Одговори - 1. The Secret 2. Египед 3. Не ми личи на годините. 4. Нее. 5. Немам став. Прашања - 1. Според тебе, што значи среќа ? 2. Кои серии ги гледаш ? 3. Каков стил имаш ? 4. Каде би сакала да патуваш ? 5. Каде би сакала да живееш ?
1.И најмала ситница која ќе ме израдува. 2.Скоро сите турски па и индиски. 3.Ни многу спортски ни многу дамски...свој стил си имам. 4.Насекаде каде што вреди да се оди,најмногу на места со прекрасни плажи. 5.Зависи, во Грција ако се такви можностите,а ако се поголеми на поубаво место. 1.Како се замислуваш после 5 години? 2.Омилен козметички производ? 3.Во кои земји сте биле подалеку од Македонија? 4.Што си во хороскоп? 5.Омилена книга и филм?
1.Како се замислуваш после 5 години?-Па,некаде заедно со мојот сакан 2.Омилен козметички производ? -Најмногу ги користам оние од орифлејм 3.Во кои земји сте биле подалеку од Македонија?-Бугарија,Грција и Србија 4.Што си во хороскоп?-Бик 5.Омилена книга и филм?-филм The last song,а книга Ангелот Џони 1.Каде би сакала да живееш? 2.Кое ти е омилено јадење? 3.Омилена серија? 4.Што најмногу сакаш да правиш во зима? 5.Што си во хороскоп?
1.Каде би сакала да живееш? во Италија 2.Кое ти е омилено јадење? пица 3.Омилена серија? Елиза 4.Што најмногу сакаш да правиш во зима? да седам дома 5.Што си во хороскоп? стрелец 1. Кој ти е омилен музички жанр? 2. Кое ти е омилено годишно време? 3. На кои сајтови поминуваш највеќе време? 4. Која телевизија највеќе ја гледаш? 5. Следиш ли некој спорт и кој ти е омилен тим?
Одговори : 1. Сите ги сакам, но кога треба да одвојам едно тоа би било лето. 2. Сајтот на Фемина. 3. FashionTv, Discovery Science. 4. Па и не следам спортови посебно, туку спортувам. Прашања : 1. Како се замислуваш за 1 година ? 2. Колку и дали воопшто имаш вистински пријател/и ? 3. Што ти се допаѓа на себе ? 4. Што попрво би избрала, убавина или памет ? Спојлер Сигурно она што ти недостасува. 5. Зошто и дали го сакаш Скопје ?
1. Каде учиш/студираш/работиш?-Орце Николов 2. Омилен фудбалски тим?-Манчестер Јунајтед 3.Каква музика слушаш? -ПАНК,МЕТАЛ И РОК 4.Која боја ти е омилена?-Црна и црвена 5.Пушиш ли?-Не. 6.Омилена храна?-Домашни палачиники,американски палачинки,пица и полнети пиперки 7.За што најмногу те бива? -Играње билијард,одбојка и да идам на панк-концерти..
Бидејќи членката над мене не поставила прашање ке ги одговорам на членката над нејзе 1. Вработен , трчајќи на кеј и со кока-кола 2. Имам 3-4 , до сега не ми го докажале спротивното 3. Тешко прашање , од убави девојќи до прекрасна сочна лубеница , имам милиони работи. 4. Памет , треба многу а реткост е да го има некој денес. 5. Го обожавам , све ми е тука , мал град , полн со луѓе и случки кој ќе ти ја прикажат реалноста на животот. Ако нешто воопшто сум научил за животот тоа е поради овој Град. Прашања 1. Жешко лето без факултет или Умерена Зима со образовни установи? 2. 7мица или Вили ? 3. Викенд на Малдивите со ружен дечко или во Охрид со најомилениот холивудски актер? 4. Секс со 2 искусни average looking females или неискусен добро граден маж? 5. Кампување или хотел?
Спојлер Ама анкета Не ми се верва шо ќе одговорам 1. Жешко лето без факултет. 2.Вили 3.Охрид со најомилениот холивудски актер 4.Со неискусен добро граден маж. 5.Хотел. Прашања: 1.За што жалиш највеќе?? 2.Што сакаш да вратиш? 3.Омилена година досега? 4.Дали си задоволна/ен од досегашните прашања?? 5.На колку години сакаш да се омажиш/ожениш?
1. Затоа што малку покасно научив да се почитувам себеси 2. Одморот од годинава 3. Оваа. 4. Можеше и подобро ти 5. Кога ќе бидам спремна за таков чекор, годините и не ми се важни сега нормално да не биде премногу рано. Можеби 26, еве. Прашања 1. Каков стил на облекување те привлекува кај личност од спротивниот пол ? 2. Каква музика слушаш и зошто ти се допаѓа ? 3. Што би променила на форумов ? 4. Што највеќе те нервира кога читаш едно мислење на форумов ? 5. Кај ќе одиш вечер ? :geek:
Одговори: 1. Па...кхм...среден стил Да му одговара тој стил, да знае да го носи. 2. Слушам поп, р & б, ретро, реге, рок(по малку) затоа што ми се убави. 3. Па...моментално...ништо. 4. Прашањево не го разбирам, мајке ми. 5. Домче. Прашања: 1. Ти се допаѓаат машки со подолга коса? 2. Која песна прави да се чувствуваш убаво, а која не толку убаво? 3. Дали имаш шарени ѓаки? 4. Дали ти се допаѓа топлово време? 5. Што си во хороскоп?
1.НЕ! 2.Сите од Селена Гомез ,сите од Џустин Бибер 3.Да 4.НЕ! 5.ДЕВИЦА 1.Кога би можела да избереш 3 желби кои би биле тие? 2.Кога би била пејачка би ја испеала песната..... од ....... . 3.Дали би учествувала во некоја серија? 4.Како ќе реагираш кога ќе видиш некоја позната пејачка/пејач/актер/актерка? 5.Дали си татина принцеза?
1. Пари, пари, пари.........дали реков пари? 2. Милионерче од Кисми 3. Walking dead 4. Ако тие не би се изнанадиле што ме гледаат мене, нема ниту јас да се изненадам и да се "припичавам". 5. Не, јас сум татина војвотка. Прашања: 1. Омилена поза во сексот? 2. Дали планираш да си легнеш во наредниот половина час? 3. Дали би отишол на Јупитер или на Венера? 4. Топло или ладно? 5. Нес или кафе?
1. Омилена поза во сексот? да размислам 2. Дали планираш да си легнеш во наредниот половина час? Не 3. Дали би отишол на Јупитер или на Венера? Венера 4. Топло или ладно? Топло 5. Нес или кафе? Нес прашања: 1.Твоето име започнува на буквата? 2.Омилен сладолед? 3.Омилена боја? 4. Омилена храна? 5. Имаш домашно милениче?
1.Твоето име започнува на буквата? ~С 2.Омилен сладолед? ~чоколаден 3.Омилена боја? ~зелена 4. Омилена храна? ~хм...пица 5. Имаш домашно милениче? ~Не 1.Кога прв пат научи да пливаш? 2.Што би избрала:Њу Јорк или Ибица? 3.Омилен актер...? 4.Да би била славна личност,би била...? 5.’Измислен е времеплов’,која историска личност би сакала да бидеш?
1.Кога прв пат научи да пливаш? --- Пред неколку години кога ме фрлија од педалинка и морав да пертам со нозе и раце да не пропаднам се научив.. 2.Што би избрала:Њу Јорк или Ибица?---- ЊУ ЈОРК 3.Омилен актер...? Ashton Kutcher 4.Да би била славна личност,би била...? SARAH PARKER 5.’Измислен е времеплов’,која историска личност би сакала да бидеш? KRALICA ELIZABETA 1.Нај добра работа во животот што си ја направила ? 2.На што све си спремна да направиш ако некој премногу ти погреши ? 3.Кога ви нашла например на улица 3.000 е што први би купила ? 4.Омилен филм ? 5.Дали веруваш дека постои вистинско пријателство ?
[quote="Nana19" 1.Нај добра работа во животот што си ја направила ? 2.На што све си спремна да направиш ако некој премногу ти погреши ? 3.Кога ви нашла например на улица 3.000 е што први би купила ? 4.Омилен филм ? 5.Дали веруваш дека постои вистинско пријателство ?[/quote] 1. Сум дал цел хамбургер на еден бездомник , мене не ми се јадеше а несакав да го фрлам па идев низ жена парк барајќи на некој друг да го дадам. 2. На ништо , зависи од грешката , ако ми убил фамилија ќе го убијам и ја него , ако ми фрлил јајце на колата ќе се насмеам и ќе си идам игра на пц да играм. 3. Не би купил ништо туку би отишол на кино и би гледал филм со кофа пуканки и кока-кола. 4. Lord of the rings Trilogy би го издвоил како прво место ... 2ро место е одалечен од него како Америка од Скопје 5. Зависи , Машко да , женско можеби , машко со женско не. Прашања 1. Омилено Јадење 2. Би се тркала ли со коли за 100 илјади евра? 3. Би фрлала ли јајца по други од тераса , сама дома нема кој да те открие 4. Дали си правела лоши работи ? (крадела итн.) 5. Дали си редовна на школо /работа? и зашто не?
1. Омилено Јадење 2. Би се тркала ли со коли за 100 илјади евра? 3. Би фрлала ли јајца по други од тераса , сама дома нема кој да те открие 4. Дали си правела лоши работи ? (крадела итн.) 5. Дали си редовна на школо /работа? и зашто не? 1.селска тава и поховани зденки ( предјадење) 2.Би се тркала и за бес пари колите ми се страст а за 100 илјади евра со нозе би вртела волан 3.не..Не ми долкува тоа на мене 4.Никогаш 5.невработена сум, школо завршив ама како господ бев на школо сите ме знаеа а никој не ме видел прашања 1.Кога би требала да избереш од автомобил и патување каде сакаш шо би избрала и зошто ? 2.Дали кога би имала деца или ако веке имаш би ги пракала во градинка само за да имаш време за тебе? 3.Ако на лице место го фатиш мажот / сопругот како те изневерува шо би напраила ? 4.На што најмногу трошиш пари ? 5,шО би избрала пари ? или свадба ? ако веке се имаш омажено таблет или и-пхоне 5
-Би избрала патување,или на некоја егзотична дестинација или пак во различни држави,да ги видам знаменитостите,обележјата,храната.... -Не,ако не работам.А за мене секогаш ќе наоѓам време. -Би била многу бесна,на таа би и ја искубала косата а маж ми преку прозор -На облека.. -Свадба прашања: 1.Која е според тебе,најголемата вредност во животот? 2.Дали сакаш да се омажиш/ожениш и да имаш деца? 3.Дали имаш идол? 4.Твојата животна желба? 5.Што би сакал/а да промениш во Македонија?
1.Која е според тебе,најголемата вредност во животот? 2.Дали сакаш да се омажиш/ожениш и да имаш деца? 3.Дали имаш идол? 4.Твојата животна желба? 5.Што би сакал/а да промениш во Македонија? 1.Искреноста и љубовта. 2.Би сакал,но мислам дека не би била способна за такво нешто,сепак бракот и одгледувањето деца се сериозна и одговорна работа. 3.Па,не баш.Немам. 4.Животна желба ми е да ги направам моите горди и да направам нешто корисно кое би помогнало во општествово. 5.Во Македонија би го променила политичкиов систем.Наместо со политикава да ја унапреидме државава,се создаваат уште повеќе кавги меѓу луѓето и владее сиромаштија. 1. Што би сакал/а да работиш? 2. Каде би сакал/а да отпатуваш? 3. Дали парите се најважни во животот во денешно време? 4. Дали мислиш дека постарите луѓе не се доволно пичитувани и треба да се воведат некои закони за да им се олесни животот на старите лица? 5. Дали ако некој од твојата фамилија направила некоја грешка(намерно),би му простил/а само поради тоа што ти е роднина?
Пеачка & актерка (засега) Во Франција.. За кого како... (За мене секако НЕ!) Да! Зависи каква грешка.. 1.Ако би бирала да бидеш пеачка или актерка, што би избрала? 2.Дали би се скарала со најдобрата другарка за дечко? 3.Кога би можела да бидеш невидлива на еден ден, што би направила? 4.Каде би сакала да живееш засекогаш? 5.Доколку дечко ти те изневерува дали би му простила?