Па кога ќе видиш, исто е. И јас сум на АД. Кажав тука еднашка, се здебелив 3 кг за месец дена. Ама ги симнав. Уствари, не е важно тоа, колку што е важно ние да сме добри.
Здрaвo нa сите...нoвa сум oвде.И јaс кaкo и пoвеќетo oвде се бoрaм сo нештo и сaмa незнaм штo.Не сум билa нa лекaр и oд тoa се плaшaм уствaри oд се се плaшaм.Мaж ми гo пoдув више пa пoчнaв дa се трпaм у себе.Немoжaм сaмa нигде дa мрднaм се мислaм ќе пaднaм ,ќе ми се слoши , ужaснo се чуствувaм немaм нa кoгo дa му се исплaчaм ме игнoрирaaт ништo не ти е ми викaaт a јaс тoнaм aјде дaјте сoвет мoже oвa ќе ми пoмoгне мaлку не се знaеме пa пoлеснo е зa рaзгoвoр сo непoзнaт oткoлку сo свoј ...се нaдевaм декa сум дoбредoјденa
Како и да е ќе качиш некое кило ) него батали физички изглед сега мислам умот да ми е спокоен ми е најважно нешто на свет
Vikat deka anksioznosta moze da pomine so bioenergija mnogu luge imat napisano za ovaa dali imate slusnato za ova ?
Оф леле.... излезеш, се во ред позитивност, и во еден момент ме пресече...значи како може од нигде никаде... и одма мисли ме мачат како може наеднаш да ми се слоше... само главата ме заболе многуу и мислите ме мачат и се плашам дека ке полудам...аман веке дали има некој ваков проблем
И зепира се користи за анксиозност. Зепирата е во иста група со асентрата, разликата е во тоа што асентрата делува подоцна и со себе носи повеќе несакани дејства, а зепирата дејствува по 1 недела земање и нема големи несакани дејства и не предизвикува зависност.
јас да ви кажам 6 кг ослабев како ги пијам елицеата дали оти внимавам на тоа што јадам бел леб не внесувам ама секој ден вежбам кардио вежби по 2 саата буквално секој ден
Читав на интернет дека овие моите чувства за недостиг на кислород е можно да биле напади на астма, а не анксиозна вознемиреност. Вообичаено ми се случуваат еден час или повеќе после физичка активност. Или онака од чиста мира. Еве и моментално ми е така не можам да зборам оти мислам ќе загубам кислород и ќе го голтнам јазикот, дали е океј доколку земам хелекс? А ако имам астма и ми се слоши од хелексот?