Ima li nekoj iskustvo so pienje na Elicea? Mi gi prepisaa no uste ne sum pocnala da gi pijam...Imam jako izrazena fizicka anksioznost ili kako so mi rekoa na psihijatar somatizacija.
Денес кога станав одма пиев хелекс и премногу ме успа не можев да функционирам и уште сум како замаена... јас само би спиела и ништо друго...Подобро и веќе да не се разбудам...
Дечки, дали некој од вас знае каде се оди за снимање на главата? Како оди таа постапка, треба да земеш упат од матичен, или? Ве молам за подетални информации, ако сакате може да ме контактирате и во ЛП.
За магнетна резонанца? Одиш на матичен па упат за специјалист па тој ќе ги закаже не може директ од матичен. Има во државна, градска 700 денари е ..
A be kako e mozno eden den se OK drugiot da si mislis deka ke zavrsis nedaj boze?????? E denes mi e onoj vtoriot!!!
Денес бев во теретана саат ипол вежбав се препотив но пак ми е како во сон незнам повеќе што да направам се пробувам, вежбам месец два три џабе физички има резултат психички исто аман
Само си се жалиме, нема кој да не поттикне и да ни каже некој убав збор позитивен... за греотка сме, па да ти кажам ни за џенем не сум
Не сме за фалење туку за ќотек. Едвај чекам да пукне пролет сонце, ова време магливо и студено веќе не се издржува.
Да прашам дали некој има проблеми со дишењето т.е нормално дишам но кога доага тоа да се издишам како да немам воздух .Дали е тоа анксиозност или др проблем ?
И тоа што викаш за ќотек сме богами, по цел ден сме активни овде и нормално дека на тоа и ќе мислиме... Ама не можам да не се уклучам како да ми фали нешто
Па нормално дека сме активни...си викаме добро е, не сум сам/а, има и други...така е полесно!!! Ќе се охрабруваме и ние ама еве сега не ќе да е моментот
Upat od maticen do specijalist (nevrolog, psihijatar itn...), pa specijalistot ke te upati za magnetna,700 denari e drzavno ama se ceka dosta