uf site sakame da zavrsi letovo t.e zeskovo,jas pak se nafrliv seta na snaga na grb na stomak sekade sega neznam dali od zeskovo ili od apcijnava ili nesto treto
испробано дечки најдобар лек е природата како природа што може да те смири и излечи ништо друго ви кажува човек што скоро 3 год се бори со анкциозност. Се е во вашата глава мој совет природа и место паничење само смирено.Замислете некој сака да бе исплаши во прави бу бу цело време и на почеток ќе рипате и ќе се плашите ама после некое време отрпнувате и не ни регирате на тоа бу
I jas isto se boram so anksioznosta i ne primam terapija i plus sega sum bremena ja kontroliram i jas ama toa losoto cusvtvo znae da doaga skoro sekoj den i veke mislam deka ne mozam vikam deke voopsto nema sa pomine cel zivot ke mi e prisuten I zatoa se plasam mnogu koga ke.bidam toa poranesnata jas
И јас имам вакви тикови деновиве, одеднаш ќе ме здрма ама јако на одредено место на пр стомакот и во пределот на рбетот како да чука часовник тој дел мрда тогаш цело време ама коа ке удри појако онака мислам цело тело го тресе, ме фаќа страв одма паничам, и јас се прашувам што е ова зашшто така ми се случува, ако некој знае нека пише некое мислење совет да не смири малку, бидете љубезни споделете совет мислење, еве сеа лежам и пак имам тикови тресење денес особено се изразени што е ова последица на анкс, на замор, јас сум и на одмор неможам на матичен да се јавам, да се напијам ли нешто, дали и што пиеш ти во тие моменти?
Ништо не ти е. Мене ми се случуваше 1-2 месец тоа и купив магнезиум + б6 пиев и престанав да се замарам со тоа и искрено не ми ни текнува кога поминало. Остави ви нека си тресе ќе помине. Не се тие опасни
Вчера ноќта ми беше подобро ги немав тие негативти мисли еден час бев одлично, слушав музика и си легнав. Сега пак ми се појавија ама се држам некако, си викам дека нема ништо да ми биде, живеј го животот еден е. Само позитивно и се ќе помине Само едно неможам да сватам зошто мислам негативно кога ништо не ми се случило лошо.
Magnezan zemi si okolu 300 den e kutija i top ke bides opusta smiruva uzivaj ne se okupiraj so toa uzivaj vo odmorot..toa se samo nervi koi se potiknati od podsvesta..pozz
Ти благодарам за споделеното мислење/совет пиев денес магнезиум и б кпмлекс витамин ц се надевам ќе помине иако мие многу тешко немам сила ме истоштува, ти како си сега? Ти благодарам за споделеното мислење/совет поздрав
Скоро па нормално хаха. Има уште некои симптоми, ама подобро е многу отколку што беше. Така да, држете се и ќе помине!
Nekolku nedeli bev super so Mali ispadi Sega od nigde nikade me fati panika me oblea zestina duri niz race mi izleze potoa kako da mi se podslosi I Sega odma mi se poduja stomakov i kako da mi se gadi i vo glavava matno mi e kako tapan mi e
Само смирено не паничи,викај си во себе,ке помине,ке помине,и гледај да не мислиш често на тоа што ти се случува.
Uf taka so velam ama nekogad tesko e pa kapak zeskovo I kako nekoja nervoza da me faka a denes pa i mi dojde,vas taka ve faka i kako nekoi trpki zestina niz dlankite imate kako da me bocka neznam tocno da opisam
Ме погоди со последната реченица, и јас се прашував истото. И да ти кажам, никогаш нема ни да бидеш поранешната ТИ. Всушност, кога ќе ја надминеш анксиозноста, ќе станеш се она што не си била, една похрабра, поодлучна и посилна личност. Поранешната ти е само една лабилна личност која дозволила да настане тој дефект во размислувањето.
Дали е нормално да ми е тешко што одам двократно,станувам од 8:30, работата ми е на 2 миниути одам од 10-13:30 и после од 17-20:30 часот,имам симптоми,и ми е мака ко ќе се вратам ми е тешко, сега плачам нз дали ми е од откажувањето на Лоразепамот ( ги прекинав по препорака на докторката, пола таблета од 0,5) или ми е од Пмс, ноќе не можам да спијам, а од апчињата ми остана само 20 мг Зепира.