Jas imam slicen problem.Ne me bolat zabite ama kako sto pisa sara nesvesno gi stiskam postojano vilicite koga ke mi tekne prekinuvam i potoa pak ista pesna.
Здраво на сите, Ве молам доколку познава некој добар Психијатар од Битола со кој имате искуство или пак сте слушнале да ми предложите доколку несакате јавно може и во ЛП, Сега за сега имам слушнато за Билјана Гагечевска дали некој има искуство со неа?
луге помош не сум пишувал многу одамна,денес пред вежби се напив Yuhimbine нешто за намалување на масите прдходно бев пиен еспресо,инаку пиам Elicea od 5 mg за време на тренинг имав страшно срцебиење тахикарија потење сега кога се вратив читам на интернет дека билката јухимбине го зголемува притисокот,доведува до заврзанана срцева работа немирен стомак анксиозност многу сум вознемирен сега и читам дека не треба да се комбинира со антидересиви а јас денес првпат се напив а треба Eliceata да ја пиејам пред спиење ме фаќа голема паника неможам да заспијам,апчето Yuhimbine го испив во 17:00 часот незнам дали дејството уште му трае и дали да се напијам Elicea некој ако имал искуство нека пиша .блаодарам
Е да ви кажам може и слушнавте, не спомнаа дури и на вести заради времево, дека потешкотии ќе имаат метеопатите и анксиозните.... Што значи ние ради времето сме вакви
Не се вознемирувај толку, еве и не мораш да пиеш еден ден АД напи се утре исто време како што си пиеш... а и да си се напил АД во комбинација со тоа, не верувам дека од еднаш ќе има непријатен ефект... Повеќе си се исплашил затоа што си прочитал... ништо не е! А замисли ги тие што комбинираат алкохол, дрогА и редбул, па ништо бутур не им е
Ете зошто ме чешал носот пред два дена, ме префати од малата вирусот, па два дена ми е затнат, ме чеша и кивам. Друго се по старо...
I mene me interesira dali ima nekoj aktiven od bitola na forumov porano vo prilep idese psihijatar od bitola izabela mislam se vikase dali nekoj dosega ima slusnato za nea???
pls help dali nekoj imal konstantna bolka vo gradite, kako pritisok i knedla vo grlo? toa mi e najgolem problem momentalno, celo vreme mislam deka ke dobijam srcev udar i navecer gi imam istite simptomi i misli, ne prestanuva ova steganje, mnogu e gadno