Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. A.d.e.l.a

A.d.e.l.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    98
    дечки да ви кажам искрено вратот го искривив и левата рака ја здрвив од играње зума :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    и ете ме пак сега му се токмам :lol:
    инаку до сега се депилирав барем да знам дека нешто сум правела денеска

многу ми се оди албаниа на одмор тух да си имав тро повеке работа а со тоа и парички :?:
    лани преубаво си поминав
    ај си велам за август ке се може

На brineta.mace му/ѝ се допаѓа ова.
  2. zoceeee

zoceeee Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    70
    zdravo dunja kaj ste ve nema nikoj ne mi pise poveke

3. brineta.mace

brineta.mace Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    Адела... како бе да ги најдам игричките тука на Femina, :rofl: И јас сум зависник од игри.... а може да се играат и групно така ? ПОззз :inlove:

Тука сме Зоце.... те мачи нешто , имаш проблем??? Кажи тука сме сите за тебе :*

4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Лелееее Аделче и јас а напнав зумата, скоро цел ден а играм хаахаха :D
    Јас за 3 дена одам на одмор во Грција, и едвај чееекам, да се мавнам во морето, да се изнасончам, како ѓупка ќе се направам хихихи :P има цел ден да се мавам по плажата и морето уффф едвај чекам, а акнсот, ако ме следе и таму, ке си носам демитринче, и со го вртам брееее.
    Инаку Аделче, ако не годинава, следната секако, не се секирај ич, или па во август може ќе одиш.

Зоце тука сме, таман на фб пишиме :)

:* :*

5. A.d.e.l.a

A.d.e.l.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    98
    горе десно погледни пишува чат па игри
    ке ти излезе список на игри па одбери си
    :D :)
    зоче од кај ти дојде ова сега дека ете сме сите тука знаеш дека во секое време сум спремна за муабет
    анушка да си ги пробаме силите на зума не ке лошо :^) :D шо велиш?
    ве гушкам најсилноооооооооооооооооо :hug: :hug: :hug: :l:

6. dunja

dunja Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    870
    Ајде Зоцееее..пиши ни како си ..напредуваш???Ти го доби ли Paniv away?Ако не си прати ми меил... :inlove: :* Тука сме...девојчињава малку забегаа со игриве....хе хехеххехехе..ако ако мили мои само играјте си...а момци којке брка А?
    Сите ли имате момци ајде пишете ...........како љубовта...??? :lol:

7. ferhunde9

ferhunde9 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    38
    Ако некој знае каде може да најдам ČAJ ASHWAGANDHA нека ми одговори ........

8. A.d.e.l.a

A.d.e.l.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    98
    :D дуњичка мила јас досега си бев со лепотанчето мое хахахаха а и другите девојки во глобала си имаат лепотанчиња :D
    ферхуде за што е тој чај?

VAZNA VEST

страшливчето го најдов . го има во мк но под друго име односно повеке имиња
    златна папрат
    камена златица
    слезенка
    страшник

во книгата не пишуваше многу за него освен што помага во потењето , психичките нарушувања и нешто што несум запомнала :rofl:
    исто така го ставале во алишта и под глава по некои верувања за да го избрка стравот (оттаму е и името страшник)
    камена златица се вика бидејки расте по каменливи површини
    ете толку за страшливчето
    кој ве сака?
    SE RAZBIRA JASSSSSSSSSSSSSSSSS :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На anetka28 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. brineta.mace

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    mi go otrovile kucenceto...cela se tresam nemozammmm ,,,,,,,,,,, a drugoto go nema nikade.........ahhhhhhhhhhh kleti luge na ovoj svet kolku ima ;(

10. A.d.e.l.a

A.d.e.l.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    98
    мила смири се јас најдобро знам како се чувствуваш
    дали е кученцето мртво?

11. brineta.mace

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    da adela mrtvo e :( povrakjase gomievme so voda, mu davavme da pie...ama nisto ............. a drugoto nikade mi go nema ...sigurno i toa e mrtvo, go barav niz celo maalo....lele mnogu mi e teskoooooo...se tresam cela, zosto be postojat tolku zlobni luge na ovoj svet, sto im smetaa moite mali kucenca na niv :(

12. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    Адела во случај да го најдеш другото кученце веднаш стави му во уста црн јаглен или дај му млеко д апие така јас сум спасила попвеќе кученца, дури да ги однесеш на ветеринар д аим го чистат стомачето.
    Баш ми е жал за кученцето, и мене ми падна тешко а не па на тебе. Затоа јас стално велам животните се подобри од луѓето барем не ти мислат лошо, не можат да те навредат и повредат. Душички невини страдаат од злобата на луѓето :/
    *Дуња јас таму кај информациите стиснав за плаќање со картичка но мора да ми прати он трансакциона сметка за д апрефрлкам преку нет пари. Сеуште чекам од него потврда за да ми ја прати книгата и да му префрлам 10евра. Се надевам не е некоја зезанција и дека ќе ми го прати и вториот дел и нормално дека ќе ви го пратам само да го добијам.
    Вие како сте ми мили мои?
    Мало ова со чајчињава и мене ми го препорачаа на лекар за болката во стомаков (која сеуште трае и ме умира ) и и јас сега пијам од невен, од нане, од мајчина душичка, хибискус и некој ментол што ми е грд малце ххехе.
    Поздрав ве гушкам :*

13. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    *Упс наместо Бринета, адела напишав
    Те молам бринета смири се знам колку ти е тешко обиди се да го најдеш другото и ако е и тоа недај боже отруено пробај да му помогнеш.
    Цццц каков се не народ има

14. A.d.e.l.a

A.d.e.l.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    98
    гледа бог ке одговараат пред него убијците
    уфф колку тешко ми падна и јас скоро си го загубив на ист начин едното
    душата ме боли аман веке аман
    напиј се нешто за смирување душо
    збор нема со кој би те утешила знам само ке ти речам биди јака за да не си направиш поголеми проблеми и себе и на блиските

15. brineta.mace

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    Ми се вратии милото...целото се тресеше го измив со вода му дадов две апчиња медицински јаглен, и еве го до мене , добро е ...фала му на господ, а и двете носеа кученца....добро е си го спасив едното ....а се напив Helex...неможев да издржам :(

16. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    Оф добро е барем едното се спасило. Сега гушкај го него, и пружи му ја сета љубов бидејќи потребни сте си еден на друг. Би те замолила да го избањаш веднаш бидејќи кутре како кутре се лиже по цело тело и којзнае да не седнало или да не допрело со крзното отров некој па да си направи беља. Ако е премногу исплашено за бањање земи со мокра крпа или било што избриши му го цело крзно. Смири се тоа е животот за жал.

17. brineta.mace

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    Го избањав, го покрив , и сега шета низ соба, си ја бара мајката, колку само е жално ....леле неможам да се смирам, си плачам веке сат време :(

18. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    Обавезно да го галиш и милуваш вечерва повеќе, и на тебе и на него му треба нежност.
    Баш ми е жал верувај, но така е во оваа наша земја каде секојдневно умираат милиони невини души од злобни луѓе.
    Дај му на кученцето и да јаде, душа мила, и не му дозволувај да дојде до мртвата мајка мн ќе ти квичи после. Закопај го подалеку мртвото куче бидејќи ова малово може да распознава мирис на пр ако е во двор и ќе биде ептен тажно.

19. brineta.mace

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    Уфффф...неможев ни да го гледам како умира, истрчав плаќејки во соба, брат ми го закопа.... несакам да има таква слика :( Си го галам, не го пуштам веке од раце, не го пуштам ниту во двор, само јас ке си го шетам, којзнае, може утре пак ќе им текне да го трујат......лелееееее само да дознаам кој го направил тоа, уф уф уф

20. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Абе гнаси значииииииииии лелееле, Бринета не се секирај ич, ајде смири се, секакви има на овој свет, ништо не смее да не чуде, затоа јас моето маче само во двор и го гледам кога е надвор, зашто сите животни до сега ми умреле, отруени или согазени, цел живот плачам по миленичињата и ова маченце сега си го пазам како очите...
    Гали си го и сакај си го ова едното сега, жал ми е многу и мене...Секакви има...и секогаш ќе има, мора да си ги пазиме многу миленињичата :(

Јас инаку сум фатила некој вирус нешто, цело ждрело ми е црвено, не можам да голтам, само што се избањав заминав на Стоби да гледам театар, и коа се вратив заминав на кафе, и коа ме стегна грлото, оно ждрелото да ти биде, и одма звонење на моите, и ме однесија кај матичниот мој дома, дека пријатели сме со него, ме виде и ми реле црвено многу ти е, ама дека нонстоп примам некоја терапија за грло и ждрело, овие последните 2 месеци и коа ми се воспалува ништо не ми дава, и се напив само 1 парацетамол, и едни таблетки за ждрело за шмукање и подобро ми е малку, и еве филм сега гледав со брат ми, и така.

Ве сакам многу!! :*