Денес ми е пореален животот шетав во шума па после вежбав сега малце да одморам , тешко ова вежбањето ама на крај се исплати до некаде
иста сум и јас... не знам дали е времето дали сме ние... што терапија примаш... можеш да ми пишеш во лп
ај ве молам да ми препорачате добар психијатар, решив да го сменам, а не знам каде да одам... и секако да работи со картони
Јaс би ти јa препoрaчaлa Алексaндрa Бoшкoвскa вo истaтa oрдинaцијa рaбoти кaј штo си сегa...сaмo смени гo дoктoрoт...млaдa е и oдличен психијaтaр...
Земав од чајов колку да знаете со @baba Rada што го зборевме у зегин онаа за органска храна у гтц негде двеста триесет и кусур беше имаше уште еден на залиха па ако сака некој нека си купи Релакс микс
Zdravo, odamna ve citam no prv pat pisuvam, imam anksioznost nekolku godini no nekako ja kontrolirav, megutoa pred nekoe vreme mi se sluci smrten slucaj i malce sum pak pod stres pa se vrati nemilata sostojba. E momentalno imam ogromna bolka vo gradite duri i kako kiselina, neznam dali nekoj imal slicno nesto ama me plasi i samo mi ja vlosuva sostojbata. Edno 90% sum sigurna deka e od anks ama ke bide dobredojden nekoj sovet. Fala
Дај боже, само нека оди на подобро... Инаку јас тук таму сум константно добра, добро ми е не се жалам, повремено ми се спие, имам главоболки и тоа е...што се вика работам нон стоп на случајот хахахаха....(мислам на ова пореметувањето..хахахаха...колку се може....хахаха.... Пред некој ден бев на мекици и таткото сиромав едно по друго му се згодија и вика....сеа го сечам и го ставам во тегла...а јас си мислам леле бре тешко на жена ти...како да се кастрира она......хахаххаха Тешки денови...за некои со за некои без болести...
a zemate li nesto za spienje i toa mi e problem momentalno, probav sto tehniki na disenje i zaspivam ama mnogu cesto se budam i pak ne sum naspana
Јас симнав од плејстор апликација да слушам како врне дожд и си се мести на колку време сакаш да се исклучи само..се место и грмење