne go podnesuvam 2. Наброј некој од работите кои секаде ги носиш со себе каде и да одиш? -cigari,mobilniot,pari,kluc od doma,ogledalo...... 3. Наброј 5 работи за на пуст остров -laptop,telefon,jadenje,dnevnikot bi si go ponela iiiii pak cigari 4. Со кој би де заглавила во лифт -So Mario Valentic grrrrrrr 5. Дали некој ти бапнал тоооолкааава канта?? -Ne,uste nesum go doziveala toa,samo onaka koga so deckoto se zafrkavame,si begame,vrtime glava 1.Dali 8-mi mart e praznik za site zenski ili samo za zenite i majkite? 2.Sto najmnogu si sakala da si igras kako dete? 3."Celta gi opravduva sredstvata" da ili ne? 4.Bi imala li sostanok na slepo? 5.Se plasis li od nesto?
1.Dali 8-mi mart e praznik za site zenski ili samo za zenite i majkite? Незнам искрено 2.Sto najmnogu si sakala da si igras kako dete? Жмурка 3."Celta gi opravduva sredstvata" da ili ne? Да ама понекогаш 4.Bi imala li sostanok na slepo? Да, сакам изненадувања 5.Se plasis li od nesto? Змиииии
Забораиф прашања 1. Се плашиш ли од духови хаха 2. Најубаво сеќавање од детството 3. Омилено цвеќе 4. Омилена актерка 5. Најголем блам хаха
1...... не , не верувам во духови 2......кога си слушав песничките од златно славејче хит ми беше никола никола хехехеее 3......ружаааа 4...... џенифер гарнер 5......кога ми се подигна карнерата на мини сукничката 1...хит на денот 2...каде на одмор 3...лето или зима 4....со кого сакате да одпатувате на одмор 5.....какви купачи сакате овоа лчето по можност може и слика 6...како ги поднесувате топлите горештини и што превзиматее
1...хит на денот Па денес немам некоја особена песна... ама еве, нека биде Queen - I was born to love you 2...каде на одмор Турција изгледа 3...лето или зима ЛЕТО! 4....со кого сакате да одпатувате на одмор Со либето, нормално 5.....какви купачи сакате овоа лчето по можност може и слика Па си ги имам моите омилени купачи, плави бикини од Лиска 6...како ги поднесувате топлите горештини и што превзиматее Ги обожавам топлите горештини, сакам кога е топло - летно дете сум си јас 1.Најоткачено корисничко име што досега сте го сретнале (на било кој форум, веб страница и слично)? 2.Дали имате пороци и кои? 3.Со кого најмногу се сложувате на форумов, а кој најмногу ве нервира? 4.Дали би и кажале на другарката ако дечкото ја изневерува? 5.Дали сте пробале да се занимавате со некој екстремен спорт, ако да, со кој, ако не, дали би сакале?
1.мршник 2.не,ако не се смета потребата за благо 3.па релативно сум нова ама ми се допаѓаат постовите на Lilit 4.да, со одбрани зборови 5.не,ама би сакала 1.верувате ли во живот после смртта? 2.дали би поддржале закон со кој би се легализирала проституцијата? 3.имате ли "влакна на јазикот"или секогаш си го кажувате тоа што го мислите? 4.што кога повторно би можеле да го проживеете животот? 5.од што се ужаснувате?
1.Да 2.Не им се мешам таму , не ги осудувам, ама не би подржала таков закон, што има јас да подржувам. 3.Зависи во која ситуација, но најчесто си кажувам тоа што мислам, ако преќутам некогаш нечини, но некогаш подобро е да си поќутам. 4.Па чекај, јас уште го немам преживеано некаде на пола сум или уште на почеток ,а ако би можела да започнам одново би сакала да изменам некои ситуации од овој живот. 5.Од сиромаштија, од болни луѓе, од лага, од земјотерес 1.На училиште/На факултет/На работа сакам..... 2.Кога би била тоа што несум би...... 3.Денес да станев 1 саат порано..... 4.Среќна сум затоа што... 5.Омилен филм ...., затоа што.....
1. На училиште сакам да не известат дека Рушка наша отишла на боловање и дека ќе ја заменува некој секси професор Па аман веќе! 2. Кога би била тоа што не сум би била или машко или евентуално цвеќе некое диво 3. Денес да станев еден час порано исто ќе ми се фатеше. 4. Среќна сум затоа што сум здрава и жива и што луѓето што ги сакам се околу мене. 5. Омилен филм ми е Гладијатор, затоа што тоа е единствениот филм кој ме допрел на и од кој паметам реплики на кои кога и да се потсетам ми доаѓаат солзи на очи И затоа што му се восхитувам на самиот лик на гладијаторот. Ја нема секој таа храброст и способност да стои цврсто и покрај ужасите што му се случуваат... 1. Која ви е омилена песничка од детството? 2. Што најмногу сакате да јадете? 3. Што НЕ САКАТЕ да бидете? 4. Што најмногу ви се допаѓа за Божиќ (ако го славите)? 5. Дали според вас линијата помеѓу љубовта и омразата е тенка?
1. Која ви е омилена песничка од детството? - Od zdravo genijalci edna,mislam deka se vikaze "zurka" http://www.youtube.com/watch?v=jShM0EcYKjA 2. Што најмногу сакате да јадете? -Pekjurki i stek mmmmm 3. Што НЕ САКАТЕ да бидете? -Malku mi e dvosmisleno prasanjeto nesakam da bidam dvolicna kako nekoi ludje,zlobna,nesakam da bidam kako sponzorusite,a za drugo i da ne zboruvam haha,nesakam da bidam vtora vo necij zivot,nesakam da bidam pricina za nekoe loso,neprijatno slucuvanje ili nekoj da se kara poradi mene..........itn,itn.itn. a ako zboruvame koja osobina kaj sebe ne mi se dopadja,togas bi sakala da prestanam da bidam neodgovorna 4. Што најмногу ви се допаѓа за Божиќ (ако го славите)? -hah mi se dopadja koga ke se padne parkata kaj mene,iako ne pomnam koga posleden pat se ima sluceno toa 5. Дали според вас линијата помеѓу љубовта и омразата е тенка? -Da tenka e,linijata mozeme da ja nareceme i RAMNODUSNOST,koja boli mnogu povece od omrazata.Da tenka e linijata i lesno se kine..... 1.Slusas li turbo folk? 2.Sto e najvazno za uspesna vrska i za opstanok na vrskata? 3.Najglupavoto nesto sto si go slusnala za sebe? 4.Isto li e da si na privaten i drzaven fakultet? 5.Sto si vo horoskop i koi osobini gi znaes za svojot znak?
1. Ако речам НЕ - ќе излажам. Слушам некогаш и има песни кои ми се допаѓаат - ДА. Но не е мојот приоритет при изборот на музика. 2. Според мене најважно за една врска да опстане и да биде успешна е да има разбирање и доверба меѓу партнерите. 3. Дека оценките (кои се на завидно ниво) ги добивам со врски. Бесмислено! 4. Немам искуство ни на едните, ни на другите, ама мислам дека не е исто. 5. Во хороскоп сум овен и најкарактеристични особини за овните се: импулсивност, тврдоглавост и праведност. Ги имам и трите во изобилство. 1. Дали е доволно нешто вистински да го посакуваш за истото да се оствари? 2. Што навистина ни се случува додека сонуваме (според вас)? 3. Колку корпи имате добиено? 4. Што ве асоцира на пролет? 5. Дали сте направиле нешто потполно свесни дека не е во ред и дека нема да биде исходот во ваша корист подоцна?
1.Мислам дека е доволно. 2.Пааа...искрено поима немам...обично јас еве го сонувам она што сум си го мислела цел ден или ми се случувало...од кај знам 3.Ни една имам ударено неколку(не многу) 4.Сонце и расцветани дрвца. 5.Да сум направила,понесена од чувствата во тој момент,а потполно свесна дека грешам 1.Дали сте биле во некоја егзотична земја? 2.Каков дечко нема никакви шанси кај вас? 3.Каде се гледате за 10год? 4.Со која личност во животот најмногу се согласувате и ви годи најмногу? 5.Без што во животот неможете?
1.Не сум била , но ќе појдам сигурно. 2.Никакви шанси кај мене нема дечко што е невоспитан, некултурен, што сака да се фали(или да сака да ме купи со нешто материјално-не паѓам на такви финти, што незнае да цени,што незнае да ми докажува дека ме сака и ако ме лаже не да нема шанси туку не го ни погледнувам. 3.На некое работно место со завршен факултет, можеби омажена или тазе свршена 4.Со мајка ми , ама се согласувам и со други личности и сите ми годат на свој начин , но мајка ми е незаменлива, таа ептен ми годи иако некогаш знае да ми се налути. 5.Без семејството, компјутер, без вода(нели не се живее), без одржување хигиена, телевизор. 1.На одмор со мене иде/идат.......затоа што..... 2.Утре ќе одам...... и мислам.... 3.Денес бев ........ и си ........... 4.Личност за која би го дал/а животот е..... затоа што..... 5.Без компјутер ......... бидејќи..........
1.Прво со моите , од причина што татко ми е тука 3 недели па да искористиме време заедно . Па со дечко ми од причина што си се сакаме и многу ми е интересно сегде заедно да сме како маж и жена 2.Утре ќе одам во школо и си мислам дека досаден ќе ми биде денот , онака понеделнички 3.Денес бев до парк со златцето , се испотепавме и се изморив 4.За кучето мое - Пупи , како сестричка ми е . И би дала се за неа , па дури и животот 5.Без компјутер би ми било прекрасно , само што не ми дава нешто од внатре да го исклучам и да го оставам. Нема да сум изморена , ќе имам мислам повеќе време и нема волку брзо да ми поминува денот 1.Каде се гледаш себеси за 5 години ? 2.Да можам да го вратам времето , би го вратила денот кога .. 3.Кога ми е лошо сакам да .. 4.Сакам да имам детенце затоа што.. 5.Одам да купувам гардероба затоа што..
1. Значи за пет години би имала 23 па сигурно уште ќе студирам. 2. Не ми текнува во моментот, можеби не постои таков ден 3. Кога ми е лошо сакам да седам дома и да работам нешто за на се да заборавам. 4.Затоа што отсекогаш сакам мали деца и многу ми се слатки 5.Затоа што цел живот купувам и пак немам што да облечам 1.Кога би имала многу пари... 2.Мислам дека сум добра личност затоа што... 3.Сонувам за... 4.Најголемата грешка во животот ми е... 5.Мислам дека еден ден...
1.Кога би имала многу пари... -Koga bi imala mnoguuu mnoooguuuu pari bi go prosetala celiot svet,bi dala na onie sto nemaat i ako ostanat uste ke gi sredam nekako,vo denesno vreme nikogas ne se dosta parite haha 2.Мислам дека сум добра личност затоа што... -Zatoa sto sum iskrena,sakam da im pomagam na ludjeto kolku sto mozam,fer osoba sum,dobar slusatel,tolerantna(no ima granica),sekogas gi razbiram ludjeto,od niv se trudam da go izvlecam ona najdobroto itn. 3.Сонувам за... -Pa ne sonuvam za nisto posebno..... vo 2009 god. mi se slucija mnooogu losi i potresni raboti,taka da sega povece ziveam den za den,kako da mi e posleden 4.Најголемата грешка во животот ми е... -Hah pa imam napraveno golema greska sto ne ja imam kazano na nikogo i bi sakala taka i da ostane.Se izvinuvam.... 5.Мислам дека еден ден... -Mislam deka eden den ke umram predvreme od fakultetot ke crknam vece...... 1.Dali ima barem malku vistina deka policajcite i plavusite se glupi kako sto se zboruva vo vicovite? 2.Sto sakas da bides koga ke porasnes? ili ako rabotis nesto,sto bi bila po profesija,da ne si toa sto si? 3.Iskreno,dali ozboruvas? 4.Koj e popameten maskite ili zenskite,i zosto? 5.Na sto te asocira crvenata boja?
.Dali ima barem malku vistina deka policajcite i plavusite se glupi kako sto se zboruva vo vicovite? 2.Sto sakas da bides koga ke porasnes? ili ako rabotis nesto,sto bi bila po profesija,da ne si toa sto si? 3.Iskreno,dali ozboruvas? 4.Koj e popameten maskite ili zenskite,i zosto? 5.Na sto te asocira crvenata boja? 1. Да...не патам од предрасуди, меѓутоа кај што има чад има и оган. 2. По професија сум преведувач...и ми се свиѓа мојата работа, а ако не би била тоа што сум би сакала да се занимавам со политика...ма да уште не ми е доцна. 3.Искрено озборувам да...ама многу ретко, воопшто не го сакам тој вид на тепање на време. 4.Па мислам дека машките се попаметни, а зошто не знам, ете така. 5.Црвената боја многу ја сакам и ме асоцира ете да кажеме на моќ. Значи... Една твоја доблест и една маана ? Која ти е омилена песна ? Што најчесто сонуваш со отворени очи ? Паметен и грд или убав а глуп маж(и немој комбинации да ми правиш)? Што би променила во товој изглед ?
- доблест, знам да ценам многу работи! а маана, лесно простуван - insetable, на таа прва се сетив во моментот - се гледам каква личност би била во иднина - паметен и убав маж - а на мојот изглееед, би сменила да сум повисока малку 1. во моментов имаш 1000 ден, на што би ги потрошила? 2. за 10 год се гледам како... 3. што ти е приоритет во животот? 4. ја сакам мајка ми затоа што... 5. омилен филм?
1.во моментов имаш 1000 ден, на што би ги потрошила? => Во моментов баш и нема да ми послужат се е затворено...мала шала Би ги потрошила на флизер 2. за 10 год се гледам како успешна жена на професионален план со среќен брак и 3 деца 3. што ти е приоритет во животот?=>да успеам да го остварам она шо си го имам зацртано во глава 4. ја сакам мајка ми затоа што таа ми е СЕ во животот..She's my hero 5. омилен филм?=>па ги има повеќе ама еве би го издвоила Law Abiding Citizen 1.Што би те изненадило најмногу во моментов? 2.Што би сакала да промениш кај себе (физички и духовно) 3.Пропуштив шанса да... 4.Љубоморна сум кога.... 5.Во кој град или држава би сакала да жевееш?