Da. Posledica se na stres. Ne e nisto strasno. Jas pijam.magnezium i b6 i od togas mi pomina mnogu retko se desava.
Lele se nervitam koga mi e matna glavava tesko vo ocive a I grbov me boli I mi e napnat togas pritisokot go merev dobar mi e pa I vremevo zagualivo tesko e, cell den po nekoj napad dobivam aman veke
Цел ден катастрофа, ни ми се седе, ни јаде ни ништо. Мутаво во главата, цела глава не можам да ја држам, ми теже. Како внатрешна температура во главата. Главоболки стални. Како не може еден ден се да е океј
Isto mi e i mene deneska ne si samo ti...nozete otseceni,mutavo vo glavata kako zashemetena,mislis deka ke se onesvestis ...grutka vo grloto,nagoni za povrakjanje....katastrofa ne znam vekje sto da kazam...
Да, прифати ги, не им давај од занчење, смирувај се, работи и создавај позитивни слики за иднината...Сите симптоми на анксиозноста ќе си заминат. За времето не знам да ти кажам ама знам дека се нервите . Поздрав
i jas cela vecer ke si sedam i se tresam od strav utre imam zakazano za gastroskopija cela den sum vo wc imam diarea od strav poleka no sigurno do utre ke se mrdnam so umot mnogu mi e strav dali ke ja izdrzam taa procedura
Еве јас сум буден, не му ја мисли све ќе биде добро, ајде ти си јака жена/дама ќе помине све најдобро така мисли само, иди флези им таму без страв насмеана позитивна.
neznam samo od sto poveke mi e strav dali sto ke mi kaza ili od pregledot jas panicam koga odam krv da mi zimat se onesvestuvam nema za sto ne panicam imam fobija i od doktori i od bolnici a imam zavrseno medicna ali nikogas ne bi go rabotela toa a tebe pa sto te maci sto ne spies?
Анксиозноста ме мачи, несоница и сите физички сиптоми кои ги носи анкс, и јас си умислувам ова да не мие тоа да нее, ми се спие а неможам да спијам тоа е, и ја се плашев порано од вадење крв и одење на доктор од забар ама се навикнав некако, за воља на вистината кај мене ми се погоди мед. сестра што ми вади крв, ме смирува одма има трпение, сеа може секој месец да идам да ми зима крв не се плашам
Se sto doslo ke pomine i se sto ke dojde ke pomine taka i kaj nas ke pomine aksioznosta edna den samo trpenie voja i pozitivni misli mora da se borime zivotot e borba na nikoj ne mu e sovrsen zivotot site imaat problemi jas mnogu pati si razmisluvam kako be site se srekni samo mene nesto me snaoga ali ne e taka site imaat problemi samo nekoj se dobri glumci i mene covek da me vide ke si pomisli kako i dobro nisto ne i fali samo jas si znam kako mi e
Imam iskustvo....panicev i jas kako tebe.....no nisto nema ni da osetis...mozebi samo malku podzdrignuvanje....a bolka ne bidejki davaat lek za toa....nema ni da setis....ti garantiram....pozdravce
Dali i na vas vi se slucilo steganje vo gradite,bockanje vo srceto,,pa bockanje na desnata strana na gradite,otseceni noze,steganje vo glavata,pritiskanje vo grloto,cuvstvo kako da ne mozes da zemes vozduh a zimas normalno,glavobolki,zasemetenost (cuvstvo kako vo sekoj moment da ke se onesvestis) trnenje na levata raka posebno i ukocenost....kakvi simptomi ste imale vie?
Мaгнезaн мoжеш нaутрo и oмегa нaвечер... вaлеријaнa вo кoмбинaцијa сo АД не... aкo грешaм некa ме пoпрaви некoј...Секoе дoбрo