Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. Missy980

Missy980 Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2017
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    93
    Јас бев ама морав на киретажа, плодот имаше малформации :( После тоа (2 недели се поминати) имам притисок 140/100. За бременоста ми дозволија дијазепам и Б комплекси пиев...

2. La diabla

La diabla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    261
    Оо неее многу ми е жал ;(

3. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Јас деновиве сум во ПМС и цело време ми се врти низ глава дека никогаш нема да ми помине,дека ни психијатар ни АД нема да ми помогнат итн итн.Ви се вртеле такви мисли?

4. Filozofkata

Filozofkata Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2017
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    25
    Си повторував една иста мисла цел ден, добро е и добро ќе биде. Така се убедив. Мислите ги насочував кон позитивност.

На Tea95 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tasikike

tasikike Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2017
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    204
    lele i jas denes sum ne vo red sega imav mal napad me stegaa gradite kako da ke se gusam i loso se cuvstvuvam i sum malku napnata i nervoza a i grbov me boli

Последна измена од модератор: 13 октомври 2017
    На hellocity му/ѝ се допаѓа ова.
  6. La diabla

La diabla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    261
    ista sum denes se razbudiv so bolki vo grbot de srceto de grbov ke poludam mn mi e loso

7. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.688
  8. Filozofkata

Filozofkata Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2017
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    25
    Морам да прашам дали ви се случило да не можете да се разбудите од сон? Сонував дека сум будна, а не бев, и во сонот се мачев да се расонам и после сите маки се разбудив. Цел ден ми е однопаку, имам чувство како да спијам и сонувам.

На LUCI 99 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.523
    Допаѓања:
    55.222
    Јас испив едно паковање деметрин,капките валеријана ми се при крај,да ги допијам нив и нема да земам ништо повеќе.
    Ќе пробам да се лечам самата,да си ја подобрувам психичката урамнотеженост без вештачки медикаменти.
    Сваќам и јас и вие дека се е до нас самите,првенствено ако ние сами не преземиме ништо туку само да се потпираме на апчињата нема да има ефект.
    Е сега нормално е да се има пак кризи,солзи,порази и тешкотии но мора да се бориме и да си докажиме дека сме посилни и од нашата психа.
    Јас ќе пробам вака,ништо не губам...

На ЕденЧлен, Filozofkata и Miss.A. им се допаѓа ова.
  10. Missy980

Missy980 Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2017
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    93
    Немој на своја рака да тргаш апчиња, види прво со тој што ти ги препишал. Или намалувај една недела барем па тргни ги.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tasikike

tasikike Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2017
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    204
    uf mn pati duri i samari si udiram mn pati za da se razbudam hhh

lele i denes ne sum vo red se razbudiv so mn golema bolka vo grbot sto me omalaksuva problemi so disejne od bolka ispiv edno brufen so paracetamol i eden diezepam od 2,5 mg pa da vidam a moram uste malku na rabota lele tesko mene od bolka duri povrativ

Последна измена од модератор: 14 октомври 2017
    На Filozofkata му/ѝ се допаѓа ова.
  12. *ketul4e*

*ketul4e* Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Dajte nekoe ohrabruvanje drugarcinja gledam deka ve ima mnogu ☺️. Eve vaka pred tri dena pocnav so ad serectil 25mg i samo so go ispiv posle 2-3 saati užas, nesakani dejstva potenje, macnina malaksanost itd.ne se osmeluvam poveke da gi pijam, eve veke treti den mene pak mi e loso, malaksanost srcebienje bev use toj den na doktor krvna slika okej, a imam custvo deka ke dobiam srcev udar

13. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    6.688
    Јас имам лоши соништа..

14. Sandra91

Sandra91 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2017
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    137
    Мене ме боли од стрес, особено насабајле

дефинитивно пмс ја зголемува анксиозноста, секој месец истото и мене ми се дешава и мисли и симптоми зголемени и после се оправам

Последна измена од модератор: 14 октомври 2017
    На theunforgiven му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tasikike

tasikike Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2017
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    204
    jas koga pocnav da gi pijam mn povrajkav gadejne isto malaksanost posle nedela mi bese mn podobro treba vreme da se navikni organizmot nekoi pobrzo nekoi pokasno se priviknuvaat

16. Matea94

Matea94 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2014
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    452
    Еве мене и вирусот ме нападна 3 дена инјекциии воспалени синуси катастрофа. Па на сето тоа моментално ме удара некоја нерва без причина мислам ќе полудам и мозокот ми е блокиран.

17. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    773
    Допаѓања:
    563
    Пред повеќе од една недела повраќав и имав дијареа. Мислљм дека ми беше од туна со сирење што јадев. Сега изедов една салата свежа така нагло и како осетив мачнина. Од страв пак да не повратам јас се стресов луѓе. Добив тахикардија, цело тело ми се тресе, ми се испотија дланките. Ме фати паника огромна. Еве уште се тресам. Дали е ова паничен напад? Чувствувам како страв, наеднаш ми стана ладно и цело тело ми се тресе ;(:sweat:

18. *ketul4e*

*ketul4e* Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Jas samo dva pati gi zedov i gi prekinav, eve veke četvrti den gi nemam zemano a uste se custvuvam malaksano i bez apetit, macnina užas da znaev deka taka ke mi bide nemaše da gi pijam

19. tasikike

tasikike Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2017
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    204
    ti odma si se otkazala trebalo da pocekas ke se stabiliziras posle nekoe vreme,jas denes voopsto ne sum dobro povrakam od sabajle bez energija i vcera taka denes pak taka aman veke

20. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.577
    Обично пред да оди некаде сите се радуваат, ама не и јас одма страв, црни мисли, па како ќе биде, што ќе биде. Не знам веќе овој проблем како да го решам во сред спиење ме фати паника. Па пак заспав и кога станав главата ме боли. :(