Со антидепресиви можеш да пиеш, но не и да се опиваш, значи пиво-две. Со анксиолитици не. Пр. Хелекс ако се напиеш, нека поминат бар 6-7 саати пред било што да пиеш алкохолно.
Ах знам...најтешко ми беше што сопственото дете не можев да го чувам... Еден ден дури ми рече не сакам ваква мајка...сите деца одат шетаат со мајките ти само спиеш....Мислам дека од тој ден се разбудив и сфатив што си правам на сама себе.... Можете сите верувајте поминува.
не пијам хелекс само пијам елицеа и тоа навечер кафето го чисто баталив и да ви кажам многу ми е подобро исто насабајле пијам и аципан ми се дуваше мевот од хеликобактери
1.Доколку сакате да додадете нешто ново во ваш веќе постоечки пост одкако веќе сте го пратиле користете ја опцијата ,,редактирај,,. 2.Ако сакате да им одговорите на постовите на повеќе членови, не пишувајте за секој член нов пост туку кај сите кликнете ,,цитирај,, На крај кликнете на ,,вметни цитат,, и одговорајте. 3.Ве молиме користете кирилица.
Веќе неможам со овие АД повеќе, се напрајв како Буре од 100кг ,а предходно си бев "Нормален" Сите само ми зборат мн си се поправил и сл. Има некој ваков "Проблем"?
Јас ја пијам година и се имам поправено само 6 кила ама тоа дека почнав да јадам повеќе претходно гладував
Јас секако сум си дебела, но асентрата ми даде елан за живот и почнав да се движам, па ослабев Самите ад не здребелуваат, ама знаат да отворат апетит.
Jas se popravam od asentrata otvara apetit koga ne ja piev nekolku meseci vednas splasnav I oslabev sega isto me ceka si znam
Фала Тоа е она што и јас сум решена да го правам - физичка активност. Рано е ова уште да осетам промени, втор ден ми е.
За 3-4 недели ќе бидеш како нова Првите две недели може и да ти биде потешко, ама верувај дека многу скоро ќе бидеш супер
Чекајте сеа, ај некој кој стварно знае нека одговори: дали АД сами по себе дебелеат или само отвораат апетит што подоцна е причина за здебелување? Ај сеа )))) Таман почнав да пијам АД и се исплашив ))))