Znaci se istoto sto go imas proziveano go imam i jas, ama tocno istite simptomi, ne za drugi, ako kaj ednata najdat bolest, so sigurnost e istoto kaj drugata, jas vcera bev na pregled, i mi proverija motoricki sposobnosti, ramnoteza, mi rekoa deka e nedostatok na vitamini, i poveke vezbi da pravam za vratot. utre ke se javam za izvidite na krv. se nadevam se e vo red, bitno e deka ne si sama vo ova, Eve jas sum dokaz, i tvrdam deka gi imame istite simptomi pozz
Јас имав слични симптоми и направив секакви испитувања се е во ред бев и кај психијатар ми препиша терапија. Па засега сум подобар да не сум за подзарек ретко ме фаќаат напади. Така да 100% ти е анксиозност појди на психијатар ќе ти кажи некои совети и некоја терапија позз
Стварно се надевам дека е така. Повеќе ме теши состојба на анксиозност, него ли било што друго. Иако морам да признаам дека е ова страшно. Болен од се, а уствари од ништо. Ако прво се убедам себе си дека не ми е ништо.
Немаш ни мултипли, ни леукемија ни ништо Се е анкциозност. И јас некогаш ги имам истите симптоми, ама кога ќе престанам да мислам одма поминуваат. Што повеќе се оптеретуваш тоа поизразени ќе бидат.
Те прочитав јас на други теми дека се жалиш за глупости. Помисли како ќе ти беше да ти умрат двата родители или да ти умре друг што го сакаш најмногу или да си тешко болен и ќе сватиш дека ти немаш проблем.
Најтешко е кога времето е променливо. Денес цел ден мајка ми и татко ми ми се пред очи. Депресивен сум во лицето, сигурно на луѓето им личам на психопат на тие што не ме познаваат. Тие што ме знаат ме сожалуваат, не знам што е полошо.
Денес 2-3 пати помислив да се самоубијам за да одам кај нив. Ако нема ништо на другиот свет барем да се спасам од болка. После ми текнува колку ми беше убаво некогаш и се надевам на подобро во иднина се дури пак не ми дојде многу тешко и така во круг.
Се надевам одиш на психотерапија ако ти е вака подолго време. Какво самоубиство. Живот е пред тебе. Колку и да е тешко, прифати предизвик за борба.
Jas stvarno veke neznam, imam custvo deka imam problemi mi trpne celo telo, jazikot, glavata, obrazite se. Imam custvo kako da mi se vkocanuvaat ekstremitetite, me pecka na stapalata. Bidejki simptomite na anksioznosta se slicni so tie na Multipla skleroza. Mnogu mi e strav navistina, pomagajte
Здраво на сите јас сум нов член и сакам да зборам нешто со вас.Пред 2 месеца гледав еден филм кој се вика Шишање и е српски филм можеби некој од вас го гледал,во тој филм се зборува за едно дете како се пореметува и станува како психопат,од тогаш се извадив од памет да не станам и јас ваков да не изгубам контола врз себе да се пореметам почнаа да ми идат страшни црни мисли како тепам и убивам како мего се преплашив имав тахикардија а најголема болка ми беше осеќав како мачнина во желудникот и прво бев на бајчка зборев со блислите па бев на психијтар ме изгоре со пари и нешто многу не ми помогна и еве после два месеца доста ми е подобро ама додека се занимавам со нешто добро е, а се потсетам каожко ми било одма ми доаѓа таа мачнина во стомакот па затоа барам тука помош што да правам и некој совет ако може ве молам за помош !!
Dobro ne mi e jasno sto tie izvicnici tolku, mi se deres ili sto Kaj mene e mozno i da e vratna skolioza plus anks. zatoa imam i bolki vo vratotot i rbetot
Ма какво дерење, уште дерење ни фали овде!(извичник) Само ти ставам до знаење. Се е можно да е! Јас кога бев најлошо не врат не знам шо не ме болеше...кај и да се пипнам имав болка. Физичките симптоми на анксот се страшни! (Многу извичници)
Иста мака мачиме. Јас денес и болки под левото ребро имам. Како со нож да ме боде некој. 300 болести ми паднаа на памет. Веќе не знам што се не си дијагностицирав. Што бидна со резултатите од крвна слика?! Се ок ?!
Da se e ok, ama toa sto mene me maci e trpnenje i slabost vo racete i nozete, kako mislam deka ke mi otkazat. Peckanje na stapalata, vkocanuvanje na prstite na racete stvarno nz, se mi se povrzuva so Multipla skleroza od toa mi e najmnogu strav a sekako toa ne moze da se vidi vo krvta. No sto da pravam doktorkata mi rece da vezbam i da poveke vitamini i minerali, i ako ne pomine togas pak da otidam :=
Не е тоа што мислиш. Ќе помине, смири се. Земај магнезиум, калциум. Витамини од групата Б. Витамин Д исто. И јас низ истото поминувам. Не знам како биваше баш истите симптоми да ги имаме.
Значи цела недела сум под стрес.. Многу јадам стварно по 4 пати дневно а сум ослабната 3 килограми..Како е можно?
Ima nekoj ziv?? Staviv vaginaleta me fati panikaaaaa pomoss neznam kaj da se obratam pa tuka pisav lugje vo panika sum strasna