Здраво мили мои <3 Kако сте ми? И јас вчера бев излезена на сладолед, ми се вртеше ко и секој ден ама не придадогв некое значење. Браво Ануш за тоа што си го исконтролирала нападот, тоа е еден голем чекор напред. Аделче, супер се мантрите немој ни да помислиш дека си досадна баш опуштаат И јас не сум баш ок деновиве, вчера и завчера малку боље бев, ама мора да се контролираме што да правиме. Денот може ти започнал малку лошо но тоа не значи дека ќе трае така цело време. Гледајте милимои филмчиња мене страшно многу ме опуштаат и интересни ми се онлине ги гледам и уживам. Јас бедоксин пијам ама кај мене нема некоја разлика со вртоглавиците проклеети, мене секој ден ми се врти више не памтам да имало ден бев нив, ама мора да има крај ееее се си има свој почеток и крај нели Ајде поздрав мили се читаме
здраво девојки еве ме и мене јас бев денес исто излезена сабајлево ми се јави другарка ми да види сто правам она знае за мојата состојба бас кога бевме пред еден месец со неа на кафе имав напад,и така малку зборевме на таа тема знам дека и од нејзе имам големо разбирање и како сто вели таа не смеес да се предавас,просетавме малку по бутиците јас пак имав како мало стеганје(боцкање)кај срцето ама не паниЧев фала богу,да ви казам инаку јас го Читам линден метод дуња ми го прати сега со тоа ке се занимавам голем поздрав до сите
здраво како сте м и ј ас денес с ум супер само еве сега моментално осекам некое стеганје н а грлото како гусене и како да немам сила да зборам па писете несто циело 5 кај сте азура ја нема дунја никлој нема
девојки мили мои имам убава вест JAS SE IZLECIV : ве сакам многу и ке ве поддржувам се додека последната од вас не се излечи мораше да го употребам методот за кој несакам јавно да зборувам затоа што ми е срам ... мораше мили мои бидејки сама неможев веке
Баш ми е мило за тебе и верувај дека сум пресреќна, секое добро понатаму храбра девојко знам дека нема да дозволиш пак да те надвладее анксот, секоја чест ти се восхитувам
Зоце мила напиј се демитрин или што пиеш ти незнам, би требало да те опушти одма за пола час.. Аделааааааааа бравос!!!!! Дај кажи што е ако не и ние да земеме да го практикуваме начинот на кој се ослободи од досаднава анкс. Јас сум супер овој ден, шеткав цел ден, и сега филм си гледам,Клон на сител хаха па после книга ќе читам рекасација..... Ве гушкаммм сиело, адела ферхунде зоцее дуњаа надеж и сите други мои храбри девојки!
не сум толку храбра мила сиело верувај ова ми беше втор пат во животот за овие 3 години да ме надвладее анксот првиот пат беше толку страшно што несе искажува се плашев од себеси ... дозволив 4 месеци да патам од тоа и како што поминуваше времето се полошо беше . тогаш сретнав една особа која го имала истиот проблем и го решила ... веројатно бог ја пратил . за неколку дена бев повторно старата фала му на бога. ете ова ми беше втор пат и ме држеше еден месец ... повторно побарав помош таму каде што ја најдов првиот пат. има добри луге верувај мила и има решение баш за се . Ајде сега очекувам една по една сите да се збогувате со уништувачот на животната радост . Јас го очекувам тоа од сите вас и нема да престанам да пишувам на форумов се додека сите не бидете ок . Потоа следува едно групно запознавње и една женска забава.
Мислам дека знам за што станува збор, но ќе оставам се на случајот Адела душо, мило ми е за тебе..едноставно лѓето треба да го најдат најдобриот начин за себе. Се минува низ многу работи, но одлуката за тоа како ќе минеме останува на нас. Ве читам, синоќа сите сте биле „откачени“ и се изнасмеав. Ферхунде, мила, дали ти воопшто ја практикуваш хомеопатијата, како што рече дека ќе ја практикуваш?! Баш те помислив пред некој ден...И искрено, долго време си ОК, така да- навистина си храбра
adela дај кажи те молам нема ништо срамно и страшно се надевам во тоа што ти помогнало да се извлечеш од оваа знаеш и самата на колку ке помогнеш ако кажеш ајде мила биди добра како што си убава....и баш ми е чудно да помине оваа за еден ден Т:Е ноќ Поздрав за anuskaNESTLE,azzura,cielo,dunja и сите други храбри девојки
А.Д.Е.Л.А дај кажи како......... јас го надминав ама сеуште со еден страв секојдневно се борам не можам да го совладам..... биди срцка кажи за мене нема потреба колку толку јас се опоравив ама девојкиве тука заслужиле, премногу заслужиле, барем испрати им по лична порака како да се справаат, ако не сакаш јавно... тоа навистина би им значело.....можда би им помогнало ама ти одлучи си сама.... поздрав
ne mila ne pomina za 1 nok ili den pomina za 1 cas isto kako i prviot pat koga mi se pojavi додуша треба да поминат три дена за да бидам потполно здрава но и сега ми е супер( немам баш никакви симптоми) дури и чудно се чувствувам искрено бидејки сум навикната само на грчеви вртоглавици трпки и што уште ли не сега ке ви кажам нај искрено на сите како беше па која од вас како сака нека свати но вистината е таа само се надевам нема да ме критикувате многу Пред 3 години за прв пат се сретнав со ова ужасно нешто и страдав премногу дури почнав и за себеси да се плашам од толку што беше лошо. тогаш за прв пат отидов на психијатар но верувајте тоа не е никаква помош туку површни муабети и трошење пари. За срека сретнав една жена која почна да раскажува за себе како и било (јас не ја кажав мојата состојба ) и како и поминало (како бог да ја прати во тој момент) . Опиша баш се и кажа дури и каде била. Не чекав многу во прватаа прилика заминав и верувајте за неколку дена бев како нова. Во саботата ми беше многу лошо па се решив да одам се јавив на телефон и се закажав за денеска ... неможев веке сама да се туркам напред .Денеска во 1 часот бев кај една жена и таа буквално ми го зеде цел страв па за 15 мин бив во одлична состојба ми се чинеше дека можам се да направам . Подобро вака отколку да се мачам ...така си велам. Ете тоа беше се па сега која сака нека ме осуди битно јас вас ве сакам мои храбри девојки
сега сум во дилема дали да се напијам б6 или не бидејки овие неколку дена ги пиев навечер кажете ми ваше мислење ве молам инаку немам баш никакво чувство на нелагодност ве сакам многу
*adela нема што да се плашиш да се напиеш Б6 тоа е само витамин кој ке те смири али ако не чувствуваш потреба немој да го пиеш Ај ако сакаш нешто поконкретно што,како кај се наога таа жена да ми пишеш во ПП (ако сакаш се разбира ) *azzura да идам кај еден хомеопат во СК али некако не ми е баш професионален барем по тоа шточитав како треба да ме прими и какви прашања да ми постави ништо од тоа бев еднаш и ми даде две апчиња и тоа е се така да незнам што да кажам нешто малку сум подобра али не е тоа тоа ......али ја сум упорна па ке барам друг слушнав за една друга која баш работи како што треба али немам пари моментално И ТО
а.д.е.л.а извини ако малче те нападнав ама стварно ми изгледаше себично нема лутиш само сум искрена, тетка ми од србија пред 3 год беше кај една жена и навистина и помогна, јас лично имам страв и не сум посетила такви работи ама се би дала да бидам како порано, сега другарка ми ме тера да одам кај една жена што работи со вадеше на негативна енергија и напнатост ама сеуште се мислам па затоа би ми значело ако може по лични пораки да ни дадеш контакт или слично може и тоа нашето мозоче ке го исполни со радост...... фала ти однапред ....... а тие што ги интересира хомопатијата јас бев пред 3 месеци ме чинеше 1000 ден кај една многу фина женичка ми даде да пијма една бахова тепарија и некој хомопатски лек што ја буди животната сила го пиев 7 дена , ама глупачка сум се фатив со испити па оставив на пола не отидов по втората доза од баховата терапија, а за ефектите нема никакви нус појави , па што да кажам малче ме смири ама можда самата се заебав што не ја довршив .......
ферхунде дај срцка ако сакаш ке ти го дадам бројот по лична порака на мојата хомопатка, женава е стварно професилналец, пишува колумни по списанија за здравје, за мене состави цели листови биографија, од детство па се до сегашноста ме прашуваше подобро од психијатар, максимално ме сослуша и според тоа ми ја правеше терапијата, кога одев на контрола на 2 недели секогаш ме прашуваше што чуство ми преовладува и ако имаше потреба ми додаваше некои посебни билки...... а дополнително не наплаќа целоит третман и изнесува 1000 ден... а никогаш не ми препишала апчиња само терапија што ја капнувам на јазик 3 пати по 4 капки и еден хомошатски лек за 7 дена кој се конзумира...
Aјде чекам бројче и објасни ми кај се наога ....добро разбрав дека треба да се оди на 14 дена или ....ај пиши ми се тоа во ПП
da pijam ili da nepijam b6 aj pls resete za mene oti mi se prispa pa ke si legnam ferhundeee milo kazi nesto ve sakammmmmmmmmmm