Pred tri god koga me fati psihijatarot mi dade citram i heleks ne se sekavam kako gi piev ama helexot brzo go iskluci a citramot posle godina i pol dve i cela god bev super!!! Do sega
Lele luge nz vie epten se razbirate jas mislam deka anksot i depresijata odat zaednoMa pojma nemam vise!!!!!
Pred 3 god. Nz sto targetirase ama odednas pocnav da se plasam strasno!!!!! Ako so majka mi se cuev sabajleto a ona po pet min pak mi se javuva mi bese strav da se javam da ne mi kaze deka na nekoj nesto mu se sluculo ili umrel ili neznam. Prestanav da se gledam so drugarkite samo izgovori naogav da ne odam. . .....strasno bese. I eden den resiv jas vaka poveke ne i pravec psihijatar
Pred 3 god. Nz sto targetirase ama odednas pocnav da se plasam strasno!!!!! Ako so majka mi se cuev sabajleto a ona po pet min pak mi se javuva mi bese strav da se javam da ne mi kaze deka na nekoj nesto mu se sluculo ili umrel ili neznam. Prestanav da se gledam so drugarkite samo izgovori naogav da ne odam. . .....strasno bese. I eden den resiv jas vaka poveke ne i pravec psihijatar
Ke mozesh li da kazesh od koj psih. si tolku zadovolna? navistina e teshko da se najde dobar psihoterapevt..