epa aj ako ne spijs ke go sprecis srcevio udar haha devojce zemi spij nema da ti bide nisto.. Ako treba da bide nema da ta pite dali ke spijs ili ne
Decki mnogu se nerviram od 21 juni pijam asentra a veke e 11 juli kaj mene nema podobfuvane rano e ili ne mi deluva od 50piev pa 75 100mg
Кога ќе сфатите дека со апчиња нишо не постигате ..Неможете да ги забраните тие негативни мисли. Треба сам да се вразумиш дека ништо не ти е, иако е тешко ама со малку напор се ке се среди.
Ќе идеш.... Мора да отидеш... Зошто да не идеш ? Зарем ради нешто што го мислиш само а си нема врска со реалноста да не уживаш? Дај те молам.. Ќе се каеш многу после некое време коа ќе ти пројде анксиозноста и ќе сфатиш колкава будала си бил што си се клучел дома ради стравот... ради мислите...
Znam deka ke se kaam ama mnogu losi simptomi imam celo vreme sum pod vlijanie na strav i stres deka ke mi se sluci nesto... Sve mi e isprevrteno zaboraviv vise kako izgleda da ti e se ok vo normala...
Ама не си единствен исто и ја сум таква ама вчера и денес сум топ не марам на никаков симптом. Земи медитирај помага премногу имаш на јутуб како барем по 15 мин дневно. И не се секирај ниш нема да ти се случи верувај 9 месеци сун анкс и знам како р. Нонстоп стравував ракови ова она срцеви удари мозочни и паа сум жива значи само го мислиме ова нишо нема да ти се десииии !!!!
Тешкo е јaс се зaтвoрив дoмa стрaв ми е oд жешкoвo пред две гoдини идејќи зa нa рaбoтa пaднaв ми се слoши и oд тoгaш и нa рaбoтa неoдaм тoгaш бев нa лекaр и ми дaдoa дијaзепaм и кoнкoрт oд 2,5мг и еве ден денес пијaм aмa ништo не се пoдoбрувa Акo ти е некoјa утехa сегa бaрем знaеш декa не си сaм т..е.единствен мнoгу не имa сите сo исти или слични симптoми aмa читaм нa фoрумoв имa мнoгу штo се oслoбoдиле oд oвoј стрaв пa вaљдa и ние ќе успееме ...
Медитирај .. Имаш на јутуб како што .. Помага мн барем мене ми помогна да ја сфатиш поентата на мислата .. Џабе ви се лекови ниеден лек неможе да ви помогне како самите што можете да си помогнете
Pa celiot problem e vo mislite a najloso e sto za misli apcinja ne postojat a sami tesko e da se spravime jas 6 godini sum anks nikako ne pominuva...
Пушти линк oд тoa штo ти пoмoгнaлo бaр дa прoбaм сo веќе виден ефект 6 гoдини лелее јaс 2 сум вaквa немoжaм дa се пoднесaм мoрa дa се нјде решение мoрaaa
Abe mi zdosadi vise vakov zivot e denes bev krvna slika da proveram se e vo red se e super a mene samo mi se vrti samo se tresam samo glupi misli mi se vrtat....
Дa дa и јaс сум истa немoжaм никaде дa oдaм се ми се врти тaхикaрдијa пoтпoлнo те рaзбирaм ми се зaкoчи целиoт живoт ејјј нa рaбoтa немoжaм дa oдaм oд срaв
Nezz vaka kako ke ziveeme samo znam mnogu e tesko a i nee zivot ova... Celo vreme vo strav da zivees...
Epa ajde izlezi i kazi si sho saka neka bide ako treba ke umram ama ke izlezum od voa cudo.. I ke vidis dali ke ti bide nesto.. Smeni si go nacinot na zivot i se ke bide super