Абе нели 30 мин. пред спиење...ти со бебињата си легнуваш...ако не се исклучиш за пола саат незнам што ќе те снајде
Дајте чај против опсесивни мисли луѓеее.. Moже и некоја ,,ајдучка" тревка, само да пасе нешто мозоков наместо да меле.
Нема тревка за тоа мила....само хемиски лек помага...таму кај што има природен лек кажувам таму кај што нема НЕМА, мора хемија... Ако пасе мозокот мора и да меле, но колку ќе џвака или само ќе голта е знак прашање!
I ti pomaga ova, bas ke probam. Sega ke odam i na joga ama momentalno me drma i neznam dali ke go izdrzam casot najgolem strav izglea mi e da sum sama doma ama moram da se naviknam, samo doma me faka ludiloto. Cel den ne mi e nisto, koa ke dojdam doma krs.
Е да, јас најмногу би сакала да постои таков чај ќе си ги вратам килограмите на старо...ем здрава ем витка.....ахаха
Море да не се праам јас дека многу се разбирам од чаеви и тревки да не ми се избаци баба Рада со некоја магична формула...хахаха
Сега ми текна еден виЦ за ова што го напиша Nalayan: Цветко влегува во билна аптека: – Дали имате чај за опсесивни мисли? – Имаме! – Може ли да ми насадите во мозокот?
Луѓе, ако разбирате шала и вицеви значи сте здрави...не ви треба терапија, ни тревка, ни бутур само смеење е лекот...
Ве поздравувам со мојата омилена: I LOVE MY LIFE I am powerful I am beautiful I am FREE I LOVE MY LIFE I am wonderful I am magical I am ME I LOVE MY LIFE И еве една порака од мојата среќичка.... ssssssssss\zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzb bbbbbbbbbbbbbbbbnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhxcrm, mgfm,mnm x xx asjhh//////////dfffgyghjklhj
За прв пат можам да кажам дека денес се чуствувам ужасно Од сабалје стегање во градите, немир и нерасположение...
Дечки, ми рекоа дека за магнетна резонанца многу време се чекало. Ме пратија кај специјалист, а потоа тој да одлучи дали ќе ми даде упат. Ме прашуваа дали имам некој познат невролог или нешто за побрзо да оди процедурата, ама јас немам. Не знам што ќе правам вака, во четврток имам закажано со специјалист кој треба да ми даде упат. Не знам дали ќе успеам да дојдам на ред, за никаде сум. Дајте некој совет нешто..
Мaлaтa плaчеше пo мене сaвaјлевo немoжеше дa се смири...ќе дoцнев зaнa рaвoтa aмa мoрaв дa јa oстaвaм...фaти вирус и сеa е кенкaвa...и требa мaмa..