Хелексот е едно о погадните работи шо сум ги г'тнал....ми а уби у најмалата желба за секс....само маточинаааа
кога сме кај сексот немам ни најмалаа желба за тоа, ама паметот не ми оди буквално... дали е до хелексот, дали до АД не знамм
Dali vi se slucuva od pregolema psihicka optovarenost i stres,da vi naviraar prebrzo negativnite misli i da se cuvstvuvate dezorientirano vo tie momenti? Mislam deka imam na momenti derealizacija i loshi,negativni misli edna po druga tolku brgu mi nadoagaat nemozam da gi kontroliram. Uzasen strav me faka,se si mislam deka ke go zagubam razumot,ke izgubam kontrola nad sebe si i takvi loshi raboti. Inaku pijam AD CITRAM 10mg. no mislite nikako da gi smiram
Мене ми се случува ова, па затоа почнав со хелекс од 0,5...утре сум на контрола па ќе видиме што како... поздрав
Здраво и јас сум го имала тој проблем и ми припишаа верапамил за да сесмири срцето иначе здрава личност но заради стресови ти се случува ова...
Кој го фака паника внатре кога надвор пече сонце ? Кога сум надвор убаво ми е, кога сум внатре одвреме навреме ме фаќа некоја возбуда паника нервоза зошто надвор е убаво времето. Некако на моменти сакам да дојде пролет на моменти мислам зимава пребргу помина и сакам барем уште 2 месеци да е ладно тмурно. Забегана сум знам
Јас па поинаку те сфатив Ама, џабе е ко сум нервозен си велам некогаш 2 диазепами да се напијам, ама страв ми е треба наредниот ден и да учам.
Zdravo i dobar den na site sakav malku da pozboruvam so vas vo vrska so anksioznosta,videte jas pred nekoi mesec dena vidov eden drugar kako e promenete mislam stana mnogu loso momce bagaont,tepac takov tip i mnogu me obzema nekoj strav deka ete jas takov ke stanam celo vreme mi se vrtat takvi misli vo mojata glava se plasam oruzje da vidam iako jas ne sakam takov da stanam mi strav premnogu deka ke izgubam kontola vrz sebe i deka ke se poremetam od mislite bev i na psihijatar me izgore so pari i nekoi apcinja mi dade no nisto ne pomaga ve molam za pomos za nekoj sovet i za nekoj dobar psiholog !!! Momentalno mi mnogu tesko navecer se gusam strasno strasno pun sum so misli crni i strav !!!
ocigledno stradash od opsesivni misli kako sto i jas....se plashish ednostavno od toa sto ke go pomislish da ne go napravish a znaci ako se plashish toa ne e edel od tebe i ti ne si takov,se plashis deka zabeguvash so mozokot i deka poluduvash zatoa sto ti se pojavuvaat negativni so zastasuvacka sozdrzina ? no ti ne si takov i nema da stanes inace eve preporaka za dobar psihijatar dr jasmina vo sk 11 oktomvri kaj zelen pazar dr pavlov se vika ordanacijata raboti so zdrastvoto i pregledot ke ti dojde okolu 150 den tuka nekade ke ti zakaze maticen i ke platis eftino...
Ee fala ti blagodaram mnogu ke go pobaram psihijatarot iskreno da ti kazam poveke neznaev od kogo da pobaram pomos ti blagodaram mnogu go cenam toa sto si se potrudila da mi pomognes !!!