1. Колку време поминувате на интернет? -Mnogu se na se okolu 8 casa dnevno 2. Имате ли фејсбук? -Imam 3. Кое е вашето мислење во врска со педофилија? -Pedofilite bi gi osudila na smrt,toa ne se ludje,toa se cudovista 4. Кое е вашето мислење во врска со сектите? -Pa neznam,ima razlicni sekti.....poznavam ludje koi se sektasi,so mene se ok,a vo koj film se pojma nemam 5. И за крај бидејќи не ми текнуваше ништо, ставете ја вашата омилена фотографија -Fotografija od mene ne stavam a ja obozavam slikata tuka na femina sto mie,mnogu mi se dopadja devojkata. 1.Dali kako mala vrtese na telefon za da gi zafrkavas ludjeto,dzvonese na dzonce a potoa begas i slicno? 2.Dali mislis deka navistina vo 2012 godina ke bide kraj na svetot i nikoj i nisto povece nema da postoi? 3.Da se izgubi ljubovta poradi gordosta ili da se izgubi gordosta poradi ljubovta? 4.Koga ti bilo najtesko vo zivotot,a koga si bila najsrecna vo zivotot? 5.Dali nekogas koga si bila vo vrska si go izneverila deckoto,ako si go izneverila,koja bila pricinata,ako ne si go,dali bi go napravila toa?
1.Dali kako mala vrtese na telefon za da gi zafrkavas ludjeto,dzvonese na dzonce a potoa begas i slicno? - Да. 2.Dali mislis deka navistina vo 2012 godina ke bide kraj na svetot i nikoj i nisto povece nema da postoi? - Не. 3.Da se izgubi ljubovta poradi gordosta ili da se izgubi gordosta poradi ljubovta? - Да се изгуби гордоста поради љубовта. 4.Koga ti bilo najtesko vo zivotot,a koga si bila najsrecna vo zivotot? - Најтешко ми беше кога починаа мои драги личности, а најсреќна бев кога се запознав со дечко ми. 5.Dali nekogas koga si bila vo vrska si go izneverila deckoto,ako si go izneverila,koja bila pricinata,ako ne si go,dali bi go napravila toa? - Не би го изневерила дечкото. 1.Каде би сакала да отидеш на летен одмор? 2.Која холивудска актерка најмногу ти се допаѓа како глуми? 3.Каков интернет користиш? 4.Омилена шпанска серија? 5.На кои други места, освен во кревет, си имала секс?
1.Каде би сакала да отидеш на летен одмор? -Spanija 2.Која холивудска актерка најмногу ти се допаѓа како глуми? -Ne gi zapazuvam mnogu mnogu kako glumat,samo gledam a i onaka ne gledam mnogu filmovi.... 3.Каков интернет користиш? -on net 4.Омилена шпанска серија? -"Skrieni strasti" 5.На кои други места, освен во кревет, си имала секс? -Vo avtomobil 1.Kolku vreme ti treba da se podgotvis za izleguvanje? 2.Kolku cesto odis vo crkva? 3.Dali vo anketite postavuvas prasanja sto prvi ke ti dojdat na pamet,ili prasanja so koi bi mozela gi zapoznaes korisnicite povece? 4.Sto ili koj ti e prioritet vo zivotot? 5.Koja pesna sega momentalno ti se vrti vo glavata,ili ako ne ti se vrti niedna,sto razmisluvas vo momentov?
1. Па зависи. Отприлика еден час од кој половина го трошам на размислување што да облечам 2. Па.... редовно. Барем издвојувам време една свеќа да запалам. 3. Прашања кои тогаш ми паѓаат на памет. 4. Најосновен приоритет - здравјето. 5. Во глава не ми се врти ништо, ама на плеер ми свири Mercy - Duffy 1. Кога ќе донесете некоја одлука - дали често отстапувате т.е. попуштате? 2. Омилен тип на музика? 3. Омилен цртан филм? 4. Како се обраќате на некој кој не го познавате за да го прашате колку е часот/дали има запалка и слично? 5. Омилено овошје?
1. Кога ќе донесете некоја одлука - дали често отстапувате т.е. попуштате? -Retko popustam... 2. Омилен тип на музика? -Da kazeme pop i rok 3. Омилен цртан филм? -Pepelaska,Snezana i 7-te dzudzinja i site si tom i dzeri 4. Како се обраќате на некој кој не го познавате за да го прашате колку е часот/дали има запалка и слично? -"Se izvinuvam,dali imate mozebi zapalka" ili "Se izvinuvam,kolku e casto"... 5. Омилено овошје? -Banana 1.Koga ke imas deca sakas li ti da si dades ime za deteto ili da ostavis kumot da odluci i da dade ime i pokraj toa sto imeto nema da ti se dopadja bas? 2.Najgolemata laga,glupost ili trac sto si go slusnala za sebe? 3.Dali se nerviras sto mislat drugite za ona sto go pravis,sosedite ili nekoj drug?Ili zivees samo za sebe i ne ti e vazno sto mislat ostanatite? 4.Kakvi ti se secavanjata od ucilisnite denovi(osnovno ili sredno,seedno...)? 5.Ako ti dojde nekoj decko sto go znaes samo od viduvanje,i ako ti gi dovede ludjeto od emisijata "Sve za ljubav" i ti predlozi brak,ke prifatis li?
1.Koga ke imas deca sakas li ti da si dades ime za deteto ili da ostavis kumot da odluci i da dade ime i pokraj toa sto imeto nema da ti se dopadja bas? Јас ќе си дадам име за детето 2.Najgolemata laga,glupost ili trac sto si go slusnala za sebe? хмм 3.Dali se nerviras sto mislat drugite za ona sto go pravis,sosedite ili nekoj drug?Ili zivees samo za sebe i ne ti e vazno sto mislat ostanatite? Не се нервирам и не ме интересира што мислат. Порано мислев многу ама веќе научив да не се замарам со туѓи мислења од луѓе што не ми значат. 4.Kakvi ti se secavanjata od ucilisnite denovi(osnovno ili sredno,seedno...)? Прекрасни. Се најубаво, лудо, забавно и незаборавно. 5.Ako ti dojde nekoj decko sto go znaes samo od viduvanje,i ako ti gi dovede ludjeto od emisijata "Sve za ljubav" i ti predlozi brak,ke prifatis li? Неее Анкета! 1. Дали пијана си изјавила љубов на некој дечко? 2. Кој повеќе сакаш мама или тато? 3. Во која земја сакаш да живееш? 4. Каролина Гочева или Елена Ристеска? 5. Што ти е поважно љубов или кариера?
1. Дали пијана си изјавила љубов на некој дечко? -Koga nekogo navistina sakam bez problem izjavuvam ljubov-nemora da bidam pijana a koga sum pijana znam da se kontroliram,znam sto pravam i zboruvam taka da ne,nesum izjavila! 2. Кој повеќе сакаш мама или тато? -Isto si gi sakam 3. Во која земја сакаш да живееш? -Vo Hrvatska 4. Каролина Гочева или Елена Ристеска? -Niedna,mi se dopadja kako pee Karolina,ama ne mi se dopadja kako se odnesuva..... 5. Што ти е поважно љубов или кариера? -Karierata 1.Koga ti bi kreirala edna igra tuja na femina,kakva bi bila taa igra? 2.Sto mislite za devojkite koi vednas posle sredno sakaat da se mazat,znaci nesakaat da ucat fakultet i da napreduvaat,seuste razmisluvaat deka mazite treba da rabotat a zenite da bidat domacinki.....Dali gi podrzuvate ili....? 3.Najvazni raboti za uspesna ljubovna vrska? 4.Gledavte li evrovizija,ako da,koja pesna najmnogu vi se dopadna? 5.Si bila li vo vrska so decko pomlad od tebe?Ako si bila,kako bese?
1.Koga ti bi kreirala edna igra tuja na femina,kakva bi bila taa igra? - Некоја со смислување нови зборови. 2.Sto mislite za devojkite koi vednas posle sredno sakaat da se mazat,znaci nesakaat da ucat fakultet i da napreduvaat,seuste razmisluvaat deka mazite treba da rabotat a zenite da bidat domacinki.....Dali gi podrzuvate ili....? - Кога бев помала, ги осудував, зошто сметав дека тоа е малограѓанштина, дека тие жени немаат никаква цел во животот, освен да бидат домаќинки и да чекаат мажот да им го решава животот, но како што поминува времето, гледам дека многу такви девојки ги има, се мажат, си раѓаат деца, и уживаат, просто! Толку им е можноста, толку им е умот - толку им е животот. Не ги ни жалам, ниту ги осудувам. Што сакаат, тоа ќе си добијат. 3.Najvazni raboti za uspesna ljubovna vrska? - Доверба, меѓусебно надополнување и добар секс. 4.Gledavte li evrovizija,ako da,koja pesna najmnogu vi se dopadna? - На Албанија, имаше ритам и динамика. 5.Si bila li vo vrska so decko pomlad od tebe?Ako si bila,kako bese? - Бев, месец ипол. Дете непрокопсано, што свршуваше за 3 минути 1. Како би изреагирале ако вашата најдобра пријателка ви признае дека е лезбејка? 2. Храна што ве асоцира на секс? 3. Да се преселите сега на место кое го посакувате, би отишле во... 4. Место во вашиот град што го сакате е... 5. Книга што ве фасцинира?
1. Како би изреагирале ако вашата најдобра пријателка ви признае дека е лезбејка? Па како гром од ведро небо ќе ми биде, вистински шок, ама ќе ја прифатам таква каква што е. 2. Храна што ве асоцира на секс? Чоколадо. 3. Да се преселите сега на место кое го посакувате, би отишле во... Германија или Италија. 4. Место во вашиот град што го сакате е... Реката 5. Книга што ве фасцинира? Најголемото чудо на светот. Ог Мандино Анкета 1. Повеќе сакаш да се одмориш на планина или море? 2. Сакаш да живееш во куќа или стан? 3. Колку деца сакаш да имаш? 4. Која ти е омилена позната личност? 5. Дали веруваш во своите способности?
1. Повеќе сакаш да се одмориш на планина или море? -Na more... 2. Сакаш да живееш во куќа или стан? -Vo kuca... 3. Колку деца сакаш да имаш? -Edno(ama vredno) 4. Која ти е омилена позната личност? -Angelina Jolie 5. Дали веруваш во своите способности? -Pa da,veruvam.... 1.Dali bi ja izbricila glavata 2.Koga bi stanala poznata licnost,javna licnost,dali ke go smenis odnesuvanjeto kon obicnite ludje? 3.Kako bi ja opisala slobodata? 4.Koga bi bila profesorka,koj premet bi sakala da go predavas? 5.Dali bi se prijavila vo nekoe realno sou?
1.Dali bi ja izbricila glavata Не Ама ако глумам во филм и ми дадат милион долари за да ја избричам, тогаш да 2.Koga bi stanala poznata licnost,javna licnost,dali ke go smenis odnesuvanjeto kon obicnite ludje? Не, сигурна сум во тоа. Иста ќе останам во односот со другите луѓе. 3.Kako bi ja opisala slobodata? Можност и избор да правиш тоа што го сакаш. 4.Koga bi bila profesorka,koj premet bi sakala da go predavas? Бизнис менаџмент. 5.Dali bi se prijavila vo nekoe realno sou? Да ама од типот на шоуто на Доналд Трамп. Анкета 1. Дали повеќе сакаш да читаш книги или списанија? 2. Каква свадба сакаш, гламурозна или нешто поинтимно? 3. Да можеш да бираш еден месец платен одмор на било кое место, која дестинација би ја одбрала? 4. Што би сменила ако си претседател на државата? 5. Каква кола сакаш да возиш?
1. Во последно време како што излегуваат крш списанија, повеќе сакам книги. 2. Се разбира дека сакам интимна свадба, ама да биде убаво. На музика не би штедела. 3. Еден месев платен одмор? Париз, чекај ме. Доаѓам. И твоја сум целата! 4. Сопствената позиција. Веднаш би се сменала од претседател. 5. Веќе имам одговорено на вакво прашање. Супер би ми дошла една Фолксваген Буба, по можност црвена. 1. Кога влегувате во супер маркет каде прво се упатувате? 2. Дали би ја промениле бојата на косата? 3. Која песна ви лежи на ? 4. Оливер Драгојевиќ или Мишо Ковач? 5. Што ве асоцира на тинејџерство?
1. Кога влегувате во супер маркет каде прво се упатувате? -Pvo si zemam nesto blago a potoa i drugoto za sto sum dosla..... 2. Дали би ја промениле бојата на косата? -Ne,nikogas nesum se farbala ni satirala ni nisto.Si se dopadjam vakva 3. Која песна ви лежи на ? -Povece pesni mi lezat na srce,ama definitivno pesna sto me opisuva e "ja samo pjevam" od Severina 4. Оливер Драгојевиќ или Мишо Ковач? -Ej neznam stvarno....dvajcata... 5. Што ве асоцира на тинејџерство? -Koga za nesto ke imam peperutki vo stomakot vednas se prisetuvam na tinejdzerskite denovi,koga se vljubuvavme bezveze i bla,bla,bla.... 1.Znaes li da plivas? 2.Kakvo dete si bila?Palavo,mirno,sramezlivo...kakvo? 3.Igras li sportska,ako ne,dali bi igrala,ako da,dobivas li cesto? 4.Koi se osobinite na edna nezavisna zena? 5.Dali razvedenite ludje imaat pravo povtorno da se zenat/mazat?Ili ke gi osudite.....?
1.Znaes li da plivas? Да, и многу сакам пливање 2.Kakvo dete si bila?Palavo,mirno,sramezlivo...kakvo? Мирно 3.Igras li sportska,ako ne,dali bi igrala,ako da,dobivas li cesto? Сум играла само 2 пати и еднаш имам добиено Треба пак да направам ливче ај сеа кога ќе почне светското 4.Koi se osobinite na edna nezavisna zena? Да има добро образование и добра работа со која ќе може сама да се издржува, да не и биде потребен маж за да ги задоволи нејзините финансиски потреби туку да може сама да се обезбеди. Да не зависи од туѓите мислења туку да има право на нејзин избор и сама да го бира тоа што е добро за неа. 5.Dali razvedenite ludje imaat pravo povtorno da se zenat/mazat?Ili ke gi osudite.....? Секако дека имаат и не ги осудувам. 1. Дали сакаш да се вратиш во средно? 2. Дали повеќе сакаш да гледаш комедии или хорор? 3. Дали имаш најдобар другар или другарка? 4. Дали си блиска со мајка ти и дали можеш да и го кажеш секој проблем што те мачи? 5. Какви луѓе те нервираат?
1. Дали сакаш да се вратиш во средно? -Da sakam,i toa mnoguuuu 2. Дали повеќе сакаш да гледаш комедии или хорор? -Ne gledam mnogu mnogu filmovi,ama ako moram da biram togas komedija... 3. Дали имаш најдобар другар или другарка? -Imam najdobar drugar,inaku imam i drugarki ama ne najdobri 4. Дали си блиска со мајка ти и дали можеш да и го кажеш секој проблем што те мачи? -Pa blsika sum i slobodno si zboruvam so nea,retko krijam nesto od nea,a i koga skrijam toa go pravas so dobra namera bidejci e golema straslivka i panicarka,pa ne i kazuvam za da ne se nervira 5. Какви луѓе те нервираат? -Licemerni,ludje sto mislat deka znaat se,ludje sto lazat,onie koi mislat deka se nad drugite a vsusnost se mnogu podole itn. itn. 1.Kako gi otkacuvas zdodevnite momcinja? 2.Vo kakvi pizami spies? 3.Tvoeto moto? 4.Sto si vo horoskop,veruvas li vo horoskop i koj ti e omilen znak(osven tvojot)? 5.Dali nekogas svesno si pogresila zatoa sto stanuvalo zbor za slatka greska?
1.Kako gi otkacuvas zdodevnite momcinja? Викам дека имам дечко долгаааа врска 2.Vo kakvi pizami spies? Розеви со срценца. 3.Tvoeto moto? Ако ги промените своите мисли, ќе ја промените и својата судбина на подобро. 4.Sto si vo horoskop,veruvas li vo horoskop i koj ti e omilen znak(osven tvojot)? Риби. Верувам помалку онака колку за забава, ништо повеќе. Дечко ми е Вага, па ти ако се разбираш во хороскоп пиши ми дали си одговараме Па не знам омилен знак 5.Dali nekogas svesno si pogresila zatoa sto stanuvalo zbor za slatka greska? Да. 1. Го слушаш ли слаткар? 2. На кој странски пејач сакаш да одиш на концерт? 3. Како која позната личност би сакала да изгледаш? 4. Дали би направила пластична операција? 5. Обожаваш ли бижутерија?
1. Го слушаш ли слаткар? -Sus slusala nekolku negovi pesni,ama vaka ne go slusam.Ne mi se dopadja,mi se cini deka gi omalovazuva devojkite vo negovite pesni 2. На кој странски пејач сакаш да одиш на концерт? -Bi sakala da odam na koncert na grupata GNR. 3. Како која позната личност би сакала да изгледаш? -Nesakam da izgledam kako nikoj drug kakva-takva,jas sum si jas! 4. Дали би направила пластична операција? -Ne! 5. Обожаваш ли бижутерија? -Pa da,moze da se kaze....sekogas nosam bizuterija,ne podnesuvam zlato. 1.Kako ke reagiras ako im upadnes na tvoite roditeli vo soba dodeka vodat ljubov? 2.Imas li omilena igracka ili kukla od detstvoto sto mnogu si ja sakas,seusete ja cuvas i nesakas da ja trgnes od sobata? 3.Kolku pati vo zivotot navistina si bila vljubena? 4.Koga si nervozna dali lesno izbuvnuvas i donesuvas izbrzana odluka i podocna gledas deka si zgresila,ili znaes da se kontroliras i prvo da izbrois do 10 sto se veli pred da napravis nesto? 5.Koja ti e omilena pesna,zosto,te potsetuva li na nekogo?
1.Kako ke reagiras ako im upadnes na tvoite roditeli vo soba dodeka vodat ljubov? - Ќе ме фати ужас и непријатно чувство, секако. Но од друга страна, ќе бидам среќна зошто моите се сакаат. 2.Imas li omilena igracka ili kukla od detstvoto sto mnogu si ja sakas,seusete ja cuvas i nesakas da ja trgnes od sobata? - Имав една полнета мека кукла, се викаше Жаки, и ја чував долго време во соба, но мувлоса, па морав да ја фрлам 3.Kolku pati vo zivotot navistina si bila vljubena? - Еднаш или двапати. 4.Koga si nervozna dali lesno izbuvnuvas i donesuvas izbrzana odluka i podocna gledas deka si zgresila,ili znaes da se kontroliras i prvo da izbrois do 10 sto se veli pred da napravis nesto? - Тоа е мојата прва и основна мана. Можам да избувнам, да решам нешто веднаш, и после тоа да увидам дека иако сум се помирила со последиците, не требало така да постапам. 5.Koja ti e omilena pesna,zosto,te potsetuva li na nekogo? - Имам еден куп песни што ме потсетуваат на некого. Особено на парови, не знам зошто 1. Да можеш да изјавиш на тв се’ што ти лежи на душа, што се’ би кажала? 2. Патување кое никогаш нема да го заборавиш е... 3. Лесно потпаѓаш под туѓо влијание? 4. Што ти значи најмногу во врската? 5. Искуство кое го сметаш за пресвртница во твојот живот...
1 . Не би можела да кажам се во јавност .. по природа сум срамежлива личност а и несакам сите мои тајни да ги дознаат ! приватност сакам 2 . Со мојата другарка во Охрид .. си поминавме најубаво .. најнезаборавен одмор до сеа ! 3 . Не !! тоа никогаш не би си го дозволила . 4. Искреност !! 5 . Запознавањето на мојата втора љубов .. 1 . Што си во хороскоп? 2 . Дали си била дебела во некој период од твојот живот ? 3 . Каде си патувала надвор од Македонија ? 4 . Омилен парфем ? 5. Твојата омилена песна ?
1.риби 2. не напротив 3. унгарија србија 4.франк диваин 5оххх теско многу песни сакам .м....мммммм ОД ОВОЈ ДЕН таа сега ми текна 1.си опростила ли на некој дечко повеке пати? 2.жалиш ли за некој бивши? 3.твое мислење за љубовта? 4.омилен стих од песна? 5.што сакаш сега во моментот кога го читаш оваа прашање?