@Mummy. А дали ти влијаат на тежината ?Предходно пиев Асентра и за неполни две недели "мечка"станав :/
Да ми каже некој , што е разликата помеѓу хелекс и диазепам , за диазепамот пиши да не го користат депресивни особи а хелексот да се користи во такви случаеви ? А и двата се седативи. И дали хелексот оди без рецепта?
Колку што знам ХЕЛЕКСОТ е АД, додека пак ДИАЗЕПАМОТ е за смирување и опуштање на нервите. Исто се дава и при болка, значи за нервите е. ...има разлика!
I dijazepamot i xeleksot spagaat vo grupata na sedativi.xelejsot ne e ad ama ima i antidepresivno dejstvo.toj e tri vo edno : sedativ antipanik i antidepresiv.no sepak spaga vo grupata na sedativi.a dijazepamot e sedativ i muskulen relaksator. Znaci se razlicni i na sekoj individualno mu odgovaraat ili ne.pozz
Zdravo ... Dali vi se ima sluceno da se razbudite so neubavi cuvtva,kako da imate grutka vo grloto,kako nesto da ve stega , malaksani ste ,nemate zelba ni da lezete,ni da stanete , ni da spiete? Jas denes se razbudiv so ovie simptomi i ne znam kako da go pominam cel den,ne znam sto da pravam? Mala pomos , ako na nekoj mu se ima sluceno vakvo nesto ?
Истото ми е случува скрос незнам зошто преку ноќ , станав и немам желба ни да стнам ни д лежам ни да спијам и плус некаква тежина во градите ужаси .
ништо барам по дома занимација нешто ке чистам ова она да подзаборавам , навечер ми поминува малце наутро е пострашно, само да не се затвараш и да седиш во место прави нешто движисе што било.
Blagodaram ke probam so toa iako so bebeto imam prilicno dvizenje no sepak ne mozam da otrgnam mislite od toa .... Blagodaram uste ednas za sovetot