Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. HeLenna

HeLenna Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    1.167
    Допаѓања:
    1.402
    Lani bev na kardiolog, se bese vo red. Ova sega mi e novo, neznam dali e od anks ili ne

2. Diva0710

Diva0710 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2016
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    208
    Luge poslednive 5 dena imam nekoi cudni senzacii vo 2 te noze...cuvstvuvam kako mi pulsiraat kako mi vibriraat kako vnatresen tremor...znaci ne e vidlivo so oko i se slucuva samo koga lezam. Isto kako posle naporen trening kako da sum gi preoptovarila so vezbanje i koga ke sednes cuvstvuvas pulsiranje...znaci veke 5 dena samo na toa se fokusiram koga odam sedam nema nisto...a legnam pocnuva vnatresno pulsiranje, tresenje, vibriranje...nezz sto da kazam...

3. shooter.0801

shooter.0801 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2017
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    347
    пробај кога ќе легнеш крени ги нозете на ѕид да ти слезе крвта

На Diva0710 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. shooter.0801

shooter.0801 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2017
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    347
    Мислам дека сепак треба да провериш, за да знаеш засигурно.

5. HeLenna

HeLenna Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    1.167
    Допаѓања:
    1.402
    I pak se se sveduva na trcanje po doktori I zacaran krug...

6. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    966
    Допаѓања:
    3.014
    Што сестра ке беше со такви негативни работи да те теши,сигурно нема да те остави ако те сака , еве жив пример сум јас ,иако сум во ваква состојба дечкоми никогаш не се пожалил дека му смета .

На Scorpio87, Viki693 и GirlLove им се допаѓа ова.
  7. viki_23summ

viki_23summ Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2017
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    10
    Ne gi slusaj nikogo gluposti eve zosto femina e dobar forum ama i los oti sekoj tuka ti pisuva. Cim si bila lani na kardiolog nemora pak..tpa sto vikas ti mene mi se ima sluceno mng pati za 1 god 10pati na kardiolog i mi vikaa top si nemas nisto da ne te gledame veke. I jas mislev nekogas deka imam ne regularen puls eve i sea mislam taka ama sve e od nas mozok. Jbg

На Sunkrik му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    966
    Допаѓања:
    3.014
    И ова утро се пробудив со некаква нервоза во рацете и нозете, се обидувам да го истуркам и овој ден како секој нормален , но тешко оди некако .

9. sara97j

sara97j Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.061
    Toj sto te saka ke te saka sekako. Toj sto ke otide na prvata prepreka NE ti ni treba. Sekakvi gluposti nosi zivotot AMA bas vo takvi situacii SE poznavaat vistinskite lugje.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  10. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.175
    Допаѓања:
    16.394
    Пред саат време се напив пепси, дали смеам да се напијам дијазепам?

11. sara97j

sara97j Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.061
    Зошто да не? Тие реагираат со алкохол, ама дури и со алкохол нема да ти биде ништо ако се мали количините :)

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  12. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.175
    Допаѓања:
    16.394
    Фала, му олесна. Се напив од страв пола чаша.... А дијазепам од 2 мг. Туку сестра ми прави свадба за некој месец и ми е сега како ќе биди.... Нз, дали ќе издржам..нз шо ми е ама паники од жешко ме фаќаат многу, а 100000000% сум сигурна дека не бев вака.... Стојам на ставот дека ќе успеам

13. sara97j

sara97j Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.061
    Нормално дека ќе успееш :) Нема што да биде, се ќе биде океј. Дента ако мораш пак ќе се напиеш диазепам и готово. Никој не бил, сите сме дошле тука некако и сите некако ќе заминеме од тука :)

14. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.175
    Допаѓања:
    16.394
    Нз шо се случува со мене... Сега чекам да одам пак на докторот.... Го сменив психијатарот.... Едниот само ми даде терапија, ни 5минути не поседив... А се поќе и тонам.... Никој не ме сфаќа и се чудат што ми е, некои другарките почнаа да ме избегнуваат.... Ама па и јас сакам да дишам слободно....

15. HeLenna

HeLenna Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    1.167
    Допаѓања:
    1.402
    Dr
    Draga @GirlLove, moras da go smenis vakvoto razmisluvanje... Znaci ne ti pisam so namera da se iskaram ili da te navredam ama spored postovite sto gi pisuvas sfakjam deka epten loso razmisluvas... Kako mozes da se zaprasas dali mozes da se napies pepsi I dijazepam, toa nikogas ne bi mi padnalo na pamet. Zastani malce na svoi noze, ne obrnuvaj vnimanie so ti zborat drugite, smeni gi mislite,bidi malku silna... ama so vakvo razmisluvanje,tesko...Kakvi ti se mislite takov ti e zivotot,moras toa da go sfatis. Ne ti pisuvam so losa namera, nemoj pogresno da me sfatis.Poz

На Sunkrik, LUCI 99, Lianna Anna и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    14.813
    Значи малку да ми стане лошо одма во глава ми се враќаат мислите од деновите кога ми беше најтешко и некој потсвесен страв да не се случи истото. Ви се случува ли и вас да бидете подобри па кога ќе ви се влоши да мислите на почетокот? Поздрав :)

На Sunkrik и Scorpio87 им се допаѓа ова.
  17. Vegegirl

Vegegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    136
    Kako ste ovie dva dena? Jas sum pred ciklus a i vremevo me dounistuva...postojani glavobolki i panicni napadi:(

18. pajton

pajton Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    103
    преска до дека вежбав кардио ај што беше спарно времето ко ми залупа срцето ако не идеше преко 200 го осеќав во глават како удира подзастанав почна како да ми се гади.незнам дали е паничен пошто секој ден вежбам активно по саат време кардио сега кога се вратив го мерев притисокот 120/77 пулсот 72 не ми се беше десено ова многу одамна инаку пијам elicea od 5 mg скоро година ипол.

19. Sunkrik

Sunkrik Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2017
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    72
    Појма немам како да ставам слика, инаку точното име им е MAGNEZANB6 на Dr. Viton. Подолг период ми е подобро ама мислам дека има врска со терапијата што ја пијам во комбинација со психотерапија.

20. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    966
    Допаѓања:
    3.014
    Од вежбањето ти е многу се имаш оптеретено , и мене за време на вежбање така ми се има слошено .

На intra му/ѝ се допаѓа ова.